Kirjoitukset avainsanalla Medic8

Mistä helv#%@stä niitä tulee? Ne tummat läikät naamassa, jotka näyttää siltä kuin olisit joko unohtanut pestä naamasi vanukassodan jälkeen (mahdollista) tai olisit täysin unohtanut että tumma luomiväri menee luomien ulkonurkkaan eikä esim. huulten yläpuolelle.

Ja miten niistä pääsee eroon? Rehellisesti sanottuna, mulla ei oo hajuakaan auttaako mikään näistä vinkeistä ketään muuta, mutta mulle niillä on edes jonkinlainen placebovaikutus. Sellainen joka auttaa mua huijaamaan itseäni, että ovat penteleet ainakin himpun verran vaaleampia.

Auringon välttäminen: Tää olis ollut kauheen hyvä vinkki, oota, noin kymmenen vuotta sitten. Et sitten viittiny sillon sanoo? Nykyään yritän rannalla verhota pääni jollain lärpähtäneellä lierihatulla luullen näyttäväni elegantilta ranskalaiselta femme fatalelta epäonnistuen surkeasti. Mutta ainakaan ei kasvoilleni lankea yhtään ylimääräistä auringon sädettä muuttamaan Suomen talven harmaannuttamia kasvojani edes asteen verran terveempään suuntaan. Selkeä win-win tilanne siis.

Fysikaalinen aurinkorasva: tämä sinkkipastan omainen tökötti on apteekkarin ja (sadistisen) kosmentologin mielestä ainoa oikea aurinkorasva estämään maksaläiskien muodostumista. Avenén SK50+ on "hajusteeton aurinkovoide erittäin herkälle iholle, aurinkoihottumasta kärsiville ja pienille lapsille. Aurinkorasva sisältää vain fysikaalista suojaa. Suojakerroin 50+ (erittäin korkea suoja). Hyvä apu ääriolosuhteisiin ja niille, joille aurinko aiheuttaa esim. pigmenttihäiriöitä, couperosaa tai aurinkoihottumaa. Parabeeniton. Hento beige sävy." Joo. Sanoisin kyllä että sävy on kalman kalpea. Se vähäinenkin päivetys, joka on huolimattoman hatun käytön seurauksena kasvoillesi ilmaantunut, haihtuu kyllä tämän tahnakerroksen alle. Mutta jos se vähentää maksaläiskiä, niin olen valmis näyttämään Casperin ei-ehkä-niin-iloiselta serkulta.

Rasvat: voitte uskoa että olen kokeillu melkein kaikkea mahdollista ja mahdotonta (melkein kirjoitin persauksesta perämoottoriin, mutta vaihtoehtohoidot olen jättänyt toistaiseksi väliin), jotta pääsisin noista ärsyttävistä läiskistä eroon. Rahaa on palanut. Ja hermot. Tässä kootut voidevinkit:

Arbutin: Tämä litku oli niitä ensimmäisiä epätoivoisia yrityksiä haalistaa maksaläiskiä. Olis ollut niin kiva kun kotimainen tuote olis toiminut, mutta ei. Ei se oo tainnut muutamalla muullakaan toimia kun on melkein järjestään kaikista nettikaupoistakin jo poistunut valikoimista.

GoodSkin Labs Equinol Dark Spot Concentrate: Aivan ensiksi haluan onnitella pakkauksen suunnittelijaa ehkä kauheimmasta väkerryksestä. Niinku ever! "Tää tällänen alleviivaustussi-henkinen lähestymistapa on just nyt se mikä huokuu tehokkuutta ja laadukkuutta." Ei siinä mitään. Toivottavasti sille maksettiin ees hyvin. Mutta se rasva siellä purtilossa oli ihan semijees. Ei mitään "Cillit bang ja räjäyttää läiskät pois" mutta ainakin sata kertaa parempi ku Arbutin. Ja riittoisaa. Ei lopu millään.

Philosophyn Miracle Worker: Dark spot corrector: Kun ostin tämän pullon, niin mulle luvattiin rahat takaisin jos en ole tyytyväinen. En käynyt hakemassa rahojani takaisin.Osittain sen takia, että olis silti tullut aika kalliiksi kun ostopaikka oli Floridassa. Osin kuitenkin sen takia että tahna toimii. Käytin tätä pitkään todella tyytyväisenä vaikka ei sekään mikään oikotie onneen ollut. Mutta paras siihen asti.

Medic8 White Balance click: kunnes löysin tämän eliksiirin. Kevyt, nestemäinen ja nopeasti imeytyvä. Ironisesti tämä Kojic happoa and Alpha-Arbutinia sisältävä mikstuura tuntuu pureutuvan tummiin läikkiin melkein kuin kuuma veitsi voihin. Parin pullon paketti saattaa tuntua hintavalle, mutta voin sanoa että ne kestävät todella pitkään (vaikka kaataisikin toisen pullon pöydälle).

Mikroneulaus: Tää on nyt se viimeisin villitys. Aavistuksen masokistinen saa olla, mutta tässä vaiheessa sitä on valmis tekemään näköjään melkein mitä vaan. Vaikka pyörittelemään ihollaan "540 japanilaisesta (koska sehän on tärkeää, että on japanilaista terästä. Eikä esim. saksalaista) kirurginteräksestä valmistettua mikroneulaa kollageenintuotannon stimuloimiseksi, verenkierron tehostamiseksi ja ihon uudistamiseksi". Olen nyt viikon verran käyttänyt SwissClinicin Skinn Rolleria. En mene vielä vannomaan sen nimeen, mutta ajattelin antaa sille mahdollisuuden (lue: olen epätoivoinen).

Jos päädyt tähän kidutuksenomaiseen kauneudenhoitorutiiniin, niin tässä muutama vinkki:

A) lue ohjeet. Ja kun niissä sanotaan että pieni auringonpolttaman kaltainen punoitus kuuluu asiaan, niin varaudu siihen. Että et ole ihan heti neulauksen jälkeen pyytämässä miestäsi ottamaan itsestäsi hehkeitä #nomakeup-kuvia. Ei ainakaan #nofilter. Just saying.

B) Älä edes yritä selittää miehellesi mitä iltaisin pesuhuoneessa puuhailet. Eihän sitä tajuaisi itsekään, ellei olisi sattunut omalle kohdalle. Ja ehkei sittenkään.

C) Jos tämäkään ei toimi niin pohdi vakavissasi, kannattaisikohan vaan luovuttaa. Huomaakohan niitä maksaläiskiä edes kukaan muu kuin sinä itse?

Kommentit (6)

Vierailija

Pakko kommentoida kun heti fb feedissä näkyi ettei lapsella ole kovin ergonomiset oltavat. Hiiteen nuo rintareput.

Vierailija

minä oon nyt vetänyt viime syksystä alkaen isolla annoksella D-vitamiinia (100 mikrog./vrk), lisäksi sinkkiä ja c-vitamiinia sekä omega 3 kapseleita. Ainakaan vielä ei oo niin pahasti tullu maksaläiskiä mitä aiemmin tähän aikaan kesästä. Luulen että tuo d-vitamiinin syönti on auttanut. Tai sitten ei. Joe Blascon meikkivoide on kyllä huipputuote peittämään maksaläiskät, ja myös ennaltaehkäisee niiden syntymistä.

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Ah! D-vitamiinin olen ihan unohtanut! Nyt pitää kunnostautua. 

Onkos tuo Joe Blasco kovin tukusaa kamaa? Siis paksua? Että tuleeko sellainen pakkelivaikutelma helposti?

Päkä

Mitäpä jos kokeilisit nizoralvoidetta tai sitä samaista shampoota (on siis hilse shampoo) ;) lähtee maksaläiskät takuu varmasti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram