Ei näin voi käydä kahdesti. Ei vaan voi. Meidän piti typykän kanssa lähteä ansaitulle tyttöjen reissulle Brightoniin Englantiin mun ystävien luokse, mutta arvaatteko mitä? No korvatulehdushan se! (Tähän kaikki maailmankaikkeuden pahimmat kirosanat ja muutama katkera kyynel) Peruuntuneen häämatkan jälkeen olin odottanut tätä matkaa ihan sairaan paljon. Ironista. Olis ehkä kannattanut odottaa terveen paljon. 

Lääkäri ei kieltänyt lentämistä, mutta ei kuulemma itse lähtis. Että pikkurouvan pitää nyt vaan itse päättää mitä tekee. Miksei kukaan koskaan voi vaan sanoa että nyt pitää tehdä näin? Miks aina pitää ite tehä ne vaikeeta ratkaisut? Onks tää nyt sitä aikuisena olemista? Äh.

Mies sanoi, että sähän nyt ainakin lähdet. Haluu siis vissiin musta vapaan viikonlopun. Eiku oikeasti se on ihan mahtava. Haluaa että mä pääsen reissuun ennen ku alan työt. Se tietää että matkustus on mun polttoainetta.

Paskamutsifiilis tässä nyt joka tapauksessa tulee, teen niin tai näin. Jos jätän tytön kotiin, niin oonko itsekäs letukka joka haluaa vaan pitää hauskaa? Jos otan sen mukaan niin oonko kauhea äiti joka altistaa lapsensa parin tunnin mahdolliselle kivulle ja ottaa riskin ettei matkavakuutuskaan korvaa tarvittavaa hoitoa kun on kipeenä kerran lähdetty?

Juhis on onneks alusta asti ollut aktiivisesti mukana lapsen hoidossa. Ainoa asia joka sille pitää muistaa kertoo on se, mistä kaikki vaatteet löytyy. Mä kun oon turhan tarkkana ollut meidän tytön stailisti. (Haha. Automaattinen tekstinkorjaus ehdotti stalinistia. Ei kauhean kauaksi mennyt sekään) Isi on siis tytölle yhtä tärkeä hoitaja kuin äitikin. En hetkeäkään epäile etteikö se muka pärjäisi tytön kanssa tai etteikö tytöllä olis vähintäänkin yhtä hyvät oltavat isin kainalossa. Mutta miten MÄ pärjään?! En mä nyt kai voi koko viikonloppua roikkua Facetimessa ja vaan itkeä?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla