Kirjoitukset avainsanalla Sukulaiset

Mepäs oltiin viime viikonloppuna reippaita ja pakattiin kolme sukupolvea samaan autoon ja lähdettiin sukuloimaan. (Aivan mahtava sana muuten. Enkä ole edes itse keksinyt!) Oikeasti oltais kyllä voitu olla reippaita jo jokunen (lue: melkein 7 vuotta) aika sitten. Niin kauan me meinaan ollaan tuon miekkosen kanssa hengailtu eikä olla silti koskaan käyty näyttäytymässä. Ennen lasta sitä ei pitänyt niin oleellisena. Ketää nyt muka kiinnostaa jutella tyhjänpäiväisiä jonkun vieraan muikkelin kanssa. Tiedä vaikka ens viikolla jo olis uus kierrossa. Mutta lapsi. Se muuttaa yhtälöä tässäkin suhteessa.

Lapsen kanssa tilanne on tosiaan ihan toinen. Kaikki huomio on (onneksi) siinä hupaisassa hahmossa, joka silmin nähden nauttii saamastaan jakamattomasta huomiosta ja äiti voi ihan rauhassa olla sivuroolissa ja nauttia kahvin. Kuumana.

Ei tarvii selittää epäkiinnostavaa elämänhistoriaansa eikä vastata siihen kenenkäs tyttöjä sitä ollaan. Ei tarvii selitellä mikä tästä tulee isona tai mistä on kotoisin. On vähän niinku incognito koska on tämän tytön tyllerön äiti. Ja se riittää. Niin vapauttavaa!

Että kiitosta vaan sinne Hirvensalmelle enemmän kuin lämpimästä ja vieraanvaraisesta vastaanotosta. Tullaan varmasti uudestaan viimeistään kesällä. Testataan lapsuusmaisemien jättitammen oksien kestävyys, järviveden lämpötila (Sipu saa tässä toimia esiuimarina ja mä sit vaan luotan sen sanaan) ja mennään stalkkaileen Satulinnan Vain Elämää-julkkiksia. Laitetaan siihen asti lisää kuvia tänne intervepsiin niin voitte seurata kuinka se kasvaa. Vauhti on meinaan kova. Eilen se oppi hyppimään. Että ihan vähän vaan lisää liikettä ja energiaa tänne meille. Kauheen kiva.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat