Meillä on tässä pikku hiljaa siirrytty uuteen aikakauteen. Meillä nimittäin yritetään syödä samaa ruokaa kaikki. Koko perhe. Tai siis melkein samaa. Mutta edes sellaista joka näyttäis samalle. Ja sinä, joka naurat tai tuhiset siellä, se on kuule iso asia. Mieti nyt itse kuinka kiva olis aina itse syödä jotain epämääräistä mössöä kun toinen vetää jotain herkulliselta  tuoksuvaa ja sitten sanotaan "Et sä kuule nyt voi syödä sitä, kun se on vauvan." Kokki Kikkakolmonen varioi muutama kuukausi sitten hieman aikuisten couscous salaattia ja lykkäsi sen pahaa aavistamattoman kymmenkuisen tytön nenän alle. Täytyy myöntää, että hieman jännitti arvon kulinaristin vastaanotto. Kyllä äidin sydäntä lämmitti kun rakkaudella tehty ruoka upposi paremmin kuin kaupan sose.Taitaa tyttö jo nyt tietää miten äiti kiedotaan pikkurillin ympärille. Kun oppii puhumaan, pyytää kai heti perään korotusta viikkorahaan. Mitäs siihen sitten muka voi sanoa?

Tämä ei siten ole mikään siisteysfriikin ruoka. Couscousin jyviä taitaa löytyä lattian raoista vielä pitkään. Edes koira ei saanut kaikkea siivottua.

  • 0,5 dl couscousia
  • valkosipulia
  • kanaa
  • maissia
  • luumukirsikkatomaattia
  • keltaista paprikaa
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • basilikaa

Keitä ohjeen mukaan vettä, laita sekaan valkosipuli,tomaatti ja paprika. Itse suosin miedompaa yksikyntistä valkosipulia, josta perunankuorimaveitsellä vuolen ohuen ohuita siivuja, jotka voi vielä veitsellä hakata pienemmäksi riippuen oman aggression tasosta. Kirsikkatomaatit viipaloin myös pieniksi siivuiksi ja paprikan ihan pieneksi. Maissin saa myös hakattua vähän pienemmäksi. (Hirvittävän väkivaltainen ohje) Hetki kiehuvassa vedessä kypsyttää kasviksia hieman, mutta ei ole tarkoitus keittää ihan läpikypsiksi. Seuraavaksi couscous joukkoon ja antaa hetken turvota kannen alla. Sitten joukkoon hieman oliiviöljyä, kypsä kana ja basilika pieneksi ja sekaan. Päälle vielä hieman mustapippuria ja lusikoimaan ääntä kohti.

Kommentit (2)

Terhipe

Meidän erittäin nirso taapero rakastaa kuskusia. Mä laitan siihen vähän eri mausteet ja rehut ja lisäksi rusinoita. Rusinat ne rusinat. Ensin popsitaan rusinat, sitten muu salaatti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015