Kesälomien jälkeen keskustelupalstat ja työpaikan kahvipöydät täyttyvät samoista keskusteluista: miten kummassa saisin itseni takaisin ruotuun pitkäksi menneen grillikauden ja 24/7-jälkiruokapöydän jälkeen. Haemme vertaistukea ja vinkkejä päästä kiinni terveellisiin elämäntapoihin.

 

Tämä ei ole vastaus niille, jotka etsivät helppoa taikapilleriä, jossa ei oikeastaan tarvitse muuttaa itsessään ja toiminnassaan yhtään mitään, mutta halutaan tuloksia, jotka naapurin Penttikin huomaa.

 

Te, jotka olette lukeneet minun postauksiani jo keväällä, tiedätte tuskaisen, mutta toimivan polkuni läpi "Paremmille tavoille" 5 viikon ravintovalmennuksen kiirastulen. Tämä valmennus on vastaukseni teille, jotka OIKEASTI haluatte ruokavalioonne sellaisen muutoksen, joka kantaa yli syysloman, kaamoksen ahdistavuuden ja potentiaaliset suklaaöverit, pikkujoulujen glögiähkyn ja sitten jopa sen seuraavan kesäloman. Tämä ei ole vastaus niille, jotka etsivät helppoa taikapilleriä, jossa ei oikeastaan tarvitse muuttaa itsessään ja toiminnassaan yhtään mitään, mutta halutaan tuloksia, jotka naapurin Penttikin huomaa.

 

 

Minä luulin ennen tietäväni miten syödä. Ja varmasti osittain olinkin ihan oikessa. Ongelma taisi olla se, että en kuitenkaan syönyt niinkuin tiesin hyväksi, minulla ei ollut tukea muutoksen tekemiselle eikä loppujen lopuksi sitä aitoa motivaatiota. Kun osallistuin valmennukseen, sain vertaistuen lisäksi myös asiantuntevaa opastusta terveellisen ruokailun taustalla oleviin perusteisiin. En saanut valmiita reseptejä, vaan tiedot joiden avulla pystyin muokkaamaan ja muodostamaan terveellisiä reseptejä. Sain vaihtoehtoja ja uusia ideoita. Sain työkalut.

Tämä valmennus ei perustu siihen, että syödään mahdollisimman vähän vaan siihen että syödään tarpeeksi, oikein ja oikeaan aikaan. Tavoitteena on oppia valitsemaan oikeita ruoka-aineita, arvioimaan annoskokoja ja ajoittamaan ruokailuja paremmin päivän aikana, keventäen samalla oloa ja parantaen energiatasoa. Treenaamista ei tarvitse laittaa viideksi viikoksi tauolle, vaan monet sanoivat treenien jopa kulkevan paremmin kuin vanhalla ruokavaliolla.

Jos siis kaipaat kirkastusta aivosumulle ja vatsan turvotuksen taltuttajaa, hyppää mukaan porukkaan. Uusi "Paremmille tavoille"-verkkovalmennus alkaa taas ensi maanantaina 3.9. Meitä vertaistuen tarjoajia eli vanhoja valmennettavia on FB-ryhmässä jo satakunta.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä kanerva@coretrainers.fi tai klikkaa suoraan Kanervan nettisivuille.

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä postauksistani aiheesta. Ei kannata pelästyä: tuskan määrä oli omalla kohdalla suoraan verrannollinen muuttuneiden tapojen määrään ja pysyvyyteen.

Osallistun 5 viikon ravintovalmennukseen: Tältä se tuntuu

Viiden viikon ravintovalmennus: toisen viikon kriisi

5 viikon ravintovalmennus: kolmas viikko alkaa jo sujumaan

5 viikon ravintovalmennus: neljäs viikko vie kalkkiviivoille - kylpyläloma aiheuttaa mutkia matkaan

Ravintovalmennuksen aiheuttamat muutokset - laskiko paino, muuttuiko tavat?

5 viikon ravintovalmennus: mitä söin ennen ja mitä syön nyt – yhden päivän ruuat kuvina

 

 

P.S. Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan aito suositukseni oman (ja itse maksamani) kokemuksen jälkeen. En hyödy latin latia klikkauksista tai osallistumisestanne. Innostun siitä, että olen saanut hyvää vinkkiä jaettua eteenpäin. Sen verran on myös oma lehmä ojassa, että mitä enemmän saamme uusia tyyppejä FB-ryhmään, niin sen suuremmalla varmuudella sieltä nousee esiin itselle mieluisia reseptivinkkejä. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla