(Päiväuni ajalta ennen vauvan syntymää) Äitiyslaatikko vauvan sänkynä? Täytyy myöntää, että aluksi se kuulosti jotenkin oudolta. Ajattelin että, enhän mä nyt omaa lastani laita pahvilaatikkoon nukkumaan. Onhan meillä tuo pinnasänky! No, kun päivät kotona ennen vauvan syntymää alkoivat tuntua pitkiltä ja puuhastelulistat lyhenivät, aloin pohtimaan että josko sittenkin? Josko se olisikin ihan hyvä paikka vauvan nukkua vaikka päikkäreitä? Mutta kun se laatikko oli mun mielestä ruma. Tai ei nyt ruma, mutta ei se kyllä sovi meidän olkkariin. Siis ihan väärän värinen. Menee feng shuit ihan poskelleen. Niin että pitäähän sitä nyt vähän tuunaa. Ihan vähän vaan...


Päällystin laatikon makuuhuoneen remontista ylijääneellä pilkku-tapetilla ja ompelin vanhasta lakanasta pussin laatikon päälle pujotettavaksi. Mittasin palaset laatikon mukaan lisäten 1,5cm saumanvarat sekä yläreunaan noin 10-15cm käännettä varten. Pussi siis pujotetaan laatikon reunojen yli, jolloin se pysyy paikoillaan, mutta on helposti ostettavissa pois esim pesua varten. (Olen ylpeä siitä, että osasin varautua pukluja varten. Ensimmäiset tulivat noin minuutin käytön jälkeen). Lisäksi laitoin laatikon sisäreunoihin vielä vähän levyvanua, lakanan reunaan hieman pitsiä ja voilaa! söpö pieni päikkäriboksi oli syntynyt!


Miehen mielestä vauva olis ihan hyvin voinut nukkua myös sohvalla. Miehet... ;) (Herääminen todellisuuteen vauvan synnyttyä) No, olisihan se pitänyt arvata. Vauva on todellakin isin tyttö kun tässäkin asiassa pitää olla samaa mieltä. Ei kelvannut laatikko sängyksi meidän prinsessalle. Tai muutaman kerran sain sen siihen nukkumaan niin että just ja just saatiin kuva otettua, mutta jotenkin tuntuu tuo sohva olevan vaan paljon parempi paikka koisia päikkäreitä. Tai sitten syli. Eli meillä on nyt sitten olohuoneessa sisutukseen kauniisti sointuva, öö, lelulaatikko?


 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram