Kirjoitukset avainsanalla Clipper

Mitenköhän kummassa mun kahvinkulutus on viimeisen puolentoista vuoden aikana noussut eksponentiaalisesti? Jotenkin omituisesti samassa kulmassa kuin yhdenjaksoisesti nukutut yöt ovat huvenneet kohti nollapistettä. Erikoista vai mitä?

Siinä samassa prosessissa musta on tullut myös semisti kranttu. Siinä missä opiskeluaikoina kumosin nenästä kiinni pitäen Unicafen röökin stumpilta maistuvaa (hyi että ku puistattaa vieläkin) kahvia kitusiini vain koska piti pysyä hereillä luennolla, niin nyt haluaisin hifistellä vain ja ainoastaan hyvältä maistuvalla kahvilla. Siis sellaisella joka ei maistu palaneelta, kitkerältä tai siltä kuin sen olis keittänyt mun pahin vihamies tarkoituksenaan hitaasti myrkyttää mut. Ei liene liikaa toivottu?

Koska joka päivä ei voi käyttää viikkorahojaan kalliisiin vaikkakin ah, niin trendikkäisiin café Latte Macchiattoihin, Spiced Pumpkin Latteihin tai All the calories you need in a week -latteihin niin jostain pitää saada hyvää peruskahvia. Ja anteeks duunipaikka, se ei ole sama asia kuin se musta neste, jota meillä juodaan. Ei edes litralla maitoa. Ei vaan ole.

Onneksi olen löytänyt pikakahvin ihmeellisen maailman. No nyt joku barista kääntyy haudassaan vaikka ei ole vielä edes kuollut. Silläkin uhalla, että joku oikea kahvipersoona lukee tän (ollaanpa realistisia, mahdollisuus on pienempi kuin että MV-lehden artikkeli pitäisi paikkansa) niin väitän, että tämä Clipperin Super Special Organic Coffee (pakko rakastaa noita ylistysadjektiiveja, pelkkä special ei riittänyt) on aivan mahtavaa. Pehmeää, vahvaa ja maistuu kahvilta. Toisin sanoen ei maistu palaneelta kahvirasvalta, tupakalta tai tervalta. Mun maailmassa nuo lasketaan plussaks. Ja lisää karmapisteitä: se on luomua!

Mikä on sun myrkky? Onko se kallis (mutta hei, mä ansaitsen sen koska oon niin paras JA onhan se kiva kun siinä lukee mun nimi. Melkein oikein.) Starbucks muki, naapurin mummon keittämä pannukahvi (ketää ne kahvinpurut hampaissa nyt haittaa) vai oletko aavistuksen kieroutunut ja nautit hieman pohjaan palaneista pannun lopuista (mitä paksumpaa sen parempaa)?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat