KAUPALLINEN YHTEISTYÖ LAPSIMESSUJEN KANSSA

Lapsimessut tulevat 21.-23.4.2017! Oletko valmis! Ota mukaan korvatulpat, pitkää pinnaa, paljon huumoria ja lompakko. Kuuleman mukaan näillä messuilla hurahtaa helposti kaiken maailman ihanuuksiin ja turhuuksiin, härpättimiin joita saa sitten selitellä miehelle kotona. Eli jos haluat hurahtaa rauhassa, jätä kotiin sekä mies että lapsi.

Itse ajattelin lähteä asenteella: riehu niin paljon kuin sielu sietää. Siis lapsi. Itsehän aion käyttäytyä kuin sivistynyt aikuinen. No enkä aio! Aion itsekin tunkea tuonne bObles LEGO DUBLO -alueelle ja testailla noita bOblesin kalusteita, jotka lupaavat karkeamotoriikan kehitystä ja liikunnallisia elämyksiä. Ja sitten joudun ihan muka pitkin hampain menemään "vielä niin pienen" lapseni mukana Pajulahden peuhualueelle ja hiki päässä harjoitella parkouria. Messuasuna siis selkeästi trikoot ja hikipanta.

Kuva: bObles
Kuva: bObles
Kuva: bObles
Kuva: bObles

Uutena alueena messuilla on Neuvola. Ja ei mummit, älkää alkako intoileen: en ole raskaana. Mutta silti ajattelin mennä käymään siellä. (Ei, en edes yritä tulla raskaaksi. Tämä myös pomolle tiedoksi: no stress. Pieni painonnousu ei johdu mistään muusta kuin liiallisesta jäätelön syönnistä.) Neuvolan lavalla puhutaan sunnuntaina  klo 12-13 aiheesta: Kuinka kasvattaa diginatiivi? Tämä aihe jotenkin osuu ja uppoo kun Sipu on koko ajan pyytämässä puhelinta ja padia käyttöönsä ja itse tuskailen sen kanssa, mikä on hyväksi ja missä määrin. Odotan siis innolla että viestintäkonsultti Satu Irisvik ja Viihdevintiöt-blogin perustanut toimittaja Jenni Utriainen kertovat minulle oikeat vastaukset. Koska niinhän se menee. Kaikkeenhan on aina olemassa yksi oikea vastaus, vai mitä?

Tehdään varmaankin myös syrjähyppy Eläinystäväni-tapahtuman puolelle. Jos siellä vaikka pääsis alentamaan verenpainetta suloisia eläimiä silittelemällä. Ja jos saan huijattua mieheni (joo, on siellä kai joku autopuolikin...) mukaan, niin ehkä pääsen myös penkomaan Name Itin osaston -30% valikoimaa ja Siluettiverstaan valaisimia. Lisäksi minua kiinnostaa ihan suunnattomasti Huttaroon korut. Nehän tehdään siis lapsen omista piirustuksista! Messuilla saa -20% alennuksen paikan päällä tilatuista koruista. Eli ottakaa piirrokset mukaan!

Kuva: Huttaroo
Kuva: Huttaroo

Alkoiko kiinnostamaan? Minulla olisi jaossa kaksi lippua messuille. Ne saa henkilöt, jotka perustelevat kaikkein parhaiten, hauskiten, älyttömimmin sen miksi haluavat messuille. Kirjoita perustelusi kommenttikenttään 18.1.2017 klo 21.00 mennessä. Minä sitten diktaattorin elkein valkkailen sieltä kaksi parasta ja laitan sähköpostin laulamaan.

P.S. Jos olette tulossa messuille ja haluatte selkeää tietoa tapahtumasta, suosittelen lukemaan myös Joukolattaren postauksen aiheesta. Hyviä vinkkejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Sisältö jatkuu mainoksen alla