En kestä! Toi ikiliikkuja täyttää tänään 2 vuotta. Mihin tää aika menee. Justhan me vasta kerrottiin tuleville isovanhemmille että "Hei. Me tiedetään mitä te teette ens, seuraavana ja sitä seuraavina kesinä, te ihanat lapsenhoitajat!". Justhan me vasta jännättiin leikkimaton vieressä, että toistaako se tuon mahtitemppunsa ja kääntyy ympäri. Ihan ite! Nyt se painelee karkuun niin kovaa, että joutuu välillä ihan oikeasti pinnistelemään että saa sen kiinni ennen ojaa.

Nää kaks vuotta on laittanut mut katsomaan peiliin niin monta kertaa, eikä sieltä aina todellakaan ole katsonut sen vuoden paras mutsi. Mutta ainakin sieltä on melko usein katsonut vedet silmissä naurava, sydän sykkyrällä itkuaan pidättelevä, rakkauden määrään pakahtuva ja sitä omaa riiviötään, kaikesta kiroilusta ja savuavista aivoista huolimatta yli kaiken rakastava mutsi. En vois kuvitella, ettei toi kääpiö olis meidän elämässä.

Halusin kerätä tähän mun lempparikuvat viimeisen vuoden ajalta. Niitä oli aika paljon. Että sori vaan. Superhyper paljon onnea mun elämäni rakkaudelle (sori vaan Juhis, mut sä tuut hyvänä kakkosena) ja päivieni piristäjälle ja muutakin ihqua ja siirappista. Oon niin täynnä lovee! (Ja paljon onnea myös parhaalle isille joka Sipulla vois koskaan olla. Juhiksella ja Sipulla on meinaan synttärit samana päivänä. Voi kuinka se onkaan varmaan onnellinen kaikista tulevista prinsessasynttäreistä ja kaikenmaailman vaalenapunaisista hörhellyksistä...)

Kommentit (6)

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Niin menee. Koko ajan saa olla ihan innoissaan mm. uusista (osittain hämmentävistä) sanoista ja taidoista. Ihan mieletöntä <3

Untuva

Hyvää syntymäpäivää Sipu (ja Juhis)! Perässä tullaan (vajaa kk 2v syntsiin).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat