Siitä on nyt melkein 2 viikkoa, kun Sipun tutit koki kovan kohtalon, saivat vielä yhden halin ja päätyivät viimeiseen leposijaansa. Eli roskikseen. Ajattelin jakaa kanssanne tämän hetkisen tilanteen. Ellen mistään muusta syystä, niin edes siitä että: MEILLÄ NUKUTTIIN TÄNÄÄN SEITSEMÄÄN! Wuut Wuut! #kreisibailut

Ei mitään hajua onko tähän, jo kahtena perättäisenä aamuna tapahtuneeseen maailman kahdeksanteen ihmeeseen syynä tutittomuus vai kevätväsymys, mutta otan sen vastaan syli auki.

Jotta ei menis ihan hehkutukseks, niin voin olla rehellinen: ei se nukuttaminen vieläkään ihan hetkessä tapahdu. Pahimmillaan oon ollut siellä makkarissa 1,5 tuntia, josta tosin jonkin osan taisin itsekin ihan vähän torkahtaa siihen lattialle. Mutta aika moni nukutus on ollut aavistuksen levotonta. Ei mitään itkuhommia, vaan sellaista väsynyttä kikattamista, jota yleensä esiintyy teini-ikäisten tyttöjen pyjamabileissä. Kun kaikki naurattaa vaikka mikään ei oikeasti ole hauskaa. Kun äiti käy ehkä sata kertaa sanomassa, että nyt tytöt pitää nukkua, koska huomenna on koulua. Kun tytöt sitten vastaavat että joo ja kun ovi menee kiinni, menee kaks sekuntia ja kuuluu kauhea tukahtunut tirskahdus joka leviää hysteeriseksi nauruksi ja jonkun mahaan sattuu ja joku ei kestä.

Oon koittanut lähteä huoneesta, mutta ilman roudarin teippiä se lapsi ei pysy siellä sängyssänsä ja kuulemma omatekemien lepositeiden puuhastelu saatettaisiin katsoa lasun arvoiseksi. Oon mennyt kauemmaksi sängystä, kääntänyt selkää, mennyt jopa sohvalle oven viereen lukemaan. Nämä toimivat toisinaan, mutta eivät varmasti enää toisella kerralla. Olen siis kuin Kelju K Kojootti, joka aina vaan tilaa Acmelta uusia keinoja, kun vanhat ei tepsi. Kyllä mä vielä joskus sen maantiekiitäjän saan sinne sänkyyn jäämään.

Ja sitten on tietenkin isi. Se tyyppi, joka mm. eilen oli hetken aikaa katsellut sitä pelleilyä, peitellyt tytön ja pussannut hyvät yöt ja lähtenyt. Tyttö oli kerran (siis KERRAN!) huutanut äitiä (sentäs edes!) ja sitten jäänyt sinne sänkyyn. Isi tilaa keinonsa vissiin paremmasta verkkokaupasta ku äiti.

Toisaalta isin onnistumiset antaa äidillekin toivoa: se on siis mahdolllista. Että jonain päivänä (toivottavasti ennen 16-vuotispäivää) Sipun voi vaan viedä sänkyyn, lukea iltasadun ja toivottaa hyvää yötä.

Mutta siis tutittomuus tuottaa jo hedelmää. Meillä nukutaan paremmin, aika usein koko yö putkeen ja jos herätään niin nukahtaa helposti uudestaan. Ja nyt näyttäis että myös aamuisin nukkuis pidempään. Tosin Sipun kohdalla edes muutama kymmenen peräkkäistä toistoa ei takaa mitään. Ja nyt ihan varmasti kun kirjoitan tämän, niin se alkaa taas ravaamaan yöllä meidän sänkyyn ja heräämään viideltä. Mutta nautin tästä niin kauan kuin sitä kestää.

Tai nauttisin, jos itsekin vielä nukkuisin aamulla. #heräsintänään345 #eimitäänsyytä #eimitäänjärkeä #arvaaväsyttääkö

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram