Sain edelliseen postaukseeni kommentin Mama Mammutti blogin kirjoittajalta, että Bing, sinut on haastettu. Kiitos kiitos. Okei, no mihin? No, johonkin Liebster Award juttuun. Ei ollut kyllä moisesta hajuakaan, mutta lievästi narsistisena persoonana halusin ehdottomasti tämän palkinnon koska onhan se nyt vaan hienoa. Siis niinku saada blogista joku palkinto. Googlailin hieman asiaa ja mitä Google ei tiedä, sitä ei tarvitse tietää. Kyseessä on vähän niinku kiertokirje, jota bloggarit lähettää toisilleen. Ajatus on tietenkin kaunis, halutaan nostaa omasta mielestä hyviä blogeja muidenkin tietoisuuteen ja siten saada  niille lisää lukijoita. Eihän tämä nyt mikään blogien Oscar ole, mutta jostainhan se on aloitettava. (Sitäpaitsi muistan teini-iästä näistä kiertokirjeistä sen, että jos katkaiset ketjun niin jotain ihan hirveen kamalan kauheeta tapahtuu. Tai ainakin se poika johon olet salaa ihastunut, ei koskaan katsokaan suuhun päin. Sillähän ei ollut mitään tekemistä asian kanssa että sä et koskaan vahingossakaan kertonut sille että olit ihastunut. Ei.) (Heti perään muistan sanoa tolle miehelle, joka muutama viikko sitten papin edessä sanoi tahdon, että hei, mä oon suhun vähän ihastunut. Vastaus oli et ai.) Eli pidemmittä höpinöittä (niinku siitähän mä oon ihan tunnettu) Haasteen ohjeet: 1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja linkkaa hänen blogiinsa. 2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen. 3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa. 4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille. Ja sitten avataan salaisuuksien Pandoran boksi. Näitä asioita Mama Mammutti halus tietää: 

  1. Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi? -2013 lähdettiin unelmien sukellusretkelle Curacaolle ja Bonairelle. Piti kirjoitella vaan vähän kuulumisia ystäville matkapäiväkirjan muodossa, mutta kun vihjasin etten ihan joka päivä ehkä kirjoittaisikaan, niin siitä nousi sellainen haloo enkä sitten halunnut pilata ystävän aamukahvihetkiä. Taikuri itsekin oli yllättynyt siitä miten hauskaa kirjoittaminen oli, ei niillä lukijoilla niin väliä (eipä!). Ton jälkeen matkablogi on hieman laajentunut käsittelemään kaikenlaisia elämän matkoja, ehkä aavistuksen sarkastisella otteella. Ihan hippasen vaan. Pääsääntöisesti olen kyllä ihan vakavissani.      

   2. Missä asioissa koet olevasi "tiukkis"? Pyykit. Niissä mä olen ihan anaali. Mies ei saa koskea niihin koska mä haluan nostaa ne oikein. Niiden pitää olla oikein ravisteltuja ja oikein järjestettyjä siihen kuivaustelineelle. Niinku sukkaparit vierekkäin ja tietyt pyykit tietyssä kohdassa telinettä. Ei niinku mitään järkeä, mutta mielenterveys ei anna periksi tehdä toisin.  3. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit? (Perustele!) Tiikeri. Koska se on maailmankaikkeuden kaunein ja rohkein. Ja melko harvinainen.  4. Luettele neljä asiaa, joita teet mieluiten lomalla rentoutuaksesi. Sukellan (kunhan vesi on lämmintä), luen (jotain jännäriä) syön (paljon herkkuja) ja juon (viiniä. Tai Aperol Spritziä. Välillä myös vettä. Ellei muuten niin jääpalojen muodossa). Kaikki tämä auringossa. Ah, mikä matkakuume iski. Pitäkää mut kaukana kaikista matkanvaraus-aplikaatioista!  

 5. Mikä on lempivuodenaikasi? Miksi? Syksy. Hyvän kesän jälkeen. Sellainen intiaanikesä-syksy. Kaunis ja värikäs. Pimeät illat, kynttilät ja villasukat. Punaviini. Ja sit tietenkin se fakta et mulla on synttärit. Eli saan lahjoja. Ehkä. Vink vink.  6. Mikä on ärsyttävin luonteenpiirteesi? Niin luinko sä ton pyykki-kohdan? Kyllä ton pitäis jo riittää? Ai ei vai? No kuinka monta pitää mainita? Sarkasmi, huonot vitsit, kärsimättömyys ja siihen liittyvä hötkyily ja stressaaminen, pikkutarkkuus täysin yhdentekevistä asioista. Riittääkö? 7. Minkä uuden harrastuksen aloittaisit, mikäli ajankäyttö ja raha ei olisi esteenä? Tää onkin vaikee. Mä teen jo kaikkee sitä mitä haluisinkin mutta liian harvoin. Jos olis aikaa ja rahaa niin matkustelisin, sukeltaisin, shoppailisin, sisustaisin, söisin hyvin ja kirjoittaisin siitä työkseni.  Ehkä voisin koittaa surffausta. Olisin siinä luultavasti ihan yhtä huono ku Flow ridessakin, mutta olisinpahan kokeillut. Toisaalta vois olla kans kiva opetella valokuvaan, mutta eiköhän yks kuvaaja perheessä oo joku maksimi. Haluisin myös osata laulaa, mutta siihen ei vissiin raha auta. Vai onkohan jo keksitty joku laulutaitoleikkaus? Toisaalta, aina on autotune... 

8. Millainen on unelmakotisi? Valoisa, avara, vaalea. Ja jossain lämpimässä maassa. Rannalla. Josta pääsisi suoraan sukeltaan. (Kauhea kuume!) Sellainen, jossa on iso ruokapöytä, aurinkoinen puutarha (jonka joku toinen hoitaa) ja infinity pool. Monta vierashuonetta ja jääkaappi, joka tekee jääpaloja. Ja viinikaappi! Iso walk In Closet. Toisaalta millään noista ei oo oikeesti väliä. Kunhan siellä on noi mun tyypit. No okei, viinikaappi olis silti kiva.  9. Mikä oli lapsuuden unelma-ammattisi? Onko se toteutunut? Musta piti tulla opettaja. Hain Turun OKL:een enkä (onneksi) päässyt. Tein vuoden sijaisuuksia. Yläaste oli ihan jees. En edes onnistunut pilaamaan selvää ministeriainesta Sanni Grahnissa (joku voi olla toista mieltä), mutta lopullisesti tajusin ettei musta ole kansankynttiläksi, kun oppilas kertoi, että "Opettaja, opettaja! Kalle sanoi mua Kalkkunaksi!"  En kokenut, että edes yliopisto olisi voinut valmistaa mut vastaamaan tuohon kysymykseen rakentavasti. Siksi menin baariin töihin. Niille ei tarvinnut vastata rakentavasti.  10. Mistä haaveilet tänään? Häämatkasta. Mies yrittää toppuutella. Ja ihan kyllä ymmärrän miksi. Ei oo koskaan jäänyt vain haaveilun asteelle.  

11. Nimeä kolme henkilöä (todellista tai fiktiivistä, omasta elämästä tai julkisuudesta) joiden koet inspiroineen sinua. Horatio. Ala-asteen opettaja Eira. Se keski-ikäinen miesasiakas Kaivolla, joka mussutti mulle ettei mulla oo mitään saumaa kertoo hänelle siitä mitä Suomen laki sanoo velaksi myymisestä ennenku olen matkustellut yhtä paljon ku hän. No nyt on saumaa muutamien sukkahousujen verran. No niin. Sitten voikin laittaa hyvän kiertämään ja laittaa muut blogaajat paljastamaan itsestään jotain. Ei ei ei ei. Ei alastonkuvia. 

 1. Jos elämäsi olisi valokuva, niin millainen kuva olisi? 
 2. Mistä aiheesta et haluaisi kirjoittaa blogiisi? Miksi?
 3. Jos ei tarvitsisi välittää elämän realiteeteissa niin mitä haluaisit tehdä työksesi?
 4. Mikä on blogissasi upeinta?
 5. Mikä on paras matka, jonka olet tehnyt?
 6. Mikä sinua ärsyttää muissa? 
 7. Jos saisit aloittaa alusta, niin minkä mokan tekisit toistekin?
 8. Jos järjestäisit isot bileet, mikä olisi teema?
 9. Miten miehen saa vieroitettua älypuhelimesta?
 10. Mikä on se salainen reseptisi, jonka kaivat esille, kun pitää todella tehdä vaikutus vieraisiin? Ei, nyt en tarkoittanut V-reseptiä vaan RUOKAreseptiä.
 11. Miten tapasit parhaan ystäväsi?

Piinapenkkiin haastan:

Eipä ole sitten hajuakaan siitä kuinka paljon näillä on lukijoita. Luultavasti enemmän kuin se 200. Mutta haluan silti antaa heille omasta puolestani Liebster Awardin koska mä voin! Että siitä sit vaan hyvä kiertään... 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015