Mähän oon siis sellanen tylsän tasainen luonne, joka ei koskaan kimpaannu mistään. NOT! Saan tämän tästä möyhöömiskohtauksia täysin irrelevanteista asioista, joiden ei luulis hetkauttavan ketään järjellistä oliota. (Ehkä siinä juuri on se koukku. Hmmm.)

Tällä kertaa mun verenpainetta nostaa tasolle "kilo salmiakkia" täydellisen typerät sanonnat. Sellaiset, joissa ei ole päätä eikä häntää. (Tääkin vois olla yks niistä, mutta koska en käyttäydy loogisesti, niin se ei ärsytä. Ei varsinkaan, koska käytän sitä itse.) Sellaiset, jotka itse kumoavat itsensä ja pointtinsa, koska eivät perustu minkään valtakunnan (no, okei, ehkä Pohjois-Korean) todellisuuteen.

"Nukkuu kuin pieni lapsi." Siis mitä? Jos sä haluat sanoa, että "tämä junppa on niin tehokas, että se rutistaa susta kaikki mehut irti (okei tähän mennessä se lapsi-vertaus sopiskin aika hyvin)  ja saa sut nukkumaan ens yönä syvää ja levollista unta", niin missä todellisuudessa sä elät? Onko sulla lapsia? Siis niinku sellaisia pieniä lapsia? Sellaisia jotka heräävät 1-1000 kertaa yössä, jotka heräämisten välissä uniölisevät ja vieressäsi "nukkuessaan" hipsuttavat, potkivat, kääntyilevät ja antavat yöjuoksuille jälleen kerran uuden merkityksen (mä pidin kovasti niistä nuoruuden yöjuoksuista, joita ei tehty urheilumielessä, jos tiedät mistä puhun). Että mitäköhän se tyyppi nyt ihan oikeasti halusi sanoa?

"Syö kuin hevonen." Ootko sä nähnyt miten hevonen syö? Ei se syö paljon, vaan useasti. Ja se on sotkuista puuhaa se syöminen (tää kyllä sopii taas noihin lapsiin, välillä myös aikuisiin). Sen lisäks hevonen valitsee parhaat palat päältä, ensin menee porkkanat ja omenat ja vasta pakon edessä kuiva heinä. Ja silloinkin teatraalisesti huokaillen. Eli jos tuota syömistyyliä pidetään tavoiteltavana ominaisuutena niin ehkä tämä sanonta sitten toimii, mutta jos halusi tehdä jotain muutakin kuin tehdä ruokaa ja sitten siivota sitä seiniltä, niin en kyllä halua että mun lapsi syö kuin hevonen. Ei, se syö vaan paljon. Ja hyvä se.

"Kylmä kahvi kaunistaa." Siis anteeks kuinka? Jos tämä juttu pitäis paikkansa niin kaikki me äidit olisimme buukattuna Victorias Secretin näytökseen ja saisimme palkata Kevin Costnerin hoitelemaan ihailijakaartimme hallinnointia. Vaikkakin me ollaan siis kä-sit-tä-mät-tö-män upeita, niin en kiittäis siitä kyllä niitä kymmeniä tahattoman trendikkäitä jäälatte-kokemuksia vaan sitä äitiyden tuomaa luonnollista hehkua. Hehkua, joka syntyy kun univaje kohtaa suihkuvajeen jossain siinä silmäpussien tienoilla.

Onks vielä muita ärsyttäviä sanontoja? Mä en nyt just pysty ajatteleen selkeesti koska juon kylmää kahvia (oikeasti juon viiniä. Torstaina! Kapinallista!) ja pohdin kuumeisesti, miksi lapseni ei nuku kuin pieni lapsi. Että onks se sit jo iso lapsi? Vai hevonen? Ei perhana, nyt meen kyllä nukkuun.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram