Tuleeko kenellekään muulle ikinä fiilistä että haluis vaan hetkeks pois? Unohtaa kaikki vastuut ja tekemättömät työt, jättää lattiat pesemättä ja sukat (eikä edes omat, jumankauta!) keräämättä lattialta? Olla välittämättä siitä mitä on unohtanut ja viitata kintaalla koko viikon ruokalistan pohtimiselle?

Onkohan tää nyt sitä kuuluisaa metatyötä, joka väsyttää? Oon ihan uuvuksissa ja vaan sen normaalin arjen pyörittäminen tuntuu hippasen raskaalta. Kun tulen kotiin, haluisin vaan maata tyttö kainalossa säkkituolissa ja lukea kirjaa. No, sanomattakin selvää ettei se ihan niin mene. Lapsella kun on hieman enemmän virtaa. Ja hyvä niin. Eipähän tule jäätyä sohvalle jäkälää kasvattamaan.

Meillä on mitä ihanin lapsi. Hän on iloinen ja nauravainen. Halailee ja pussailee. Viihtyy myös itsekseen. Nukkuu aika hyvin. Syö oikein hyvin. Uhmakaan ei vielä ole pahemmin meillä vieraillut. Mitä mä sit oikein kitisen?

Tuossa eräänä viikonloppuna ystävän kanssa saunan jälkeen suomalaista järvimaisemaa katsellessa (onpas ah niin Suomi-filmimäistä) ryhdyimme yhdessä haaveilemaan siitä, että voikun joskus pääsis vaikka viikonlopuksi vaan pois siitä oman pään sisällä olevasta suorittajasta, eroon kaikesta siitä vastuusta ja velvollisuuksista joita aikuisen ja vanhemman elämä on mukanaan tuonut. Tehdä jotain hurjempaa kuin se, ettei katso säätiedotusta ennen kuin lähtee pyörällä töihin. Että voisi taas hetken olla huoleton ja vastuuton ja vaan mennä. Ja huolehtia vain itsestään. Jos siitäkään. Kelaa, jos vaan lähtis aamulla johonkin suunnittelematta ja pakkaamatta puolta omaisuutta mukaan ihan vaan varmuuden vuoks. Hurjaa! Siis ihan kreisiä! Lähti kuule jutut ihan lapasesta.

Siitä me sitten kavuttiin takaisin mökkiin ja yläkertaan omien rakkaiden tyttärien uniyninää kuuntelemaan. 99,99% ajasta tämä on just se mitä haluankin. Mutta se 0,01% kuitenkin on siellä takaraivossa kutittelemassa. 

Kommentit (2)

piia
Liittynyt27.4.2016

Kyllä! Mä haluan! Olen muutaman viime päivän aikana puhissut asiasta aika monta kertaa. Koska pakkaaminen, mökkiolosuhteet, ainaisesta reissaamisesta/ulkoilusta johtuva kaaos joka valtaa varsinkin keittiön ja niin päin pois. Onneksi lapset on ihanimpia ikinä, sen 99,99% ajasta.

Kiitos jauhelihakastikkeen ohjeesta, oli ihan tajuttoman hyvää!

Oma blogini: On elettävä huolella.

Voit seurata blogiani myös Bloglovin'issa , Facebookissa tai Instagramissa.

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Ja se hiekan määrä sisällä! Mulle alkaa oleen mysteeri kuinka sitä muka voi olla enää siellä hiekkalaatikossa kun sehän on kaikki täällä sisällä!

Ja mahtava kuulla Piia, että kastikeohje osui ja uppos. Ja kuinka helppo kikka periaatteessa, vai mitä? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram