Kirjoitukset avainsanalla Rock-a-Stack

Kaupallinen yhteistyö Fisher Pricen kanssa

Postimies kiikutti laatikkoon lipareen: teille olis paketti lähikaupan postipisteellä. Mietin hetken, että mitä ihmettä mä oon taas mennyt yön pimeinä tunteina tilaamaan netistä. Hetken jo pelkäsin, että kärsin unissakävelyn harvinaisen kalliista muodosta: unissashoppailusta. Mutta ei: siellähän kökötti Fisher Pricen boksi täynnä tämän blogin kautta saatuja leluja. Voi sitä onnen päivää.

Tavoistaan poiketen myös Sipu oli enemmän kiinnostunut paketin sisällöstä kuin laatikosta (onkohan se ollut edellisessä elämässä kissa?). En meinannu tarpeeksi nopeasti saada turvapakattuja (ai että niihin saamarin kiinnikkeisiin meinaa mennä hermot. Ja kynnet! Se onkin pahempi juttu se!) kun tytöllä olis pitänyt olla nanosekunnissa nämä klassikot (classic gift set) räpylöissä.

Täytyy kyllä myöntää heti kärkeen, että Sipu hieman huijas kun otti varaslähdön. Tuo Rock-a-Stack-rengastorni meillä on meinaan ollut jo ihan pienestä vauvasta (ehkä 6kk) lähtien. S himoitsi ystävän lapsen tornia vieraisilla niin päätin silloin jo ostaa sille oman. Nyt niitä on sit kaksin kappalein, yksi molemmissa kerroksissa. Sen avulla on opeteltu ensin silmä-käsikoordinaatiota ja myöhemmin sekä kokoeroja että värejä. Ne toimivat näppärästi myös kylpyleluina ja rannerenkaina. Testattu on. 

Yllättäen suurimmaksi hitiksi nousi Baby's First Blocks-laatikko, jossa pitää survoa oikean muotoisia palikoita oikeisiin koloihin. Meillä on ollut kilpailijan vastaava puinen versio, mutta sen kanssa Sipun menee vaan hermot. Ainoastaan pyöreät palikat saadaan laitettua laatikkoon, mutta ne muut ei sitten millään asetu oikein päin käteen. (Yksi niistä haastavamman muotoisista palikoista on taktisesti arkistoitu johonkin parin pinnin ja noin sadan pompulanauhan kanssa. Kerron heti kun löydän jostain sen arkistotunnisteen.) Mutta tämä Fisher Pricen muotolaatikko on osattu suunnitella jotenkin niin, että palat osuvat käteen oikein ja erikoisemmankin muotoiset palaset osuvat kohdilleen. (Kyllä tuo kakara välillä tässäkin huijaa ja ottaa laatikosta kannen pois. Kauheen hienosti sujahtaa palikat pakkiin.) Ja mikä parasta, toi tyyppi jaksaa leikkiä tolla härpäkkeellä pidempään ku sen normaalin kaks sekuntia. 

Classic Xylophone-musiikkilaite ei ole mikään helvetinkone vaan ääni on yllättävänkin vähän ärsyttävä. Vissiin vahingosta viisastuneena lyömäase on hirtetty soittimeen kiinni, jotta vältyttäisiin katoamistempuilta ja minimoitaisiin äidin kaikkien kapustojen ja kauhojen omiminen musisointitarkoituksiin. Ainoa miinus siitä että kapulan naru on kovin lyhyt eikä se näin ollen tue lainkaan äidin musikaalisen luovuuden laajoja kaaria. Lapsi ei asiasta reklamoinut.

Jotain herra Kalastaja-Hinta on osannut siis tehdä oikein kun nää härpättimet jaksaa kiinnostaa. Myös eskari-ikäinen tyttö (ei oma, lainattu, mutta ei blogin kautta) kysyi kiinnostuneena että mikäs toi laatikko on. Siinä sitten yhdessä pohdittiin eri muotoisten objektien spatiaalista hahmottamista ja niiden vektorien... No ei kai nyt sentään! Siellä ne kikatteli ja laittoi palikoita laatikkoon. Sipulle vois kyllä olla hyvä tuotekehitys sellainen lukittava kansi. (Siis Sipua varten. Ei Sipu mitään kantta itseensä tarvitse.) Ihan vaan ettei opi huijaamaan liikaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat