Koska tuo misukka ihan selvästi haaveilee olevansa isona joko Miss Maailma tai sitten se on ymmärtänyt väärin sanonnan "sä pääset vielä pitkälle, oli sille pakko hankkia taas kerralla kokonainen arsenaali uusia vaatteita. Pääasiallisestihan tyyppi hengailee päiväkodissa, joten piti ihan miettiä, että minkälaisia vaatteita sitä olis niinku järkevä hankkia.

Tämän älyllisen rugby-pelin jälkeen mieleeni hahmottui viiden kohdan lista niistä asioista, joiden perusteella ostoholisoitunut minäni sai erinäisten verkkokauppojen ostoskorit karsittua sellaisiin mittasuhteisiin, ettei niiden toimittamiseen tarvittaisi ihan koko merikonttia. Ja ihan vaan koska olen perusluonteeltani jännitystä rakastava (lue: ilkeä ja nautin kun tiedän jotain mitä muut ei) niin paljastan ne yksi kerrallaan. (Tähän sellaista ilkeää naurua. Muhahhahhahhahhaaaaa! Ja perään vaikuttava yskänkohtaus, koska kaikki ilkeät noita-akathan on röökaajia ja kärsii jostain keuhkoahtaumasta.)

Eli: Tadaa!

Päiväkotivaatteiden tärkeimmät ominaisuudet:

1. Mukavuus: Kaikesta pinnallisuudesta ja nukkeleikeistä huolimatta, tämä on kyllä tärkein. Vaatteiden on oltava mukavia päällä. Piste! Mä en halua, että mun mukulalla on mitään jäykkiä ja ahdistavia vaatteita, jotka pahimmillaan estäis sen riiviö-potentiaalin maksimaalisen esilletulon päiväkotiympyröissä. Vaatteissa pitää pystyä juokseen, hyppiin, konttaan, möyriin ja hyöriin ilman että tärkätyt kaulukset tai terävät tyllit on tiellä.

Mukavuus tarkoittaa niin pehmeitä kankaita, että ihan harmittaa etten itse voi pukea töihin pumpulin pehmeitä verkkareita tai juoksennella toimiston käytäviä päivät pitkät jarrusukkiksissa. Yhä edelleenkään (kuulemma) aikuisten vaatetuksessa trikoot ei oo housut vaan kalsarit, joten joudun harmikseni aamuisin tämän ahdistavan dilemman eteen: mitä ihmettä laitan päälleni. Mutta se on sitten taas ihan toisen postauksen paikka (älä pelkää, en mä siitä oikeasti jaksa kirjoittaa). Mutta ainakin nyt on tyttärelle helppo valita vaatteet päiväkotiin, sillä pehmeitä ja rentoja vaatteita on vetolaatikot vinksallaan.

Neuletakki Primark
Trikoopaita Name It
Trikoot Carter´s

Mitkä asiat teillä vaikuttavat lastenvaatteiden ostopäätökseen?

Kommentit (4)

Hannaana

Juuri näin! Rennot ja mukavat vaatteet on omastakin mielestä lapselle parhaat. Pystyy touhuamaan eikä tartte varoa vaatteita eikä esim kompastu tyllimekon helmoihin tms.
Tulin ekaa kertaa lukemaan näitä juttuja ja täytyy sanoa, että onpas ihana pieni neiti!! Niin suloisesti poseeraa tuossa viimeisessä kuvassa :D. Onko noi neuletakit ok päiväkodissa siellä teillä päin kun on paljon nappeja? Meillä suositaan enempi kollareita, neuleet pölyttyy kaapissa. Ehkä vois alkaa käyttää niitäkin taas.

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Sipu on tottunut poseeraaja kun isänsä on valokuvaaja :) Näkisit sen kun sitä pyytää poseeraan! On sellaset ilmeet ja eleet ettei pysty nauramiseltaan ottaan ees kuvaa!

Meillä on tänäänkin neuletakki päiväkodissa, eikä ne oo ikinä sanoneet mitään. Ehkä ne ei oo kehdannu? Mutta kyllä paljon käytetään myös hupparitakkeja. Vetoketju on pop. Sitä on myös kiva itse avata ja sitten heti perään sanoa että "kiinni!".

Hannaana

No ilmankos on poseerauksen tytöllä kunnossa, jos isä on valokuvaaja :).

Mäkin sitten rohkaistuin noita neuleita käyttämään ja tänään lähti hoitoon ihana neuletakki päällä. Oli vaan taas haastetta saada tyttö pysymään aloillaan napituksen aikana, mutta peilin edessä itseään peilaillen sain hänet pystymään paikoillaan. Vetoketjullisia huppareita ei ollakaan osteltu vielä, nekin siis testiin :).

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Hyvä hyvä! Syytä sit mua, jos tulee tarhasta kitinää ;) Meillä auttaa muuten kans toi peilaus jos joku vaate ei innosta: "Mees kattoon peilistä! Onks vähän hyvän näköinen misukka!" Äidin tyttö :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram