Ihan haluttiin vauva viedä katsomaan eläimiä. Ihan oli tosi kiinnostunut. Nukkui puolet ajasta. Sikeästi. Eli sinänsä kauheen onnistunut reissu. No oikeesti mä halusin sinne kun en jaksanut vaan olla möllöttää kotona. Alkaakohan levottomuus jo iskeä äitiysvapaalaiseen?  


Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat ,  karhu, bear, Korkeasaari, zoo,eläintarha

Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , karhu, bear, Korkeasaari, zoo,eläintarha

Me ollaan reissuillamme rampattu eläintarhoissa. Osa on ollut mukavia ja iloisia kokemuksia. Eläimillä on ollut hyvät olot ja tarhat on olleet siistejä. Sitten on ollut ne eläintarhat, jotka on vaikuttaneet enemmän eläinten Guantanamolta, vesikidutusta ja nälkälakkoa. Niistä on jäänyt muistoksi vain ahdistus ja suru.   


Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  hawk

Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo, hawk

Korkeasaari on niitä hyviksiä. Siisti ja eläimet vaikuttaa hyvinvoivilta. Monien eläinten infotauluissa luki, että ilman eläintarhoissa tämäkin laji olisi kuollut sukupuuttoon. Osaa oltiin jopa päästetty takaisin luontoonkin. Eihän siellä mitään superharvinaisia vetonauloja ole, leijona ei laula iltalauluja eikä pingviinit suunnittele maailmanvalloitusta. Tai no, mistäs sen tietää? Eiku, eihän siellä edes ollut pingviinejä. Höh. Mutta hyvä fiilis tuosta reissusta silti jäi.   


Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  owl

Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo, owl

   


Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  peacock

Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo, peacock

Riikinkukko oli kovinkin kiinnostunut vauvan soseesta, vauva ei niinkään. (Ja ei, emme syöttäneet linnuille bataattia ja kanaa. Siinä olis ollut jotain väärää niin monessa eri mielessä.) Karhut köllöttelivät sunnuntaipäivän vietossa ja leopardit hyökkäilivät lihankimpaleiden perään. Amazon-talossa oli yksi elikko karkumatkalla, mutta kuulemma tiesivät missä se on ja piiritys oli käynnissä. (Odottelin hetken virkapukuisia poliiseja, mutta olivat vissiin under cover. Olin hieman pettynyt. Olisin halunnut nähdä pidätyksen.)    


Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  tiger

Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo, tiger

   


Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  leopard eating meat

Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo, leopard eating meat

Aikuisen sisäänpääsymaksu oli 12€ ja alle 4v. lapset pääsivät ilmaiseksi tiirailemaan elikoita. Kausikortti olisi vain 20€. Luulenpa, että kunhan tyttö hieman tuosta kasvaa niin kausikortti menee hankintalistalle. Jospa tulisi sitten hieman useammin vierailtua tuollakin. Jospa sitten muistaisi jotain muutakin kuin ilveksen latinankielisen nimen. (Et varmaan muista mikä se on!)  


Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  leopard

Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo, leopard

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015