Teini.

Tuntuuks susta et sä et vaan tajuu sun vanhempii? Sisältääkö niitten puhe jotain ihan käsittämättömiä laineja jotka on sulle niinkun ihan nevöhöörd? Relaa, kunhan oot lukenu tän, niin tiiät tasan mitä sun porukat oikein jauhaa.

Veisitkö likapyykit pyykkikoriin? 

Tän sä kuulet tosi usein. Varsinkin sun mutsilta. Se nimittäin jaksaa nipottaa vaikka jostain sun paidasta, joka on siinä sun tietsikkatuolin vieressä lattialla. Se ei vaan niin tajuu, et sä oot laittamassa sen ehkä vielä huomenna päälles sillo ku oot lähös kouluun. Jos sä haluut et se lopettaa, niin ota se ”likanen” paitas käteen ja sano et "Joo joo" ja et "tuot sen pyykkiin sit illalla muiden vaatteitten kaa yhtä aikaa". (No just joo, ei sun sitä tartte viiä. Mut anna sun mutsin luulla niin) Varaudu kans sit siihen et se tulee jauhaa sit niistä vaatteista huomennaki, ja sitä seuraavana päivänä.

Laita nyt se puhelin pois.

Joo, tää on kans tosi yleinen lause. Siis noi kalkkikset ei tajuu, et jos sä laitat sun luurin veke, niin sä et nää sulle tulleita snäppei etkä mitään. Niille on kans ihan turha selittää et striikit ei pysy ittekseen, ja et jos joku laittaa viestiii, niin siihen on vastattava asp.Viimekskin mun bae luuli et mulle oli sattunu jotain vakavaa, tai et mä niinkun suutuin sille. Kaikki ihan vaan siks, kun mutsi vei mun luurin enkä voinu vastata. Varaudu kans sit siihen et sun porukat voi käydä jauhaa jostain fakin vanhasta lankapuhelimesta ja siitä et "Sillon ei saanutkaan soitella ihan miten ja milloin halusi". Sano sillon niille et sua ei vaan kiinnosta niiden historia. Kyl ne sit lopettaa.

Menisit välillä ulos. Saisit raitista ilmaa, kun on niin kiva ilmakin.

Tän mä kuulen max muutaman kerran viikkoon. Vittu, kuka niinku oikeesti haluu mennä ulos? Mitä mun pitäis siellä muka tehä? Katella jotain hiton maisemii ja lintuja. Jus joo, eihän ne ittekkään mee. Jos siellä olis jotain possee ja hyvä meninki niin kyl mä sit meen. Mut se onki iha eri juttu.

Ei se raha puussa kasva.

Tän ne sanoo sillon kun mä pyydän niiltä parii kymppii kääsii. Ai jumalauta et mä en jaksa kuunnella sitä jauruumista ja luentoo siitä ”Miten se raha pitää työllä tehdä”" ja  ”Ymmärrät sen kyllä sitten kun itse menet töihin”  Siis mä pyysin vaan parii kymppii ja yhet vetää ihan totaaliset kilarit. Ne ei vaan siis mitenkään tajuu et mä tartten rahaa. Enhän mä muuten voi ostaa mitään sellasta mitä mä tartten. Nytkin tartteen meikkii, vaatteita, takin, kengät, uuden puhelimen…

Sit on vielä yks.

Jospa tekisit sen nyt ihan samantien.

Siis miks mun pitää sykkii kokoaja jonnekkii? Et mun pitäis muka tehä kaikki jutut heti kun ne vaan pyytää tai käskee. En tajuu. Onks sillä muka oikeesti välii et siivoonko mä huoneeni nyt vai ensviikolla. Tai vienkö mä noi asiat tiskikoneeseen nyt vai kohta. Ne ei tod. tajuu et mulla on juttu kesken ja teen sen eka. Siis haloo.

Onks sun porukoilla jotain sellaisii laineja mitä ne heittää kokoajan? Laita kommentteihin niin voidaan yrittää ratkoo niitä yhes.

Tiiäks. Aikuiset, niistä on todellaki pakko tykätä. Muuten ei saa fyrkkaa <3

Ps. Joko tykkäät mun sivuista Facebookissa ja Instagramissa? Tykkää ja seurtaa niin pääset seuraamaan teinien hormoonihuuruista elämää ihan aitiopaikalta.

Kommentit (7)

Kolmen äiti
2/7 | 

Tämä kommentti ei varsinaisesti liity ko. tekstiin, mutta on pakko kommentoida blogiisi, kun olet niin mahdottoman hyvä kirjoittamaan. Oikeasti.
Meillä on ysillä olevat identtiset kaksoset, teinitytöt. Voi luoja että niiden kanssa on hankalaa. Välillä ollaan ihan "superbae", pukeudutaan samnlaisiin vaatteisiin, avaudutaan toisillensa angstista ja yhtenä rintamana käydään minua vastaan milloin mistäkin aiheesta. (Vaatteet, puhelimet, kotiintuloajat, 8v pikkusiskon suosimiminen, tai ihan vaan ylipäätäinen epäreiluus.) Vastauksena silloin kaikkeen: C'mon mutsi, me ollaan kaksoset, me tunnetaan toisemme paremmin kuin sä tunnet meidät. Ja joskus ovat ihan mahdottomia. Kiljuvat toisilleen joka asiasta, minulle huudetaan että miks synnytit mulle tollasen paskan, ikävän siskon, koko ajan toinen yrittää mukamas matkia sitä toista. "Vaikka satutkin olemaan mun vituttava kaksonen, se ei oikeuta sua kloonaamaan mun elämää sulle paskapää!" On se elämä noiden kanssa mutkikasta. En osaa edes oikein sanoa, että kumpi on pahempi, bae-kausi vai vihollis-kausi. Parasta olisi, että olisivat ihan normaaleja toisilleen. Tapahtuu harvoin. Viimeisin riita käytiin siitä, että onko ok laittaa verkkosukkikset ja nahkainen mikrohame kouluun, ja onko ok, että toinen matkii asun. Kumpikaan ei ollut ok. Joten huusivat toisilleen, että oli sun syytä että koko juttu meni pilalle. Karjuivat vielä minullekkin ja esittelivät keskisormiaan. Viimeinen pisara aamuriitaan oli, kun tulin töistä, niin toinen oli värjännyt kestovärillä tukkansa mustaksi. Piti nyt saada vähän irtaannuttua tosta mulkusta, joka omii mun elämän. Hoh-hoijaa. Edes samassa koulussa ei saisi nyt olla, ainakaan ei samalla luokalla niin kuin nyt. Katsotaan mitä seuraavaksi täytyy olla.

Kaksonen

Heips!

Täytyy nyt kaksosen(tosin ei olla identtisiä, hyvin samannäkösiä kuitenkin ainaki muitten mielestä:D) omaavana vähän kans ihmetellä et johan on hurja meno:0
Mulla ja mun kaksoissiskolla ei riitoja ihan hirveesti oo ollu, jotain ihan pientä väittelyy välillä mut ei me haukuta toisiamme.
Mekin vielä teini-ikäsiä, 16 vuotiaita.
Toivottavasti helpottais sun tytöilläs pian❤
En tiedä mitään yhtä kauheeta ku riitely, oli se sit kenen kanssa tahansa, etenkin siskon kanssa.
Me oltiin eri kouluissa ylä-asteella, koska haluttiin omia kavereita, toisaalta ei kaksoset välty yhteisiltä kavereilta oikeen. Sellanen kuva mulle ainakin on tullu😂
Mäkin hengailin siskon ja sen kavereitten kanssa vuos sit ja tiesin nimeltä sen kaikki luokkalaiset ja tunnistin kaikki koulukuvasta😂
Kaksosuus on parasta mitä mä tiedän, koska samanlaista sisaruus suhdetta ei oo.
Ollaan aika erilaisia luonteilta, mutta samalla tottakai samanlaisia ja toisen tuntee ku omat taskut vaikkei kokoajan ois kertomassa fiiliksiä.
Kaksostelepatiakin on oikee asia, tullu huomattua nyt kun asutaan vielä eri kaupungeissakin:D

Ehkä hyvänä päivänä voisit heidän kanssaan jutella siitä kuinka he käyttäytyy toisiaan kohtaan?
En kyllä osaa sanoa että tulisko siitäkin sanomista sulle sitten?
Ja ehkä sitten kun menevät lukioon/amikseen voisivat mennä eri luokille tms jos se auttais, pianhan tuo yhteishaku on?
Voisin kuvitella et tosi raskasta molemmille tappeleminen:/

MormuskaMutsi
Liittynyt28.4.2016

Oi kiitos <3 Ihan kuulla että pidät kirjoituksistani. Se että saan näin ihanaa palautetta, antaa minulle paljon. Sitten mitä tuohon kaksosjuttuun tulee, niin nostan sulle kyllä hattua, ja korkealle nostankin. On varmasti ihanan hermoja raastavaa mutta myös palkitsevaa katsoa kahden samanikäisen siskoksen taivalta kohti aikuisuutta. En oikein osaa sanoa sulle muuta kun paljon tsemppiä ja jaksamista kaiken tuon hormoonimyrsyn keskellä. Uskon että heistä kasvaa toisilleen hyvinkin tärkeitä siskoksia, joilla on paljon kaikenlaisia muistoja teini-ajalta. Ei sullakaan varmasti kahta samanlaista päivää ole peräkkäin, ja se jos joku pitää mielen virkeänä ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MormuskaMutsi on kultaisella -90 luvulla nuoruutensa elänyt 40 vuotias viiden tyttölapsen äiti, joka yrittää parhaansa mukaan ymmärtää nyky-nuorten hormoonihuuruista sielunelämää. Blogissani pohdin iloinen pilke silmäkulmassa näitä raivostuttavan ihania ja uskomattoman upeita otuksia nimeltä teinit. Tervetuloa mukaan.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla