Ei piru, kun olikin mahtava loma. Oli aikaa ja innostusta liikkua, miettiä järkeviä(kin) ruokia, nukkua tarpeeksi ja viettää aikaa oman lauman kanssa. Tällaisen loman jälkeenhän pitäisi olla tuplasti energiaa arkeen!

 

Miksi sitten lomakrapula iskee, tunnit hukkuvat aivan kuin ne pirun autonavaimet ja tekemättömät työt iskevät tajuntaan samalla tavalla kuin mystisesti kadonneet hama-helmet jalkapohjiin, ilman ennakkovaroitusta?

 

Töissä kiireen tuntu kehittyy omasta henkilökohtaisesta hötkystä ja kykenemättömyydestä aloittaa tai tehdä loppuun. Ajatus harhailee, ei löydä oikeita sanoja. Joinain päivinä mietin olenko saamassa jonkun kohtauksen, kun mitään järkevää ei saa suusta ulos, kaikki on vain niin... jähmeää.

Ruokakaupassa hyllyt kaatuvat päälle eikä niistä tunnu löytyvän kuin niitä vanhoja, huonoksi havaittuja vaihtoehtoja. Kaikki uudet ja kesällä innostusta aiheuttaneet reseptit ovat unohtuneet tai tuntuvat arjessa aivan liian aikaa vieviltä ja monivaiheisilta. Aivan kuin baarissa haluaisi tilata mojiton, mutta ei jaksa ja tilaa kaljan.

Myös aika tuntuu muuttaneen muotoansa. Kun lomalla tunti oli ruhtinaallisen paljon liikkumiseen, niin nyt tunti ei riitä muka mihinkään kun pitäisi sitä ja tätä. Liikkumisen aloittaminen jää tekosyiden, kotitöiden ja päämäärättömästi netissä pyörimisen jalkoihin.

Kahvakuula ei nouse eikä kuminauha veny.

 

Kahvia menee liikaa ja vettä liian vähän. Saldona on päänsärky, väsymys ja lopulta huonot unet. Noidankehän starttipyssy paukahtaa, mutta maaliviivaa ei koskaan ylitetä. Ei tällä tavalla.

 

Tuntuuko tutulta? Onko sinullakin lomakrapula?

Tämä on vain niin outoa. Yleensä mä olen ihan innoissani palaamassa arkeen ja rutiineihin. Nyt se lomakupla oli liian hyvä ja sen puhkaisu liian raju. Siksi olenkin siinä pisteessä, että nyt pitää ihan tosissaan miettiä miten mä tämän selätän. Mä kerron sitten heti, kun olen sen selvittänyt. Pari ideaa muhii jo takaraivossa. Luovuttaa en aio!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Sisältö jatkuu mainoksen alla