Hvarin jälkeen suuntaamme Bracin saarelle ja Bolin kaupunkiin. Koska valitsimme hotellin, jossa on uima-allas, taitaa suurin osa ajasta mennä nauttiessa auringosta rauhallisesti rantatuolissa makoillen ja kirjasta nauttien. Eiku! Valmistaudun henkisesti syöksypelastuksiin, aurinkorasvan lisäystreeneihin sekä jatkuvaan ramppaukseen altaasta pois ja sinne takaisin. Otan mukaan ne bikinit, jotka pysyvät päällä vaikka hirmumyrskyssä.

Me (tarkoittaa siis minä) haluamme kuitenkin tehdä jotain muutakin, kuin vain lillua altaassa.

Haluamme käydä Kroatian kuvatuimmalla rannalla Zlatni Ratilla ja ottaa se kaikkein ihanin rantakuva, jolla retostella koko pitkä kylmä talvi.

Me haluamme antaa kakaroiden juosta pitkin rantakatua eli Rivaa ja nauttia sielunsa kyllyydestä lämmöstä ja hyvästä ruuasta. Meille on myös lupailtu, että kroatialaiset olis lapsirakkaita ihmisiä. Aiomme laittaa tämän testiin viemällä sinne kaksi ikiliikkujaa. 

Haaveissani on myös päästä sukeltamaan. Kuvat turkoosin värisistä vesistä houkuttelevat kuin seireeni. Vielä pitää tutkia sukelluskohteita. Onko teillä tietoa mihin kannattaisi mennä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla