On kyllä outoa olla valmismatkalla ja vielä all inclusive hotellissa. Normaalisti (tarkoittaen ennen lasta, ei taida olla paluuta mihinkään normaaliin enää...) me ollaan reissattu ominpäin, halvimmilla mahdollisilla lennoilla ja halvimmissa mahdollisissa yöpaikoissa. En tarkoituksellakaan kirjoittanut että hotelleissa, koska ne bungalowit ei  ollut luksusta nähneetkään. Ei ollut aina edes ikkunoita vaan pelkät hyttysverkot, lämpimästä vedestä tai ilmastoinnista puhumattakaan. Oi niitä aikoja kultaisia!

Mutta kerrankos sitä häämatkalle lähdetään. (Paree olis, kauhee duuni päästä edes tälle yhdelle niin ei parane mitään erohommia ajatellakaan.) Tämä TUI:n valikoiman Ravenala Attitude hotelli oli kyllä ihan nappivalinta: Kolme uima-allasta, ei mitään kolossaalista hotellikomleksia vaan matalia rakennuksia laajalla alueella, 7 eri ravintolaa (joista kaksi ihan ymmärrettävistä syistä vain aikuisille), suuret remontoidut huoneet ja ystävällinen palvelu.

Meidän perhehuone oli jopa minulle, matkan varaajalle melkoinen yllätys. Se oli melkein puolet suurempi ku mun edellinen kaksio, yhteensä 72 m2, jossa oli iso makuuhuone, olohuone/Sipun makkari (siis kelaa, me ei jouduttukkaan nukkuun kaikki samassa huoneessa!), vessa ja pesuhuone, jossa sekä suihku että kylpy. Mikä valinnanvaikeus! Lisäksi oma terassi, jota kautta S olis jostain syystä aina halunnut lähteä ulos. En tajuu...

Tärkeimmät eli uima-altaat oli suorastaan loistavat: 3 suurta uima-allasta, joista yksi kokonaan 50cm syvä ja kahdessa muussakin matalampia osia. Lapsen kanssa pludaaminen on huomattavasti helpompaa kun edes jossain voi päästää kakarasta irti. Edes hetkeksi. Eikä sitten tarvii etsiä sitä kauhean syvältä. (Huonoa huumoria, joo. S vaan on ihan pimee uimari. Kerron siitäkin sitten joskus myöhemmin.)

Hotellilla on myös oma ranta, joka on suhteellisen matala ja siisti. Pohjassa on korallia eli jos siellä olis paljon pulikoinut (mä oon enemmän allas-tyyppiä. Tiettekste, hiekkaa joka paikassa ei oo mun juttu.) niin olis kannattanut käyttää jotain uimatossuja. Varoittelivat muuten etukäteen merisiileistä, mutta ei osunut tällä kertaa jalan alle yhtäkään.

Altaalla ja rannalla oli joka aamu käynnissä jokaiselle turistille tuttu "varaa tuolisi ajoissa ennen aamupalaa"-rumba. Voin muuten kertoa, että tuotti muutamallekin päänvaivaa etsiä se oma tuoli, jonka oli merkinnyt luovasti hotellin omalla rantapyyhkeellä. Niinkuin ne sata muutakin auringon palvojaa.

Paino ei muuten tällä reissulla päässyt putoamaan vaan jatkettiin joulun teemaa "enemmän on enemmän". Testattiin kaikki meille sallitut ravintelit. Moneen otteeseen. Ja syötiin todellakin koko rahalla. Sipukin veteli loman aikana kaikkea sellaista mitä kotona ei nenän eteen päädy kuten jätskiä, ranskalaisia, mehua, pizzaa. Tekee jälkeenpäin oikein pahaa, mutta jollakin piti se kalorivaje täyttää minkä monen tunnin uintisessiot kulutti.

Palvelu oli oikein ystävällistä ja ajoittain jopa ripeää. Muutaman kerran joutui rannallakin ihan sanomaan tarjoilijalle "ei kiitos, ei enempää" (Kerran sanoin). Sellainen selkeä miinus oli se, että kertaakaan ei juustohampurilaiseen eksynyt juustoa, mutta pizzassa sitä oli sitten tuplasti. Tätä sitten välillä ihmeteltiin ihan porukalla, mutta jotenkin se juusto ei vaan sen kokin mielestä siihen juustohampurilaiseen kuulunut. Hämmentävää näin juuston ystävälle, mutta selvittiin siitäkin hengissä. (Sanon vielä kerran juusto. Ihan vaan koska se on lievästi ärsyttävää) Ja vain lievästi traumatisoituneena. Palvelunäkökulmasta selkeä bonus oli kuitenkin huumorintajuinen huonesiivooja, joka keksi aina vaan uuden paikan Sipun unilelu-porolle, jaksoi viikkailla ja asetella yöpaitani kauniiksi sisustuselementiksi sängylle ja järjesteli aurinkorasvaputelit (niitä oli paljon, voin kertoa) kokojärjestykseen hyllylle. Hymyilytti joka kerta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Sisältö jatkuu mainoksen alla