Kirjoitukset avainsanalla sinappi

Yleisön pyynnöstä tein tänäkin vuonna itse sinappia. Siis ihan itse. Kelaa. Niin helppoa se on!

Ostan aina sellaisen valmiin sinappijauhopussin, yleensä Auran sinapin. Pussin kyljessä on selkeät ohjeet ja jos vaan muistaa seurata niitä, eikä unohda esim. sokeria niinkuin mä kerran (voin kertoa, ei ollut hyvää) niin saa aikaiseksi oikein tujua kotisinappia. (Joo, tää ei sovi millekään miedon maun ystävälle)

Kattilaan siis vaan pussillinen sinappijauhetta (on yhtä kuin 100g eli 2dl. Jostain käsittämättömästä syystä pussin kyljessä on ohje puoleen annokseen (1dl), joka ei mee jakeluun. Miksi?), 4 kananmunaa, 2dl kermaa, 2dl sokeria. Sitten sekoitellaan ja kiehautetaan kunnes sakenee.

Perään lorautan vielä reilusti hunajaa. Menin kokeileen kerran konjakkia. En tykännyt. Jallu sen sijaan sopi sinappiinkin, mutta se nyt sopii melkein minne vaan. Tänä vuonna teinkin miehelle yllärinä Kaski Jaloviina sinappia. Ylläri tässä on se, että käytin sen omaa pulloa. Saas nähdä...

Millä te maustatte sinappinne?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram