Kirjoitukset avainsanalla sandaalit

Asusteet viimeistelevät tyylin. Tämän tietää myös meidän napero. Tämän on tiedostanut myös äiti, joka on koko kevään kahlannut läpi kaikenmaailman kauppojen lippismallistoja. Olen valehtelematta käynyt kymmenessä kaupassa ja toisessa mokomassa nettikaupassa tutkimassa erilaisia lippiksiä. Ja valittanut ongelmasta Eppusen kaapilla-blogin kommenteissa. Jostain kumman syystä etsiminen on aina tyssännyt kolmeen kohtaan: a) Tytöille ei tehdä lippiksiä. Pojille olisi vaikka kuinka ja paljon. Tytöille on kaikenmaailman muita hattuja, mutta ei lippiksiä. b) jos on tytöille tehty lippis niin se on jotain karmeeta Frozen-kuosia tai siinä on jotain jäätävän rumia kuvioita, jotka eivät käy yksiin minkään valtakunnan vaatteen kanssa vaan riitelee ihan itsekseenkin. c) Jos löytyy hyvännäköinen lippis, niin se on niin levee, että ohimoille jää vähintään sentin rako ja tyttö näyttää se päässään lähinnä joltain koomiselta pygmi-räppäriltä.

No. Sitten tulee isi, joka kävelee sisään yhteen (siis ihan oikeesti yhteen ainoaan) kauppaan ja löytää sieltä heti hyvän lippiksen. Oikean kokoisen. Oikean värisen. Oikein hyvän. Pikkasen sapetti.

Sitten se samainen tehoshoppailija-isi painelee seuraavaan kauppaan ja ostaa uudet aurinkolasit tytölle. Löytää nekin heti ja laittaa kortin vinkumaan. Itsehän olin jo puhunut noista Babiators-laseista ehkä vuoden, mutta en ollut saanut aikaiseksi päättää minkä väriset haluan. No, nyt on nekin hommattu. Noissa laseissa on muuten se hyvä puoli, että jos hajoavat tai hukkuvat ensimmäisen vuoden aikana, niin saa uudet. Jotenkin mulla on sellainen kutina, että tulee tarpeeseen.

Oon mäkin sit jotain saanut aikaiseksi ostettua. Ostin meinaan viimeinkin tuolle ipanalle sandaalit. Kaikista (varmaankin ihan aiheellisista) varoituksista huolimatta ostin avoinkärkiset Crocsin varvassandaalit. Yritän tällä hankinnalla estää sen, ettei tuo pieni Imelda Marcos aina tunkisi mun sandaaleja jalkoihinsa vaan hänellä olis omat. Olin kuitenkin kaukaa viisas (Todella kaukaa. Sen huomaa jos menee ehkä kilsan päähän ja siristää) ja laitoin tytölle ne sandaalit jalkaan jo kaupassa ja pyysin sitä kävelemään. Ajattelin, että huomaa jos niillä on huono kävellä tai ei suostu kävelemään ollenkaan. Ei ollut vissiin sitä ongelmaa. Lähti meinaan suoraan kaupasta ulos ne kengät jalassa. Joita ei oltu maksettu. Nolotti.

Pisteenä iin päällä on tietenkin käsilaukku. Tämän H&M:n kissalaukun Sipu sai kummitytöltäni synttärilahjaksi huomattuaan kuinka käsilaukun kiilto silmissään S aina lainaili hänen kissalaukkuaan. Nyt voivat sitten kanniskella kaikkia tärkeitä nesessäärejään siellä ympäri maita ja mantuja. On se kumma, kuinka jo tuollainen vuoden vanha tyttö voikin olla kiinnostunut käsilaukuista. Kuinka se heti tajus laittaa sen olalleen (tai no, kaulaansa, mutta kumminkin). Mistä DNA-ketjusta tuollainenkin tulee? Ei se voi mallioppimistakaan olla kun eihän mullakaan ole ku ehkä, öö, oota, muutama kymmenen laukkua. (Muutama voi olla sitten mitä tahansa 20 ja 60 välillä.)

Seuraavaksi täytyykin alkaa metsästämään kaikkea päiväkotiin tarvittavaa härpäkettä ja hilavitkutinta. Siinä sitten taas onkin urakkaa kerrakseen.

 

Kommentit (4)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

hihii, tuo lippisasia osui ja upposi, itsekin nimittäin ravasin kaikki kaupat ja verkkokaupat läpi ja etsin tavallista lippistä, jossa ei olisi mitään rumaa Frozenia, tekstiä eikä olisi liian poikamainen. Lopputulos oli vaaleansininen liian iso lippis, joka on pysy taaperon päässä suorassa. Olisi pitänyt ilmeisesti laittaa mies ostoksille. 

En kestä tuota käsilaukkua!! <3

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

On ne miehet vaan (joskus) käteviä ;)
Ja ollaan me ihan muutaman kerran myös hihitelty tuolle käsilaukulle. Niin hassu kun kulkee se kaulassa tyytyväisenä.

Vierailija

Ihana lippis. Mistä tuommoisia saa? Itsekin nimittäin etsinyt tytölle (1,5 v) lippistä eikä vaan tahdo löytyä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Nyt on myllätty koko interwebsi ympäri etsien niitä täydellisiä kesäkenkiä tolle miniatyyri-mimmille. Voiko vaikeampaa duunia olla?! Jos löydät kivan näköiset, niin hintalapussa lukee summa jonka voisi ehkä olla valmis pulittamaan jos ne olis käytössä enemmän kuin tämän yhden kesän. Tai edes osan kesää. Siitäkään kun ei ole varmuutta. Jos on yhtään äitiinsä tullut niin tulee todellakin kuulemaan tulevilla Thaimaan matkoilla kenkiä etsiessään kommentin "nou shuus for juu, juu pic fuut" ja naurua. Ja tämä tarina on tosi.

No sit jos löydät sen hintaiset, ettei tartte pohtia koko lomabudjettia uusiks, niin ei löydy sopivaa kokoa. Tai sitten et pitkän matikan opinnoillakaan ja MAOL-taulukon avulla saa tulkittua sitä kokotaulukkoa jotta voisit valita edes sinnepäin oikean kokoiset popottimet. Tämän lisäksi erehdyt tutkimaan kommentteja, joissa yksi äiti sanoo lestin olevan kovin kapea ja toinen ehdottaa, että kengät sopisivat paremmin kahden istuttavaksi kanootiksi. 

Sitten jos jollain ihmeen kaupalla kaikki nämä speksit kohtaavat ja ehdit napsaista kengät jo sinne virtuaaliseen ostoskoriin, niin hetken epäröinti tai lähipiirissä tapahtunut akuutti katastrofi (Ruokaa! Nyt!) hävittää koko tilaushistorian ja joku nopeampi ja tehokkaampi äiti on jo ehtinyt kaappaamaan ostoksesi nenän edestä. Ja taas alkaaa sama rumba alusta.

Ja nyt on sitten alkaneet nuo ihanat alet myös verkkokaupoissa, joten jos olet yhtä saamaton kuin minä, eli kengät on vielä hankkimatta, niin kannattaa olla nopea. Kymmensormijärjestelmä tehokäyttöön ja luottokortin numero näppäilemään.

 

Tässä vähän omia suosikkeja: 

Gap n.20e

Next direct n. 20e

Nää siniset mä itseasiassa ostin Sipulle Brightonin reissusta ja ovat söpöt. Tosin nyt jo hieman pienet. Ja multaiset. Ullatuus...

Zalando n. 20-60e eli osa ihan liian kalliita mun lompakolle. En raaski. Vaikka kuinka niiden jälleenmyyntiarvo olis 90% ostohinnasta (eikä muuten ole kun tuo mutalammikko- ja hiekkalaatikkoaddikti laittaa ne jalkaansa) ja vaikka kuinka olisivat ergonomisia ja parasta mun kullannupun jaloille. 

Zara n. 20e

Ja nyt sitten jännitetään saanko yksiäkään näistä tilattua ennen kuin "last chance" onkin "lost chance". Luultavasti en. Ja Sipu kulkee lopunkin kesää paljain jaloin. Mutta eikös se ole kauhean terveellistä. Tai jotain.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram