Kirjoitukset avainsanalla villa

Tässä kävi nyt vähän klassiset "kun kerran halvalla saa niin pitää ostaa liikaa, kun muuten se olis niinku tuhlausta". Me saatiin meinaan duunin kautta ihan mielettömän hyvä diili LapuanKankureilta. Pakkohan se oli käydä ihan vähän vaan katsomassa niiden sivuilta jos siellä olisikin jotain sellaista mitä ei edes tiennyt tarvitsevansa. 

Ja olihan siellä! Vaikka ja mitä! Sipun huoneen sisustuspostauksessa vilahtikin muutama villaviltti. Oli pakko tilata kaks Eskimo-vilttiä, sisustuksen molemmissa väreissä kun kerran niin laittoman sopivasti sattui löytymään. Turkoosi ja roosa oli molemmat luonnossa vieläkin kauniimpia värejä kuin heidän nettisivuillaan. Parasta näissä vilteissä on kuitenkin se, että ne on ihanan lämpimiä. Kyllä kuule kelpaa yöllä painautua lastensängyn viereen matolle kun ihana suomalaista käsityötä oleva huopa  lämmittää väsyneen äidin luita. Ei harmita yhtään niin paljon seuraavana aamuna nousta siitä lattialta ja miettiä että on meillä toki tuo sänkyjen, eipä ainakaan kulu ihan niin nopeasti tällä tyylillä. 

Ostin myös samaa kuosia olevan kuumavesipullon tulevia kasvukipuja ajatellen. Muistan itse kärsineeni pienenä jalkasäryistä ja mietin että josko tästä olis sitten joskus apua. Eikä sitten sotke sisustusta. Koska sehän on tärkeintä. 

Olohuoneen sohvalle ostin kauniin Misteli-huovan itse neulomani palmikkopeiton rinnalle. Ei tarvii sit kato törsätä kallisarvoista omaa aikaa siihen että tappelee miehen kanssa viltin kulmasta. Samalla sain vaivihkaa siirrettyä vanhan ja kauhtuneen fleeceviltin pyykkikoriin. Toistaiseksi. "No on joo kummallista. En oo nähny sitä pitkään aikaan. Mihin lie mennyt..."

Ja jotta töissäkin pysyisi lämpimänä kun käsittämättömillä algoritmeilla toimivat ja täysin ulkona vallitsevista ilmasto-olosuhteista riippumattomat termostaatit terrorisoivat kunnollisia pikku toimistomuurahaisia niin ostin duuniin itselleni tuollaisen  villaisen Iida-hartiahuivin, jossa on näppärät taskut. Voi sitten kanniskella puolta omaisuuttaan pitkin poikin toimistoa eikä tarvii jatkuvasti huhuilla hukkuneiden avainten perään ja aavistuksen nolona antaa tuntomerkkejä: "no se kulkulätkä on korjattu Hello Kitty laastarilla."

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat