Sain Messukeskukselta pääsylipun tänä viikonloppuna (20-22.04 2018) vietettäville Lapsimessuille.

Ihan kärkeen täytyykin todeta, että nämä messut olivat koko elämänkaareni ensimmäiset, mutta eivät taatusti ne viimeiset.

Tunnelmaa ja tapahtumia riitti kyllä ihan jokaiselle messuissa viettämällemme tunnille.

Hieman minua alkuun arvelutti, että kuinkahan mukanani tulevat lapsukaiset viihtyvät?

Pian huoleni osoittautui kuitenkin täysin turhaksi (puuh, onneksi). Ilmapalloja ja pomppulinnoja oli ripoteltuna sopivin välimatkoin ympäri messutilaa. Maistiaisia, tekemistä ja puuhaa oli lapsille ja/tai aikuisille liki joka kojulla. Ihania vaatteita, tarpeellisia tavaroita, leluja ja infoa koju kojun perään.

Teinin kultakeidas löytyi heti alkumetreillä.

Videopeleihin ja Playstationiin liittyvää materiaalia myyvä myyntikoju oli Teinille lottovoitto. Miten ihmeessä voikaan teini navigoida ilman mitään ohjetta juuri sinne? Näitä kojuja suosittelenkin ehdottomasti kaikille, jotka ovat messuilemassa vähänkin vanhempien lasten kanssa.

Sillä siinä missä pienet lapset tykkäävät pomppulinnoista, teinit tykkäävät kaikesta peleihin tai pelikoneisiin liittyvästä.

Mukanani olleelle kaksi vuotiaalle paikalla riitti myös ihmettelemistä.

Suurinta hupia oli ehdottomasti pallomeri, joka löytyi Meidän Perheen osastolta 6 b 90.

Taaperosta hauskaa näytti olevan myöskin se, kun sellaisella pinkillä tikun nenässä olevalla ilmapallolla, hutki ohikulkevia aikuisia pepulle. Ensimmäiset sata kertaa jaksoinkin kieltää ja pahoitella Taaperon touhuja, kunnes luovutin.

Messuhumu taisi kohista ihmisten korvissa koska ei kukaan siitä tuntunut välittävän.

Vaatteita, koruja, vaippoja, rasvaa, purkkia, purnukkaa, tietoiskuja, musiikkia, tekemistä ja touhua. Karkkia, tuoksuja, makuja.

Niistä kaikista on Lapsimessut 2018 tehty.

Paljon kaikkea, kaikille.

Ps. Käy kurkkaamassa mun sivut Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Tykkää ja seuraa niin pääset seuraamaan teinien hormooniuhuuruista elämää ihan aitiopaikalta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

MormuskaMutsi on kultaisella -90 luvulla nuoruutensa elänyt 40 vuotias viiden tyttölapsen äiti, joka yrittää parhaansa mukaan ymmärtää nyky-nuorten hormoonihuuruista sielunelämää. Blogissani pohdin iloinen pilke silmäkulmassa näitä raivostuttavan ihania ja uskomattoman upeita otuksia nimeltä teinit. Tervetuloa mukaan.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat