Nyt jos koskaan on hyvä aika alkaa kasvattamaan niistä kupeitten hedelmistä näsäviisaita "mutsi hei, oikeesti!"-lapsia jotka alituiseen mollaavat vanhempiaan heidän lapsuuden asioista. Nyt jos koskaan on loistava aika tutustuttaa oma miniriiviö nostalgisiin oman lapsuuden hittituotteisiin, kuten Hemaniin, Halinalleen tai Nintendoon. Ja mikä olisi parempaa kuin brassailla sillä, että oikeesti Star Wars ja My Little Pony on sieltä äidin ja iskän lapsuudesta, jostain liitukaudelta.

Jos siis (osin itsetuhoisestikin) kaipaat viikonloppuna  lapsillesi tekemistä ja itsellesi sentimentaalista aikamatkaa lapsuuteesi niin eikun nokka kohti Tapiolaa ja WeeGee-taloa. Siellä on meinaan Lasten museofestarit - Paluu kasarilapsuuteen.

Me ollaan Sipun kanssa jo vakkareita museofestareilla. Ekana vuonna tyyppi oli ehkä 2 kuukautta vanha ja nukkui suurimman osan ajasta rintarepussa. Muistan kuitenkin että jo silloin valot ja äänet ja värit saivat pötkylän havahtumaan omasta kuplastansa. Seuraavana vuonna S oli oppinut jo kävelemään ja meno olikin sen mukaista. Eli hieman holtitonta. Mutta iloista. Olin ihan ihmeissäni, kuinka tanssiesitys sai aktiivisemman sorttisen tapaukseni nauliintumaan paikoilleen. Siinäkin mielessä kannatan tällaisia moniteiteellisia tapahtumia. Koskaan ei voi tietää mikä noita pieniä liikuttaa, jos ei anna kokeilla.

No, tänä vuonna teemana on siis 80-luku. Kuinka herkullista! Ohjelma lupaa karaokea, levyraatia (onkohan Pirkko Liinamaa paikalla), Nintendoa, Star Wrasia, My Little Ponya, Uppo Nallea, Pupu Tupunaa ja vaikka mitä. Ja hei, kuka teistä muistaa vielä piirtoheittimet? En kestä! EMMAssa pääsee tetsaan niitäkin! Ja Kellomuseossa pääsee räpläämään 80-luvun elektroniikkapelejä. Itselleni on jäänyt sanonnaksi, kun joku on hieman haastavaa että se on B-peli. Ja kukaan ei koskaan tajua, kun ei ne osaa yhdistää sitä mihinkään Donkey Kongiin. (No, jos ollaan rehellisiä, niin ei mua monikaan tajua. Suurimman osan ajasta ne vaan hymyilee ja nyökyttelee.)

Me mennään lauantaina, koska sunnuntaina tulee pappa Suomeen. Check-listalla on ainakin nämä: 

12–16 Salon Pepe Åhmanin Kasarikampaamo ja kreppirauta. Tää on must!

12.30 Tietoisku 80-luvun elektroniikkapelit.

12.30 Uppo-Nallen satutuokio 

13–14 Piirrä, piirrä piirtoheitin! 

13.30 Levyraati 

14 Timo Taikuri 

Koko ohjelman löydät mm. WeeGeen nettisivuilta. Kiasman edestä lähtee tasatunnein ilmainen bussi eli ei edes mitään tekosyitä kuinka ei muka osaa mihinkään Tapiolaan tulla. Maaseutumatkailu kunniaan! Muistathan myös että nuo nakerot eli alle 18-v ja isovanhemmat jos ne on yli 70v. pääsee sisään ilmaiseksi. Eli aloita rekrysi nyt ja voit istua itse SIS + Delissä brunssilla. Jos maltat. Mä en malta. Mä haluun päästä laulaan Modern Talkingin Brother Louien ja kuulla kuinka Sipu huutaa "Äiti ei laula!" ja vetää silti ihan ylärekisteri soirona. Tulkaa vetään mun kans duetto!

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Sisältö jatkuu mainoksen alla