Kaupallinen yhteistyö JetKidsin kanssa

Salamatkustaja ja Project Mama ovat viime aikoina kirjoitelleet lentomatkustamisesta muksujen kanssa. Se kun ei aina ole ihan herkkua. Väsy, nälkä ja paikoillaan olo eivät yleensä saa naperon parhaita puolia esiin.

Heidän blogipostausten kommenteissa viljellään hyvää tarkoittavia vinkkejä raivopäisen kakaran hillitsemiseen. Tämä ei ole yksi niistä.

Tämä on toimiessaan luksusta. Tämä on hieman jotain extraa. Tämä on minityypin ykkösluokka. Tämä on JetKidsin BedBox.

"No onhan noita perässä vedettäviä lasten matkalaukkuja ennenkin nähty. Mikä tästä nyt tekee niin erikoisen?" 

Sain mahdollisuuden testata tätä laatikkoa ja vitsi mä oon innoissani!

Tässä viisi BedBoxin parasta ominaisuutta:

1. Lapsi on laukusta täy-del-li-sen innoissaan. Se on leikkinyt matkalle lähtöä kuukausi tolkulla, roudannut laukkua perässään ja ilmoittanut että lähtee lennolle. Pesuhuoneeseen. 
2. Verrattuna halvempiin vastaaviin laukkuihin, tämän yksilön pyörät rullaa niin kevyesti, että kahden taaperon vetäminen onnistui vaivatta eikä laukku kipannut kynnyksissä. 
3. Lapsi suorastaan halusi vedellä omia tavaroitaan lentokentällä. Hieman vaati äidiltä tosin ennakointia, koska pieni käsi saattoi keskittymisen herpaantuessa irrota hihnasta ja kova laukku jatkaa uhkaavasti matkaansa kohti viattomien kanssamatkustajien sääriluita. Kuitenkin lopputulos oli äidille yksi vapaa käsi enemmän hipistellä taxfree tuotteita.
4. Laukku on täydellisen kokoinen. Siihen mahtuu juuri sopivasti tavaraa lapselle lennolle. Se on lentoyhtiöiden mittojen mukainen ja ainakin Norwegianilla sujahti nousun ja laskun ajaksi vaivatta penkin alle. Lisäksi sen saa avattu päältä eli kaikkea roinaa ei tarvitse levitellä pitkin penkkiriviä, jos haluaa sen yhden pikkuauton kassin pohjalta.
5. Paras ominaisuus ja se uniikkijuttu on kuitenkin se, että laukusta saa näppärästi rakennettua lapselle ykkösluokan istuimen veroisen sängyn. Laukun kansi kääntyy ympäri ja avattavan levyn kanssa se jatkaa penkin reunaa. Laukussa on mukana patja ja reunat, joiden avulla kupeittesi hedelmä matkustaa tyylillä, josta itse vain haaveilet. Meillä Sipu leikki pedissään koko paluumatkan ja omaan silmään asento oli todella paljon ergonomisempi, kuin jos jalat olisivat roikkuneet pohkeiden kohdalla ilmassa. Varsinkin pidemmillä lennoilla herättelen toiveita, että muksu jopa nukkuisi sängyssään. Nyt se ei malttanut. 

BedBoxin voi tilata suoraan JetKidsin sivuilta. Hinta on 159€ (ei toimituskuluja) eli ihan ilmainen laukku ei ole. Voin kuitenkin käsi sydämellä suositella laukkua varsinkin niille, jotka lentävät lapsen kanssa yksin, pitkiä lentoja tai joutuvat aikataulujen vuoksi suosimaan ilta- ja yölentoja. Jos ei itselleen raaski omaa ostaa, niin olisiko mahdoton ajatus ostaa laukkua kimppaan kavereiden kanssa?

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015