Päätettiin testata yhtälö 1 aktiivinen taapero + 2 aavistuksen väsynyttä aikuista + Viking Line Gabriella. Meillä oli jotenkin ihan älytön tarve kokeilla miten toi homma toimii. (Tai siis mulla oli. Mies on hippasen rauhallisempi tapaus.) Miten esim. nukkuminen samassa huoneessa onnistuu kun tyttö on nyt jo vuoden nukkunut omassa huoneessa ja mekin ollaan totuttu siihen ettei tarvii hiiviskellä pimeässä sänkyyn lattialle unohtuneita leluja väistellen ja narahtelevien lattialautojen paikkoja muistellen.

Ja myönnetään, tää oli mun päähänpinttymä. Mun on tehnyt mieli lähteä laivalle jo pitkään. Enkä ees tajuu miks. Mulla menee siellä ilmastoinnista aina ääni, syön aivan liikaa buffassa enkä osaa nukkua hyvin kun sänky on liian pehmeä ja joka puolelta kuuluu ihmeellisiä ääniä. Mutta silti.

Valittiin tällä kertaa Viking Line ihan sen vuoksi, että mua kiinnosti niiden uusitut perhehytit. B4F Inside Comfort Family- hytin 160cm leveä parisänky kuulostaa vaan niin paljon paremmalta kuin ne pienet seinästä alas vedettävät kerrossängyt. Eihän toisen sänkytilasta pysty millään varastamaan senttejä, jos se nukkuu eri puolella hyttiä.

Kuva Viking Line
Kuva Viking Line

Mun piti ottaa siitä hytistä ihan omakin kuva, mutta ehkä noin 10 sekuntia sen jälkeen kun oltiin astuttu sisään, oli 90% tavaroista jo levitelty pitkin poikin hytin vapaita pintoja. Ihan perustoimintaa meikäläiseltä räjäyttää laukut, mutta en sitten kerinnyt ottaa sitä kuvaa. Siksi lainasin Viikkarilta. BTW, älä anna kuvan hämätä. Toi lattia ei olekaan ihana laminaatti tms. Se on kokolattiamatto! Pikkasen yllätti.

Sipu muuten sijoitettiin sellaiseen seinäsänkyyn, johon info-tiskiltä pyytämällä toimitettiin vielä erillinen laita. Se oli muuten kätevä, kun sinne sänkyyn mahtui hyvin mukaan nukuttamaan. Ja ehkä vähän nukahtamaankin. Myönnän.

Shoppailtiin etukäteen sellaiset ruokapaketit, johon 100e hintaan kuului aamupalat Food Gardenissa ja illalliset vaikka buffassa. Jos halusi, niin kortin pystyi käyttämään myös esim. Food Gardenin ravintolassa, tilata mitä vaan ja maksaa ylimenevän osan sitten paikan päällä. Ekana iltana mentiin buffaan, mutta jouluruoka ja jälkiruokaähky kahtena iltana peräkkäin ei oikein innostanut. Vaikka olihan se kyllä helppo lapsen kanssa. Sen kun kokeili kaikkea ihan randomina eikä tarvinnut miettiä etukäteen millä tuulella typy oli.

Ei liene yllätys, että ehdoton hitti oli kuitenkin pallomeri. Leikkimään! oli se huudahdus jota kuuli meillä aika usein. Kuten myös Äkkiä! Toisaalta oli kiva kun ei tarvinnut pelätä mitään autoja vaan saattoi antaa toisen juosta hyttikäytävää pitkin. Toisaalta, niihin sokkeloisiin käytävälabyrintteihin eksyy sit aika nopee. Että kandee olla aika nopee itekin, että näkee minkä nurkan taakse se tyyppi viilettää. Just saying...

Tukholman päässä käytiin kultturellisti tsekkaamassa Fotografiskan näyttelyt. Se on ihan siinä Viikkarin terminaalin lähellä. Suosittelen ehdottomasti sinne poikkeamista, saa kulttuuripisteet kasaan ja hyvän fiiliksen. Yläkerran kahvila/ravintola on aika makeen näköinen, vaikka ei sitten jäätykään sinne sumpille. Oli niin kaunis aurinkoinen ilma, että päätettiin ottaa take away kahvit ja kipsutella Gamla Stanin katuja ees taas. Ihan niinku ne tuhat muutakin turistia. Onneks ei ollut kiire. Mihinkään. 

Kaiken kaikkiaan oli kyllä oikeinkin onnistunut miniloma. En voi sanoa virkistyneeni, mutta kun testitulos oli niinkin positiivinen että S nukkui ihan mallikkaasti ja käyttäytyi ihmisiksi niin kehtaa suunnitella seuraavaakin risteilyä. Kyllä ne omat silmäpussit kestää kun näkee kuinka fiiliksissä toinen on. 

Haenkin tästä kupin kahvia. Vahvaa kahvia. Paljon vahvaa kahvia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla