Sataa. Eiku paistaa. Tai vähän sataa. Tai sittenkin paistaa. Tältä näyttää juhannus 2016 jos yhtään tiuhemmin tarkistelee säätiedotuksia. Jos siis olet superaikaisin pakkaavaa sorttia niin olet pakannut ja purkanut laukun ehkä noin sata kertaa siirtäen sadekamojen ja hellemekkojen pinoja ees taas. Ehkä nyt kannattais jo luovuttaa ja ottaa varmuuden vuoksi molemmat arsenaalit mukaan. Ja vuokrata isompi auto. Tai ainakin peräkärry. Miten sitä tavaraa voikaan olla aina niin paljon mukana, vaikka muka pakkaa vaan ne tarpeelliset. OMG sanois joku teini. (Tai ei nekään taida enää sillain sanoo. Mä oon vaan jo niin pihalla näistä nuorten jutuista.)

Me ollaan varauduttu juhannuksena nyt sekä sadesäähän että hellekeleihin. Kun juhlien päätähtinä esiintyvät kolme alle 3-vuotiasta tytön tylleröä niin ymmärtänette, että ihan sillä perinteisellä "otetaan vaan relaa ja hengaillaan"-ohjelmalla ei nyt enää pärjää. Nää ikiliikkujat ku ei hengaa. Ei ainakaan muutamaa sekuntia pidempään.

Niinpä sadekeliä varten ohjelmassa on ainakin lasten disco (onneksi joukosta löytyy DJ, joka saa nyt selkä vääränä raahata kunnon soittokamat paikalle. Näissä bileissä ei mikään Spotify soi.) sekä lasten karaoke. Luvassa siis takuuvarmoja (epävireisiä) korvamatoja tyyliin "Leipuri Hiiiiiiiva, hän asuu Kumputieeeellääää" ja "Hämä-hämä-häkki kiipes langalle" asiaankuuluvien käsiliikkeiden säestyksellä (Hei! Tässähän tulee hoidettua liikuntapuoli samassa. Kauheen kätevää!). Lisäksi voisin kuvitella, että saamme todistaa kuinka lapsemme harjoittelevat koreografiaansa "So you think you can dance"-ohjelman seuraavaa tuotantokautta varten. Otan nessut mukaan.

Ajattelimme myös organisoida klassikkopeli onginnan (kaloja ei vahingoiteta tässä aktiviteetissa). Pitäisi vaan ehtiä käydä hakemassa saaliiksi vaikka Muumi-rusinoita (takuuvarma hitti) ja jotain pinnejä. Saiskohan Frozen-teemaisilla härpäkkeillä jotain irtopisteistä? (Oikeesti inhoon niitä, mutta voitko muka väittää ettei ilahduttaisi kun pieni kummityttösi kiljuisi riemusta nähdessään palkintonsa? Mä oon niin vietävissä)

Ja sitten jos sään jumalattaret (koska ne on ihan varmasti naisia, mietipä ihan sekunti asiaa) suosivat meitä, niin pihalle on hommattu uima-allas. Ei siis mitään sellaista ökyisoa tuhansien litrojen sammiota, joka kuitenkin hajoaa kun juhannusruuilla lastattu isi hyppää (omasta mielestä) näyttävän pellehypyn suoraan laidan päälle. Vaan ihan sellainen järkevän kokoinen lätäkkö johon pikkutytöt mahtuvat vähän läiskyttelemään. Ja ehkä äiditkin hieman bikineissään viilentymään. Isit ei kerkee. Ne grillaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Sisältö jatkuu mainoksen alla