Tuntuu, että tuo Sipun huone on ollut yhtä ikuisuusprojektia. Nyt kuitenkin voin sanoa, että se on valmis. Osittain. Eli melkein.

Kaikki alkoi hahmottua selvemmin kun S siirtyi isojen tyttöjen sänkyyn. Pinnasängystä alkoi tulla sekä pituus että leveys vastaan sillä äidin tyttö nukkuu myös yhtä äksänä ja pitkin poikin sänkyä. Tutkailin kauan kaikenmaailman nettikirppiksiä ja vihdoin löysin tämän hieman jo elämää nähneen, mutta ehjän valkoiseksi maalatun jatkettavan sängyn. Laitoin miehen hieman hiomaan sitä ja maalasin itse sen. Enkä tietenkään ihan vaan valkoiseksi (koska se olisi vaan ollut liian helppoa ja tylsää) vaan ensin sienellä vaaleanpunaiseksi ja sitten vielä päälle valkoisella. Sienellä maalaten pinnasta tuli jännän kulunut ja vaaleanpunainen vain kuultaa hennosti valkoisen alta. Olen kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen vaikka muutaman kirosanan taisinkin autotallissa päästää. Eli ihan perussettiä.

Synttärilahjaksi saatu teltta löysi paikkansa huoneen nurkasta ja se onkin Sipun mielestä hauska paikka. Teltan ikkunasta on kiva työntää pää ulos ja huutaa kukkuuta. Äidistä ei ole yhtään niin kiva seurata kuinka teltta aina välillä rämähtää kokoon hippasen liian innokkaan typyn kanssa, joka on hahmottanut Camp-hengen hieman eri tavalla kuin muut.

Heivasimme vanhan sohvan kiertoon ja hommasimme huoneeseen myös sohvasängyn yökyläilijöitä varten. Tähän mennessä sohvaa olen kyllä käyttänyt minä aina silloin kun S on esittänyt painavan vaatimuksensa äidin ilmaantumisesta makuuhuoneeseensa joskus kello 3 aamuyöstä. Olen kuluttanut myös tuota pehmoista mattoa nukkumisalustanani, mutta onneksi välillä olen saanut kääntää kylkeä myös tuon sohvan pehmeällä patjalla.

Huoneessa on paljon erilaisia laatikoita (Myönnän, mulla on joku sairas fetissi. Voisin aina vaan ostaa kaikkia ihania laatikoita. Pimeetä.) Laatikot täyttyvät salakavalasti leluista ja kirjoista ja jotenkin kummasti myös yhtä salakavalasti tyhjentyvät pitkin poikin lattioita aivan käsittämättömän vauhdikkaasti. Myös sohvan alla on muuten kaksi isoa vetolaatikkoa, jotka tällä hetkellä täyttyvät pieneksi käyneistä vaatteista. Ehkä kevätinnostuksen iskiessä saisin roudattua ne vaikka Ipanaiseen myyntiin.

Ja tottahan toki pitää olla myös koristeita. Niitä täydellisen turhanpäiväisiä, pölyä kerääviä, herkästi rikki meneviä ja tunnearvoltaan käsittämättömän arvokkaita (vain sinulle). Sipun huoneessa seinää koristavat sekä hänen (ja muuten myös isänsä) kastemekko sekä hänen häämekkonsa meidän häistä. Hyllylle löysin kirpparilta kauniin muka-antiikkisen keinuhevosen. Kummeilta lahjaksi saatu koru/soittorasia odottaa vielä omistajansa kuvia kylkiinsä samoin kuin mittatulukko oven pielessä.

Huoneen tumma seinä saa vielä jonain päivänä uuden maalin pintaansa, mutta nyt tämä kortteeri saa hetken olla tämän näköinen. Pitää hetki hengähtää (lue: antaa perheen vaipua itsepetokseen siitä, että tämä sisustus ja remontointi olisi nyt muka tässä) ja tutkia taas Pinterestiä uusien ideoiden toivossa. Salaa.

Kommentit (8)

Vierailija

Onpa kaunis huone, mukava värimaailma! Kuin jostain sisustuslehdestä. 👍
Ps. Mäkin tykkään kaikista kivoista laatikoista, ja purkeista.

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Kiitos <3 huoneen seinät ovat peruja ajalta ennen lasta mutta sopivat kyllä melko hyvin vieläkin. Mutta mikä ihme niissä laatikoissa ja purkeissa oikei meitä naisia viehättää?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat