Kirjoitukset avainsanalla yhteensopivuus

Viimeistä viedään. Tämän postauksen jälkeen on päiväkotivaatteiden tärkeimmät ominaisuudet on koluttu yhtä tehokkaasti ja syvällistä ymmärrystä vaatien kuin Jenkkivaaleissa ehdokkaan pätevyys ja verotiedot. Tämän jälkeen ei ole enää mitään kysymyksiä eikä ainakaan vastauksia. Tämä olis sitten tässä. (Jos ei rivien välistä auennut, niin toi Trump-fiasko ottaa koville. Todella koville.)

Päiväkotivaatteiden tärkeimmät ominaisuudet:

5. Yhteensopivuus: Sipukan vaatekaappi näyttää melko monotoniselta. Olen osin tarkoituksella, mutta ehkä enemmän kyllä ihan alitajuisesti valinnut vaatteiksi samoja värejä toistavia yksilöitä. Jonkun mielestä voisi olla tylsää, mutta tässä se käytännöllisyys taas nostaa päätään: Kaikki vaatteet sopivat yhteen jopa tämän värinatsin äidin mielestä. Kuulemma helpottaa jopa värisokean isin toimintaa - hän kokee onnistumisen ylpeyttä melkein joka kerta! (Se pyjama paita päiväkodin varavaatteena ei siis ollut yksi näistä kerroista.) Siis tajuutteko ettei se osaa erottaa ihan perusvärejä toisistaan? Aina menee sekaisin fuksian punainen ja korallin punainen. (Eli miehen mielestä punainen ja oranssi). Beessi ja suklaan ruskea ovat hänen mielestään molemmat vain ruskeita. Sinisten eri sävyistä en ees aloita... Huoh.

Siksi onkin helppoa, kun 90% vaatteista on sinisiä, vaaleanpunaisia, valkoisia tai harmaita. Näitä voi värisokeatkin sitten yhdistellä mielin määrin eikä voi mennä kovin pahasti metsään. Tosin oma harjaantunut silmähän näkee noissa väreissä suunnattomasti eri sävyeroja. Välillä joutuu puremaan oikein hammasta ettei kommentoisi kuinka älytöntä on yhdistää hieman lohenpunaiseen taittava vaaleanpunainen selvästi kylmän ja jopa lilahtavan sävyisen kanssa. Ai kauheeta. Vähän nousi näppylää pelkästä ajatuksesta. Siis tiedätkö mitään kauheempaa ku laivaston siniset housut, sähkön sininen paita ja vaaleansiniset sukat!? Hyi kamala! Ai tiedät. Ai sen, että nuo kaikki on silittämättömiä. Ai jaa. Siinä mä en nää mitään väärää. Kummallinen oot.

Mutta tuota värikoordinointia pitäis harjoittaa myös omassa kaapissa. Heivata kaikki vanhat kaavut ja rääsyt pois ja ostaa vain toistensa kanssa yhteen sopivia vaatteita. Sitten ei haittais vaikka koittais pimeässä riipiä kasaan edustavaa asua töihin ja samalla olla herättämättä rakasta jälkikasvua, koska se on nukahtanut sopivasti 2 minuuttia ennen kuin sun pitää herätä. Sitten ei kävis niin, että sulla onkin tärkeessä palaverissa päällä miehen liian iso neule (joka tosin tuoksuu hyvältä) ja tyttären tarralenkkari on kiinnittynyt housujen lahkeeseen. Ei sillä että näin ois koskaan käynyt, ei...

Trikoot Carter's
Paita Name It
Neuletakki Primark
Pinni H&M (Ei oole enää tallessa)

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat