Viimeisen kymmenen kuukauden aikana olen huomannut itsessäni huolestuttavia parishiltonmaisia piirteitä. (Joo ihan varmasti luulen olevani DJ. Mietipä vielä) Roudaan nimittäin tuota oman elämäni Tinkerbelliä mukanani joka paikkaan. Satoi tai paistoi. Oli se sitten jonkun mielestä sopivaa tai ei (eli ei). Sipsukasta on tullut mun accessoribaby.  S oli kahden viikon ikäinen kun oltiin ekaa kertaa bileissä. Onneks vaan käväistiin alkuillasta, sillä se meinas saada enemmän huomiota kuin juhlakalu kummisetänsä. Siellä se matkusti pitkin juhlatilaa erään muusikon sylissä ja oli ihan coolina pikku bileprinsessana. Kummankohan pitäis olla huolissaan: mun koska se viihtyi niin hyvin muusikonrentun kanssa vai tämän vaimon koska iltatähti-optioneuvottelut saattoi nousta esiin taksimatkalla kotiin.   

Minne mä meen, menee myös vauva. Me ollaan oltu yhdessä shoppailemassa (tehokas ostokrapulan estäjä koska viihtyy kaupoissa vaan sen oman aikansa), syömässä, treffeillä ystävien kanssa, treenaamassa PT:n kanssa, hierojalla, työpalaverissa, lääkärissä... Yritän ihan urakalla opettaa tytöstä sellaista asiakasta, jonka kehtaa viedä parempaankin syöttölään ilman että täytyy pyytää äänieristettyä kabinettia tai vuorata lattia sanomalehdillä viiden neliön alueelta. Oman tarjoilijauran aikana niitä ei liikaa tullut vastaan, mutta koska olen joskus sellaisestakin lapsesta huhuja kuullut, voin vain toivoa ettei se ole vain urbaania legendaa. (Toisin kuin ne firman pikkujoulut joissa kukaan ei juo liikaa. Ne on kuin lumimies. Kuultu on mutta ei koskaan itse nähty.) Olen myös aktiivisesti pyrkinyt estämään sisäisen sohvaperunani itämistä (ja takapuolen liiallista leviämistä massiivisen, mutta pakollisen suklaan nauttimisen johdosta) välttämällä käyttämästä lasta tekosyynä liikkumattomuudelle. Vielä en ole uskaltanut jättää typykkää salin lapsiparkkiin. Tässä kohtaa myönnän että on vain tekosyy sanoa ettei se ehkä vielä viihtyis siellä vieraiden tätien kanssa. Mutta olen kiertänyt tämän heikkouteni ylipuhumalla ystäväni Personal Punisher Kanervan pitämään itselleni kunnon hikitreenejä. Molemmat voittaa. Hän saa piiskata mua mielin määrin. Mä saan ottaa vauvan mukaan. Tässä toki pitää muistaa se, ettei sama onnistuis jos nuo kaksi eivät tuntisi jo entuudestaan. Ja tämä saattaapi myös osoittautua haasteelliseksi nyt kun tuo typy alkaa liikkumaan eikä pysykään enää siinä jumppamatoilla köllöttelemässä. Mutta sitten keksitään jotain muuta.   

Ei me nyt ihan toisiimme kiinni olla silti kasvettu. Onhan tuolla pötkylällä myös isä, jonka kanssa on välillä paljon hauskempaa kuin äidin kanssa. Kyllä mä erossa olon tuskasta (tähän kohtaan se sarkastinen nauru) huolimatta nautin myös kun pääsen ihan yksin kauppaan. Tai rauhassa suihkuun. Tämän joulun ainoiden pikkujoulujen kohokohta oli kun pääsin ihan rauhassa treenaan ja treenin jälkeen saunaan. Heitin kuule ihan löylyä ja kaikkee! Siinä kalpeni kolmen ruokalajin illallinen ja muutama (ihan vaan muutama. Oikeesti.) lasi viiniä. Että tämä niille ystäville, jotka pohtivat liikunko enää koskaan ilman tyttöö. On se mahdollista. Jos siis mietitte jotain interventiota niin ihan vaan voitte ääneen ehdottaa. En oo ihan niin syvällä vielä. Enhän mä ees pikkujouluissa kaivanut tytön kuvia esiin puhelimesta. Melkein meinasin. Mut sitä ei lasketa. (Close counts only in horse shoes and handcranates.) Ehkä tää symbioosi hieman haihtuu kun menee töihin ja saa muuta ajateltavaa. Ettei ihan koko ajan puhu vaan vauvasta. Tai sit mun työpiste taianomaisesti siirtyy toiseen rakennukseen ja kaikki muut alkaa oudosti käymään lounaalla ihan eri aikaan. Pitäiskö silloin viimeistään ymmärtää vihje?   


Kyllä. Kukka kuvassa on kuollut. Ollut jo hetken aikaa. Eikä ollut ensimmäinen.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015