Siinä sinä olet . Minun uneni. Minun unelmani.

Yön hämäryydessä minä kuuntelen hiljaista hengitystäsi, enkä uskalla liikahtaa. Unen taika on vielä niin hauras, että varomaton henkäyskin on sille vielä liian raskas kannatella. Tässä pehmeässä hiljaisuudessa katson, kuinka uni punoo juoniaan ja kuiskaa korvaasi kauneimman tuutulaulunsa.

 Hengitetään yhdessä. Samaan tahtiin, ettei vain rikkottaisi unen herkkää taikaa.  

"Tässä minä istun ja katson sinua, enkä lähde viereltäsi pois. Sillä sinä olet minun uneni ja minun unelmani."

Silitän otsallesi kaartuvaa kiharaa ja kosketan poskesi pehmeää pintaa. Tiedätkö, että pitelet sydäntäni käsissäsi, vaikka kämmeniesi uurteissa on vielä elämäsi polkujen tutkimattomat kartat. Tiedätkö, että olet sanonut rakastavasi, vaikka huuliesi kaarteissa odottavat vielä miljoonat sanomattomat sanat? Tiedätkö, että vaikka minulla olisi kaikki, ilman sinua minulla ei olisi mitään? Ilman sinua, minua ei olisi. Tiedätkö, että rakkaudella on sinun nimesi? Nuku rakkaimpani rauhassa. Minä istun ja vartioin untasi. Hengitän kanssasi samaan tahtiin, etten rikkoisi unen herkkää taikaa, etten rikkoisi jotain näin kaunista.

Tässä hauraassa hiljaisuudessa minä katselen sinua ja lausun ilmoille kauneimman rukoukseni.

Sillä sinä olet minun uneni, ja unelmani.

Enkä minä koskaan haluaisi herätä ilman sinua.

 

(Käy myös kurkkaamassa Facebook sivuni jotka löydät täältä, sekä Instagram tilini joka löytyy täältä. Tykkää/seuraa nappiakin saa halutessaan painaa, pitäisin siitä paljon <3 )

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Ihanaa tekstiä, suoraan sydämestä <3 Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MormuskaMutsi on kultaisella -90 luvulla nuoruutensa elänyt 40 vuotias viiden tyttölapsen äiti, joka yrittää parhaansa mukaan ymmärtää nyky-nuorten hormoonihuuruista sielunelämää. Blogissani pohdin iloinen pilke silmäkulmassa näitä raivostuttavan ihania ja uskomattoman upeita otuksia nimeltä teinit. Tervetuloa mukaan.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016