Kirjoitukset avainsanalla käytännöllisyys

Tänään vuorossa siis osa 3/5 päiväkotivaatteiden tärkeimmistä ominaisuuksista. Sain aiempiin postauksiin mukavuudesta ja hinnasta kommentin, että miksi ihmeessä pitäisi olla erikseen vaatteet juuri päiväkotiin. No ei kyllä mistään syystä! Kyllä näitä rytkyjä pidetään ihan kotosallakin, mutta kun tuo mukelo nyt kuitenkin viettää suurimman osan päivästään siellä tarhassa niin olen vaatteita ostaessani miettinyt valintoja siitä näkökulmasta käsin. Ja ollakseni rehellinen, niin on meillä sellaisiakin vaatteita, joita ei päiväkotiin laiteta. Sellaisia äidin söpistelyvaatteita. Ne on sitten ihan toinen juttu.

Päiväkotivaatteiden tärkeimät ominaisuudet:

3. Käytännöllisyys: Päiväkotia varten on aivan turha ostaa vaatteita, jotka ei kestä pesua. Ja jotka ei kestä pesua kuumassa. Ja jotka ei kestä pikkusta Vanish-invaasiota. Meille käytännöllisintä on trikoo. Ja sit trikoo. Ja sen lisäks trikoo. (Okei on meillä muitakin, mutta taitaa pääasiassa olla kuitenkin puuvillaa.)

Lisäksi, kuten kuvista näkyy (noloo) niin meillä toteutetaan periaatetta "silittämättä paras". Oon vaan niin kovin laiska, etten todellakaan jaksa kaivaa silitysrautaa kaapista kuin ihan spesiaalitilanteissa. Ja silloin (eli ehkä kerran vuodessa) laitan siitä kuvan ystävälleni, joka kerran kieltäytyi lähtemästä kanssani kinkereihin ennen kuin sai silittää ryppyisen mekkoni. Mun mielestä se kuului sen mekon jujuun, että se oli ryppyinen, mutta kieltämättä, näyttihän se pikkuisen erilaiselta Jennin käsittelyn jälkeen. 

Olen myös kovin tyytyväinen siitä, että tyttäremme on kasvanut ohi bodyvaiheesta. Ne napit, ne pirulliset metalliset kiusankappaleet, joita ei ikinä saa auki tarpeeksi nopeasti (jos tiedätte mitä tarkoitan) eikä kiinni ennen kuin kohde katoaa. Ai että mä inhosin niitä nappeja. Mulle käytännöllisintä on housut ja paita, mieluummin aika pitkä paita niin ei ole napa koko ajan esillä. Tälläiset mekot nyt ei välttämättä kaikkien hoitotätien mielestä ole niitä käytännöllisimpiä, mutta ohuehkon trikoomekon saa kyllä survottua haalarin sisään siinä missä sen kirkuvan ja kiemurtelevan muksunkin.

Sitä paitsi, tämä paitamekko on Sipun itsensä valikoima. (Miehen mielestä oli tyhmä toi kuva (hei haloo! Se on My Little Pony! Ei se voi olla tyhmä!) mutta Sipulta kysyttäessä tämä oli vaihtoehdoista paras. Nih!)

Paitamekko/tunika Name It
Trikoot H&M

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat