Asusteet viimeistelevät tyylin. Tämän tietää myös meidän napero. Tämän on tiedostanut myös äiti, joka on koko kevään kahlannut läpi kaikenmaailman kauppojen lippismallistoja. Olen valehtelematta käynyt kymmenessä kaupassa ja toisessa mokomassa nettikaupassa tutkimassa erilaisia lippiksiä. Ja valittanut ongelmasta Eppusen kaapilla-blogin kommenteissa. Jostain kumman syystä etsiminen on aina tyssännyt kolmeen kohtaan: a) Tytöille ei tehdä lippiksiä. Pojille olisi vaikka kuinka ja paljon. Tytöille on kaikenmaailman muita hattuja, mutta ei lippiksiä. b) jos on tytöille tehty lippis niin se on jotain karmeeta Frozen-kuosia tai siinä on jotain jäätävän rumia kuvioita, jotka eivät käy yksiin minkään valtakunnan vaatteen kanssa vaan riitelee ihan itsekseenkin. c) Jos löytyy hyvännäköinen lippis, niin se on niin levee, että ohimoille jää vähintään sentin rako ja tyttö näyttää se päässään lähinnä joltain koomiselta pygmi-räppäriltä.

No. Sitten tulee isi, joka kävelee sisään yhteen (siis ihan oikeesti yhteen ainoaan) kauppaan ja löytää sieltä heti hyvän lippiksen. Oikean kokoisen. Oikean värisen. Oikein hyvän. Pikkasen sapetti.

Sitten se samainen tehoshoppailija-isi painelee seuraavaan kauppaan ja ostaa uudet aurinkolasit tytölle. Löytää nekin heti ja laittaa kortin vinkumaan. Itsehän olin jo puhunut noista Babiators-laseista ehkä vuoden, mutta en ollut saanut aikaiseksi päättää minkä väriset haluan. No, nyt on nekin hommattu. Noissa laseissa on muuten se hyvä puoli, että jos hajoavat tai hukkuvat ensimmäisen vuoden aikana, niin saa uudet. Jotenkin mulla on sellainen kutina, että tulee tarpeeseen.

Oon mäkin sit jotain saanut aikaiseksi ostettua. Ostin meinaan viimeinkin tuolle ipanalle sandaalit. Kaikista (varmaankin ihan aiheellisista) varoituksista huolimatta ostin avoinkärkiset Crocsin varvassandaalit. Yritän tällä hankinnalla estää sen, ettei tuo pieni Imelda Marcos aina tunkisi mun sandaaleja jalkoihinsa vaan hänellä olis omat. Olin kuitenkin kaukaa viisas (Todella kaukaa. Sen huomaa jos menee ehkä kilsan päähän ja siristää) ja laitoin tytölle ne sandaalit jalkaan jo kaupassa ja pyysin sitä kävelemään. Ajattelin, että huomaa jos niillä on huono kävellä tai ei suostu kävelemään ollenkaan. Ei ollut vissiin sitä ongelmaa. Lähti meinaan suoraan kaupasta ulos ne kengät jalassa. Joita ei oltu maksettu. Nolotti.

Pisteenä iin päällä on tietenkin käsilaukku. Tämän H&M:n kissalaukun Sipu sai kummitytöltäni synttärilahjaksi huomattuaan kuinka käsilaukun kiilto silmissään S aina lainaili hänen kissalaukkuaan. Nyt voivat sitten kanniskella kaikkia tärkeitä nesessäärejään siellä ympäri maita ja mantuja. On se kumma, kuinka jo tuollainen vuoden vanha tyttö voikin olla kiinnostunut käsilaukuista. Kuinka se heti tajus laittaa sen olalleen (tai no, kaulaansa, mutta kumminkin). Mistä DNA-ketjusta tuollainenkin tulee? Ei se voi mallioppimistakaan olla kun eihän mullakaan ole ku ehkä, öö, oota, muutama kymmenen laukkua. (Muutama voi olla sitten mitä tahansa 20 ja 60 välillä.)

Seuraavaksi täytyykin alkaa metsästämään kaikkea päiväkotiin tarvittavaa härpäkettä ja hilavitkutinta. Siinä sitten taas onkin urakkaa kerrakseen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015