Kirjoitukset avainsanalla kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Lavlian kanssa

Sain mahdollisuuden testailla Lavlian hamam-pyyhkeitä. Eipä tiennyt Mirkku millaisen pandooran lippaan avasi! Miten voi koukuttua PYYHKEISIIN?!?! Oikeesti! 

Tiedän etten ole ainoa hamameihin hurahtanut. Sille on tosiaan syynsä: Hamam on kevyt kantaa, se kuivaa hyvin ja kuivuu nopeasti. Sisustusmaanikolle tärkeää on myös se, että se on kaunis. Miehelle asiaa voi perustella rahan säästämisellä: monikäyttöinen haham toimii pyyhkeenä, picnic-vilttinä, huivina, hemmetti vaikka pöytäliinana. Eihän sille ukkelille tarvii sitä kertoa, että jokaiseen tarkoitukseen pitää silti hankkia omansa, kun niitä herkullisia värejä ja kuoseja on niin pirusti. 

Lavlian alekoodin avulla voit heittää heipat joululahjastressille.

Tarkoitus oli käyttää näitä ihanuuksia Espanjassa lomilla isovanhempien luona, mutta en malttanutkaan jättää niitä sinne. Voitte kuvitella Juhiksen ilmeen ja kommenttien sävyt, kun pakkasin pyyhkeet kotimatkalle jo ennestäänkin painorajoja paukutelleeseen matkalaukkuun. (Ei auttanut perustelut keveydestä tässä kohden.) Mutta kun halusin sittenkin ottaa ne käyttöön kotona. Vaihtaa mikrokuituisen salipyyhkeen hamamiin ja saada itseni jopa kuivattua suihkun jälkeen. En tajua miten olenkin jaksanut tuskailla sen mikrokuituisen pyyhkeen kanssa näin kauan vain sen takia että se on kevyt ja kuivuu hyvin. Mutta ei kuivaa. Ei ihan epärelevantti ominaisuus pyyhkeeltä, sanoisin.

Eli lopulta tulee käymään niin, että tilaan Espanjaan täysin uudet pyyhkeet. Sipu ja minä tullaan aivan varmasti köllöttelemään rannalla pinkeillä Bali-pyyhkeillä. (Toiveajattelua tuo köllöttely.) Ja kotona pesuhuone saa väriä mintun ja harmaan värisistä hamameista. Ehkä tartutan hamam-kuumeen myös lähipiiriini, ostamalla kaikille hamameita joulupukin konttiin. Sittenpä olis sekin puoli hoidettu.

Lavlian alekoodin avulla myös sinä voit jo nyt heittää heipat joululahjastressille. Koodilla MENOMATKAT saat 29.9.2017 asti -10% alennuksen kaikista Lavlian pyyhkeistä ja vilteistä pl. hamam-pyyhepaketit. Ja jos miehesi on lahjatonta sorttia, niin voit ilmoittaa hänelle jo nyt, että sinun lahjasi on jo ostettu, kunhan lainaa hieman luottokorttiaan. Pysyy rauha maassa ja kylpyhuone pyyhkeissä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaupallinen yhteistyö JetKidsin kanssa

Salamatkustaja ja Project Mama ovat viime aikoina kirjoitelleet lentomatkustamisesta muksujen kanssa. Se kun ei aina ole ihan herkkua. Väsy, nälkä ja paikoillaan olo eivät yleensä saa naperon parhaita puolia esiin.

Heidän blogipostausten kommenteissa viljellään hyvää tarkoittavia vinkkejä raivopäisen kakaran hillitsemiseen. Tämä ei ole yksi niistä.

Tämä on toimiessaan luksusta. Tämä on hieman jotain extraa. Tämä on minityypin ykkösluokka. Tämä on JetKidsin BedBox.

"No onhan noita perässä vedettäviä lasten matkalaukkuja ennenkin nähty. Mikä tästä nyt tekee niin erikoisen?" 

Sain mahdollisuuden testata tätä laatikkoa ja vitsi mä oon innoissani!

Tässä viisi BedBoxin parasta ominaisuutta:

1. Lapsi on laukusta täy-del-li-sen innoissaan. Se on leikkinyt matkalle lähtöä kuukausi tolkulla, roudannut laukkua perässään ja ilmoittanut että lähtee lennolle. Pesuhuoneeseen. 
2. Verrattuna halvempiin vastaaviin laukkuihin, tämän yksilön pyörät rullaa niin kevyesti, että kahden taaperon vetäminen onnistui vaivatta eikä laukku kipannut kynnyksissä. 
3. Lapsi suorastaan halusi vedellä omia tavaroitaan lentokentällä. Hieman vaati äidiltä tosin ennakointia, koska pieni käsi saattoi keskittymisen herpaantuessa irrota hihnasta ja kova laukku jatkaa uhkaavasti matkaansa kohti viattomien kanssamatkustajien sääriluita. Kuitenkin lopputulos oli äidille yksi vapaa käsi enemmän hipistellä taxfree tuotteita.
4. Laukku on täydellisen kokoinen. Siihen mahtuu juuri sopivasti tavaraa lapselle lennolle. Se on lentoyhtiöiden mittojen mukainen ja ainakin Norwegianilla sujahti nousun ja laskun ajaksi vaivatta penkin alle. Lisäksi sen saa avattu päältä eli kaikkea roinaa ei tarvitse levitellä pitkin penkkiriviä, jos haluaa sen yhden pikkuauton kassin pohjalta.
5. Paras ominaisuus ja se uniikkijuttu on kuitenkin se, että laukusta saa näppärästi rakennettua lapselle ykkösluokan istuimen veroisen sängyn. Laukun kansi kääntyy ympäri ja avattavan levyn kanssa se jatkaa penkin reunaa. Laukussa on mukana patja ja reunat, joiden avulla kupeittesi hedelmä matkustaa tyylillä, josta itse vain haaveilet. Meillä Sipu leikki pedissään koko paluumatkan ja omaan silmään asento oli todella paljon ergonomisempi, kuin jos jalat olisivat roikkuneet pohkeiden kohdalla ilmassa. Varsinkin pidemmillä lennoilla herättelen toiveita, että muksu jopa nukkuisi sängyssään. Nyt se ei malttanut. 

BedBoxin voi tilata suoraan JetKidsin sivuilta. Hinta on 159€ (ei toimituskuluja) eli ihan ilmainen laukku ei ole. Voin kuitenkin käsi sydämellä suositella laukkua varsinkin niille, jotka lentävät lapsen kanssa yksin, pitkiä lentoja tai joutuvat aikataulujen vuoksi suosimaan ilta- ja yölentoja. Jos ei itselleen raaski omaa ostaa, niin olisiko mahdoton ajatus ostaa laukkua kimppaan kavereiden kanssa?

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Jordanin kanssa 

Onks kellään muulla ollut haasteita hampaiden pesun kanssa? Ei siis omien, vaan tuon naperon? Sen, joka halutessaan löytää leijonan voimat kääntääkseen pään pois ja bitbullin leuat puriessaan legot yhteen? Ja joo joo, rutiinit auttaa tähän, mutta varsinkin reissussa pitää takataskusta löytyä Timo Taikuri (pelottava ajatus) jotta Reissu-Reetan hampaat olis kuosissa myös matkan jälkeen. 

Mä oon tässä kehitellyt muutaman kikan, jotka pääsääntöisesti toimii. Haluatteko kokeilla?

 

Kikka ykkönen: mä laulan.

Olin ihan "Vain Elämää"-kiintiöräppärinä ja sanoitin uusiksi soivasta satukirjasta löytyvän "Leivotaan kakkuja"-laulun. Sen sanat menee näin: "Harjataan, harjataan hampaita. Hammaspeikot pysyy loitolla. Harja ja tahnaa ja sitten suihkimaan. Pian hampaat ne Sipukan kiiltää vaan!"  

Tämä toimi erinomaisesti ensimmäiset sata kertaa. Sen jälkeen se on toiminut lähinnä vain kummitytölle, joka ei ole joutunut kuuntelemaan kummitätinsä joikaamista kahdesti päivässä. Yritän silti välillä viritellä laulukurkkua, mutta yleensä se kariutuu Sipun "ei laula!" kommenttiin.

Jos et itse koe olevasi oman elämäsi Pavarotti, vaan kuulut enemmän Matti Nykänen -kategoriaan, niin Jordanin sivuilta löytyy muutamakin valmis hampaidenharjaus-lauluvideo . Varoituksen sana: ne biisit jää sit korvamatona höröttimiin soimaan. En vastaa seurauksista, jos työpalaverissa alat hyräilemään "relaa, iso pieni, leijona tai hiiri...", mutta videon tapahtumasta otan vastaan mielelläni.

 

Kikka kakkonen: antaa tyypin harjailla itsekseen.

Siitä ei kannata välittää, että harjaus saattaa vaikuttaa enemmän pureskelulta kuin harjaukselta. Sitten, kun on ensin ollut Sipun vuoro, niin jossain vaiheessa tulee äidin vuoro. Tämä ei ole kovin tehokas kikka, mutta asiaan on auttanut sähköhammasharjan ostaminen. Tyttö ei tosin ensin lainkaan halunnut harjaa päälle. Ei ollut ymmärtävinään, kun selitin että se vähän syö sitä pointtia. Siksi käytämmekin myös manuaalista versiota. Varsinkin reissussa se on kätevä, koska yleensä äiti unohtaa pakata laturin mukaan. Paitsi silloin kun mennään maihin, joissa se pirun töpseli ei sovi seinään. Silloin unohdan adapterin.

 

Kikka kolmonen: satu.

Olen nyt viime aikoina kertonut Sipulle sadun tytöstä nimeltä Sipuli jolla oli kauniit vaaleat hiukset, siniset silmät ja hohtavan valkoiset hampaat. Tämä tyttö tapaa satunnaisesti joko pehmolelu Örkin, lainakoira Hupin tai jonkun muun juuri sillä hetkellä tärkeän hahmon, joka sitten ihailee Sipulin kauniita hampaita ja haluaa samanlaiset itselleenkin. Sipuli kertoo hahmolle salaisuuden: hän harjaa hampaat aamuin ja illoin sähköhammasharjalla. Siitä innostuneena hahmo ryntää harjakauppaan ostamaan itselleenkin sähköhammasharjan ja sen jälkeen myös hahmolla on kauniit, hohtavan valkoiset hampaat. Satu kestää kaksi minuuttia, jonka Herra Jordan on ajatellut sopivaksi ajalliseksi määreeksi legojen hinkkaukselle.

OSALLISTU JORDAN TUOTEPAKETIN ARVONTAAN kommentoimalla Mirvan Menomatkat Facebook-sivuilla tätä postausta 30.6.2017 mennessä. Kerro miten teillä hampaiden harjaus sujuu tai mitä kikkoja teillä on kokeiltu. Tai käy vaan tykkäämässä. Kaikkien postauksesta tykänneiden kesken arvotaan Jordan-tuotepaketti (sis. lasten hammasharjan ja –tahnan (lapsen iän mukaan) sekä aikuisten hammasharjan, -tahnan ja hammasvälituotteen.)

Kommentit (2)

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Hui! Toivottavasti jossain vaiheessa helpottuu. Kyllä se meilläkin välillä on melkoista taistelua ollut, mutta jotenkin haluaisin vältää sitä, että tekee asiasta mörön. Jossain vaiheessa se tyyppi on meinaan niin iso ettei saa väkisin harjattua...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ LAPSIMESSUJEN KANSSA

Lapsimessut tulevat 21.-23.4.2017! Oletko valmis! Ota mukaan korvatulpat, pitkää pinnaa, paljon huumoria ja lompakko. Kuuleman mukaan näillä messuilla hurahtaa helposti kaiken maailman ihanuuksiin ja turhuuksiin, härpättimiin joita saa sitten selitellä miehelle kotona. Eli jos haluat hurahtaa rauhassa, jätä kotiin sekä mies että lapsi.

Itse ajattelin lähteä asenteella: riehu niin paljon kuin sielu sietää. Siis lapsi. Itsehän aion käyttäytyä kuin sivistynyt aikuinen. No enkä aio! Aion itsekin tunkea tuonne bObles LEGO DUBLO -alueelle ja testailla noita bOblesin kalusteita, jotka lupaavat karkeamotoriikan kehitystä ja liikunnallisia elämyksiä. Ja sitten joudun ihan muka pitkin hampain menemään "vielä niin pienen" lapseni mukana Pajulahden peuhualueelle ja hiki päässä harjoitella parkouria. Messuasuna siis selkeästi trikoot ja hikipanta.

Kuva: bObles
Kuva: bObles
Kuva: bObles
Kuva: bObles

Uutena alueena messuilla on Neuvola. Ja ei mummit, älkää alkako intoileen: en ole raskaana. Mutta silti ajattelin mennä käymään siellä. (Ei, en edes yritä tulla raskaaksi. Tämä myös pomolle tiedoksi: no stress. Pieni painonnousu ei johdu mistään muusta kuin liiallisesta jäätelön syönnistä.) Neuvolan lavalla puhutaan sunnuntaina  klo 12-13 aiheesta: Kuinka kasvattaa diginatiivi? Tämä aihe jotenkin osuu ja uppoo kun Sipu on koko ajan pyytämässä puhelinta ja padia käyttöönsä ja itse tuskailen sen kanssa, mikä on hyväksi ja missä määrin. Odotan siis innolla että viestintäkonsultti Satu Irisvik ja Viihdevintiöt-blogin perustanut toimittaja Jenni Utriainen kertovat minulle oikeat vastaukset. Koska niinhän se menee. Kaikkeenhan on aina olemassa yksi oikea vastaus, vai mitä?

Tehdään varmaankin myös syrjähyppy Eläinystäväni-tapahtuman puolelle. Jos siellä vaikka pääsis alentamaan verenpainetta suloisia eläimiä silittelemällä. Ja jos saan huijattua mieheni (joo, on siellä kai joku autopuolikin...) mukaan, niin ehkä pääsen myös penkomaan Name Itin osaston -30% valikoimaa ja Siluettiverstaan valaisimia. Lisäksi minua kiinnostaa ihan suunnattomasti Huttaroon korut. Nehän tehdään siis lapsen omista piirustuksista! Messuilla saa -20% alennuksen paikan päällä tilatuista koruista. Eli ottakaa piirrokset mukaan!

Kuva: Huttaroo
Kuva: Huttaroo

Alkoiko kiinnostamaan? Minulla olisi jaossa kaksi lippua messuille. Ne saa henkilöt, jotka perustelevat kaikkein parhaiten, hauskiten, älyttömimmin sen miksi haluavat messuille. Kirjoita perustelusi kommenttikenttään 18.1.2017 klo 21.00 mennessä. Minä sitten diktaattorin elkein valkkailen sieltä kaksi parasta ja laitan sähköpostin laulamaan.

P.S. Jos olette tulossa messuille ja haluatte selkeää tietoa tapahtumasta, suosittelen lukemaan myös Joukolattaren postauksen aiheesta. Hyviä vinkkejä.

Kommentit (14)

Heltsu
1/14 | 

Eino 1,5v osaa hassutella erittäin taitavasti ja tää Äippä siinä samalla.. jos meillä olisi videokameroita katossa..niin varmasti saisi muutkin nauraa höröttää vatsa kippurassa 😂😂kunnon kotivideo matskuu 😂😂

Vierailija
2/14 | 

Haluaisin messuille, koska olen 28. viikolla raskaana eikä mulla ole käytännössä mitään kokemusta lapsista ja tarvitsen kaiken avun mitä voin saada. Lineaarialgebra, derivointi ja etc. sujuvat helposti mutta lastenvaunujen valinta tuntuu rakettitieteeltä. 

Lisäksi haluaisin paijata eläimiä.

elinappi
3/14 | 

Meidän pitäis päästä ehdottomasti vauvan kanssa messuille, koska
1) olis vauvalle ekat messut
2) äidille kivaa puuhaa
3) pitäis aloittaa pian kiinteet ja pitäis päästä tarjoushaukkaileen oheismateriaalia
4) rakastan kaikkia suomalaisia pieniä vaatemerkkejä ja niitä on siellä laajasti tarjolla, joten olis ihanaa päästä vähän tuhlaamaan! ;)

Vierailija
4/14 | 

Sattumoisin olemme juuri samana viikonloppuna menossa siskon lapsen rippijuhliin mikä sen parempi paikka viettää päivää kun lapsimessut omien tyttöjen kanssa olisi ihana päästä viettämään laatuaikaa messuille 😍

PihiPiijo
5/14 | 

Koska helmikuinen2015 (!) pitää laskea riehaantumaan messuille, ja koska pitää kaveri ja hänen taapero ottaa myös mukaan. Ja koska olen pihi ja haluan säästää rahaa. Ja koska oon vaan ansainnut liput.

Emmanuelle
6/14 | 

Lipuille olisi kova tarve, sillä messuja seuraavalla viikolla olen menossa nukutuksessa tehtävään leikkaukseen ja se pelottaa.
Leikkauksesta toivuttuani, alkaisi lapsettomuusklinikalla käynnit, sekin vähän jännittää ensikertalaista.
Siispä ajatukset olisi kiva saada hetkeksi pois tulevista koitoksista ja käydä vähän fiilistelemässä vauvaelämän saloja. :)

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Emmanuelle: voitit lipun koska viestisi herätti tunteita. Itse en osaa edes kuvitella kuinka sekä leikkaus että varsinkin lapsettomuushoidot pelottavat ja jännittävät. Toivottavasti messukäynti tsemppaa ja rentouttaa. Jos näet meitä niin saa tulla moikkaamaan. Tosin varoitan, saatan rutistaa tsemppihalin muutenkin kuin virtuaalisesti.

(Laitan lipun ilmoittamaasi sähköpostiin)

Emmanuelle

Iih! Ihan olen fiiliksissä nyt täällä, mahtavaa, iso kiitos! :)
Innolla odotan, mitä messuilta tarttuu matkaan...

Sininen00
7/14 | 

Messuilemaan tietysti. Ehkä vika kerta, kun kehtaa mennä. Nyt voi jo kiertää vauvajutut kaukaa ja shoppailla kaikkea tarpeellista leikki-ikäisille. Paras tietysti, jos saa messuilla ihan itsekseen tai hyvän ystävän kanssa.

Matsku
8/14 | 

Mun äiti pitää saada messuille koska se on ihan kalkkis. Se on tehnyt ihan hurjan paljon töitä viimeiset 6kk, ja okei siitä tulee ihan oikea tohtori kesällä, mutta mun mielestä sen pitäs päästä välillä pois niistä sen aikuistenmaailman jutuista ja syödä jätskii ja pomppii pomppulinnassa ja laskee mäkeä, jotta se muistaisi mitkä oli niitä oikeesti tärkeitä juttui. Sen pitää relaa ja viettää mun kaa aikaa.
T. Matilda (kaksi viikkoa ja sit 2-v.)

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Matskun kalkkismutsille lähetän lipun kahdesta syystä: mun ihanan rakkaan kummityttöni nimi on myös Matilda eli ei se mutsi ihan kalkkis voi olla kun on valinnut noin kauniin nimen. Toiseksi ajatus tulevasta tohtoris-rouvasta hyppimässä pomppulinnassa pehmiskset rinnuksilla kirvoitti spontaanin naurunhörähdyksen. Sun on vaan sit pakko postaa kuva mulle instaan tai faceen!!! ;)

(Laitan lipun ilmoittamaasi sähköpostiin)

Heidz
9/14 | 

Joo messuille! Reilun vuoden vanhan tyttäreni kanssa lähtisin, koska ei olla ikinä käyty niin olis hienoa päästä häpeltelemään kaikkea ihanaa😍 Mummun tietysti nappaisin mukaani henkiseksi tueksi, koska muuten käy äkkiä niin että alkaa äidillä rusinat rasahdella tuon pienen duracell pupun kanssa😂

Marsuliini
10/14 | 

En ole ikinä ennen käynyt messuilla, nyt olis ihana päästä kaverin kanssa kun miehet lupautuivat hoitaa lapset :D

Marlis
11/14 | 

Käytiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja taapero nauti ohjelmasta todella paljon. Nyt olen raskaana ja minua kiinnosta uuden neuvolan ohjelma-alue. Haluaisin löytää hyviä uutuksia sekä tarjouksia!!! 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit. Päivämatkoja hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon lapseperheen arjessa.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraathan jo Mirvan Menomatkoja jo Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015