Kirjoitukset avainsanalla Zalando

Nyt on myllätty koko interwebsi ympäri etsien niitä täydellisiä kesäkenkiä tolle miniatyyri-mimmille. Voiko vaikeampaa duunia olla?! Jos löydät kivan näköiset, niin hintalapussa lukee summa jonka voisi ehkä olla valmis pulittamaan jos ne olis käytössä enemmän kuin tämän yhden kesän. Tai edes osan kesää. Siitäkään kun ei ole varmuutta. Jos on yhtään äitiinsä tullut niin tulee todellakin kuulemaan tulevilla Thaimaan matkoilla kenkiä etsiessään kommentin "nou shuus for juu, juu pic fuut" ja naurua. Ja tämä tarina on tosi.

No sit jos löydät sen hintaiset, ettei tartte pohtia koko lomabudjettia uusiks, niin ei löydy sopivaa kokoa. Tai sitten et pitkän matikan opinnoillakaan ja MAOL-taulukon avulla saa tulkittua sitä kokotaulukkoa jotta voisit valita edes sinnepäin oikean kokoiset popottimet. Tämän lisäksi erehdyt tutkimaan kommentteja, joissa yksi äiti sanoo lestin olevan kovin kapea ja toinen ehdottaa, että kengät sopisivat paremmin kahden istuttavaksi kanootiksi. 

Sitten jos jollain ihmeen kaupalla kaikki nämä speksit kohtaavat ja ehdit napsaista kengät jo sinne virtuaaliseen ostoskoriin, niin hetken epäröinti tai lähipiirissä tapahtunut akuutti katastrofi (Ruokaa! Nyt!) hävittää koko tilaushistorian ja joku nopeampi ja tehokkaampi äiti on jo ehtinyt kaappaamaan ostoksesi nenän edestä. Ja taas alkaaa sama rumba alusta.

Ja nyt on sitten alkaneet nuo ihanat alet myös verkkokaupoissa, joten jos olet yhtä saamaton kuin minä, eli kengät on vielä hankkimatta, niin kannattaa olla nopea. Kymmensormijärjestelmä tehokäyttöön ja luottokortin numero näppäilemään.

 

Tässä vähän omia suosikkeja: 

Gap n.20e

Next direct n. 20e

Nää siniset mä itseasiassa ostin Sipulle Brightonin reissusta ja ovat söpöt. Tosin nyt jo hieman pienet. Ja multaiset. Ullatuus...

Zalando n. 20-60e eli osa ihan liian kalliita mun lompakolle. En raaski. Vaikka kuinka niiden jälleenmyyntiarvo olis 90% ostohinnasta (eikä muuten ole kun tuo mutalammikko- ja hiekkalaatikkoaddikti laittaa ne jalkaansa) ja vaikka kuinka olisivat ergonomisia ja parasta mun kullannupun jaloille. 

Zara n. 20e

Ja nyt sitten jännitetään saanko yksiäkään näistä tilattua ennen kuin "last chance" onkin "lost chance". Luultavasti en. Ja Sipu kulkee lopunkin kesää paljain jaloin. Mutta eikös se ole kauhean terveellistä. Tai jotain.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram