Ei olis pitänyt mennä paukuttelemaan henkseleitä Facebookin matkustusryhmässä. Joku siellä kyseli, että onko pakko maksaa Norskilla paikkalipuista, jotta voi olla varma istuvansa lapsensa vieressä. Minä siihen oikein leveästi, että niin monta kertaa ollaan lennetty Norwegianilla ja joka kerta on koko varaus istunut yhes koos, no problemos.

No miten kävi Mirkun? Kärppänä olin tasan 24 tuntia ennen hoo-hetkeä netissä naputtelemassa check inniä ja kun viimeisen OK-painalluksen tein, eteeni aukesi näkymä, jossa minulle ja miehelleni oli varattu lapsivapaa lento kohteeseen  ja jollekin pahaa aavistamattomalle tero turistille taas ehkäisyleiri pikana a.k.a viiden tunnin lento yksin istuvan 3-vuotiaan kanssa.

Vaikka kieltämättä lento ilman lasta aiheutti tietynlaisen kielletyn hedelmän houkutuksen tunteen, niin äidinvaistot veivät voiton: soitin heti Norwegianin asiakaspalveluun. Oletettavasti tämä tilanteemme ei ollut mikään aivan normihomma, sillä jamppa joutui laittaan mut pitoon ja kilauttamaan kaverille. Ei tainnut kaverikaan tietää, sillä laittoivat homman diilaamisen kokonaan lentokenttähenkilökunnan niskoille. Ei kuulemma voinut enää tehdä mitään, koska olin jo tehnyt check innin. No tottakai olin sen tehnyt! Enhän mä muuten olis tiennyt mitä paikkoja meille on arvottu!

Onneksi tuohtumus Norskin koodareitten omituisista koodinpätkistä ja aivan päivänselvistä antipatioista lapsiperheitä kohtaan oli hieman laantunut päästessäni selvittelemään asiaa lentokentän tiskille. Etten ehtinyt nolaamaan itseäni aivan täysin. Siellä nimittäin erittäin ystävälliset mimmit hoitivat asian kuntoon alta aikayksikön. Olin valmistautunut vähintäänkin Normandian maihinnousuun yhdistettynä väittelyn maailmanmestaruuskisojen finaaliin, mutta näiden asiakaspalvelijoiden (isolla Aalla) mukaan tällaista ei pitäisi koskaan tapahtua. Norwegianilla lapsi ei koskaan lennä ilman huoltajaa, oli paikkalipusta maksettu tai ei. Heidän mukaansa paikkoja jaettaessa pyritään aina aina siihen, että vauvojen ja lasten vanhemmat pääsisivät istumaan vierekkäin. Siis lapsen kanssa. Paikkojen jakaminen on heidän mukaansa käsityötä eli kyseessä oli vain inhimillinen erehdys.

Koko hässäkkä laittoi kuitenkin miettimään tätä paikkojen maksamisjuttua. Tottakai lentoyhtiöt haluavat lisätä tulovirtojaan, sehän on ihan perusliiketoimintaa. Mutta olisiko niillä, näin somen voima-aikana, tosiaan varaa siihen että saisivat leiman perhematkailijoita sorsivina lentoyhtiöinä? Onhan äitien voima lentoyhtiöiden imagon ravisuttajan todettu moneen kertaan mm. imetysskandaaleissa. Mikään kiero rivienvälistä-toiminta ei enää mene meille läpi vaan tällaisista nousee (joskus turhaankin) suuria kohuja. Kannattaisi siis miettiä tarkkaan kenen kanssa pelleilee, vai mitä?

Seuraatko meitä jo instassa? #matkamisu ja @mirvan_menomatkat löytyy paljon materiaalia matkoista ja matkamisusta <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Sisältö jatkuu mainoksen alla