Kirjoitukset avainsanalla Forever

Kaupallinen yhteistyö Foreverin itsenäisen jälleenmyyjän Katri Tuohimäen kanssa

Sain testattavakseni muutamia Foreverin aloe vera tuotteita. Kata Tuohimäki oli sen verran uhkarohkea, että halusi mun rehellisen mielipiteeni myymistään tuotteista. Ei mitään kaunisteluja, ei mitään turhia hehkutuksia. Saamansa pitää :)

Oon aiemminkin lotrannut Aloe Veran kanssa. Yleensä se on ollut se "mitä tahansa jotta voin nukkua tän ihon kanssa"-tilanne kun pakastekalkkunan värinen Suomi-neito on ahneuksissaan lievittänyt tanorektikko-oireitaan hieman liian liberaalilla ensimmäisen päivän aurinkoannostuksella. Lopputuloksena keitetty rapu ja tuskainen yö.

Äidiksi tultuani auringon vanhentava vaikutus on otettu tosissaan (jos ei muusta syystä, mutta olisihan se siistiä olla joskus iltiksen lööpin "erotatko kumpi on äiti ja kumpi tytär" -äiti. Tai no...) ja aurinkorasva on kiltisti 50:stä. Silti se aurinko käy aina iholle ja iltaisin kaipaa jotain rauhoittavaa. (Siis rasvaa.) Mauritiuksen reissulla aurinkorasvaputelien rinnalla kökötti Forever Aloe Vera Gelly, jota kiltisti sivelin pintaan. Ja nahka kiitti. Tässä purtilossa puhdasta Aloe Veraa on 85%. Se auttoi muuten myös niihin muutamaan hyttysen pistoon, jotka onnistuin metsästämään. Kukaan muu ei ollut havainnut yhden yhtä hyttystä, mutta minua pisti kolme. Napaan. Ei naurattanut. 

Kotiin paluun jälkeen käy aina niin, että puolet työllä ja tuskalla hankitusta rusketuksesta karisee pesuhuoneen lattialle ja sitten joutuu taas valehteleen, että en mä siis lainkaan edes halua ruskettua, olen vaan varjossa. Mulla ainakin iho protestoi saman tien ilman alan muutokseen  kuivumalla ja kiristämällä. Tähän löysin avun Forever Aloe Propolis voiteesta, jonka Kata kyllä lähetti mulle pakkasia varten. Aloe Veraa on 75% ja vettä 0%! Eli edes Suomen juhannuskeleillä ei tarvii pohtii mahdollisia jäätyvän veden vaikutuksia iholla. Käytin mä sitä Sipullekin kasvojen kuiviin pakkasen puremiin, mutta voi että miten hyvältä se tuntui kun ihan isolla kädellä hinkkasin auringon paahtamaan yläselkään tätä tuotetta. Ei tuntunut enää nahkatakki liian pieneltä.

Mutta se mikä Foreverillä on maailman paras on se huulirasva Aloe Lips! Ja mä, entisenä Bepanthen-addiktina tiedän kun törmään hyvään huulirasvaan. Bepa-aikoina sitä saatanan tahnaa joutu siveleen huuliin harva se hetki. Ei voinut kuvitellakaan lähtevänsä mihinkään ilman sitä tuubia, joka muuten aina jossain vaiheessa meni rikki ja tuhri lempilaukun sisustan siihen äklöön mömmöön. Mä oon vuosikausia etsinyt hyvää huulirasvaa, ja aina välillä luullutkin löytäväni sen, mutta tää... This is it! Oon nyt käyttänyt tätä puoli vuotta, kesällä, talvella, auringossa, pakkasella, kipeenä, terveenä (ainakin fyysisesti), Suomessa ja ulkomailla. Ja tää on paras! Laitan rasvaa vaan kerran (siis ihan oikeasti KERRAN) päivässä ja mun huulet on rohtuma-vapaat, pehmeet eikä ylimääräisestä rasvasta tule mustapäitä huulten ympärille niinku ennen (oliks jo liikaa infoa?). Reissussa mulla oli testissä myös huulirasvan aurinkoversio Forever Sun Lips ja se oli aivan mielettömän ihana, pikkasen jotain minttua viilentämässä. Eli on riittoisaa, toimivaa ja kaikkee ihanaa.

Jos säkin nyt innostuit ja haluaisit kokeilla näitä Foreverin tuotteita, niin klikkaileppa mun Facebook-sivuille ja tykkää tän postauksen linkistä sekä kommentoi alle minkä tuotteen haluaisit testaukseen. Mä sitten toimin onnetar-keijuna ja silmät sidottuina valkkailen tyypit joille lähetetään kostuketta. Siis ihon. Eli hopi hopi ja klik klik. Arvonta-aika alkaa än-yy-tee-NYT ja jatkuu aina 10.2.2017 asti.

Tässä vielä Katrin omat sivut http://myaloevera.fi/mynewlife

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram