Kirjoitukset avainsanalla Tuparit

Tuleeks kelleen muulle niitä totaalisia black outteja aina kun pitäis miettiä jotain hyvää lahjaideaa ystävälle? Jos haluis viedä jotain tupaantuliaislahjaks, mutta ei halua olla se seitsemäs joka raahaa uuteen lukaaliin kuivaa ruisleipää ja suolaa? Vaan haluaa olla se, jonka älykkään oivaltavaa lahjaa kaikki kilpaa huokaillen ihailevat? (No, okei. Nyt meni yli, mutta kun on niin harvinaista niin annetaan mennä läpi eikös vaan?)

Mä olen yleensä just se tyyppi, joka menee ystävänsä ideoissa peesissä koska omassa päässä lakkaa kaikki ajatustoiminto sanan lahjaidea kohdalla. Mutta nyt mä onnistuin! Taputtelin kuule oikein urakalla itseäni olalle kun tämän ajatuksen sain punnerrettua ulos korvien välistä. Oli melkoinen yllätys jopa taikurille itselleenkin. 

Lahja koostuu keittokirjasta (mieluiten sellaisesta jonka tyylisestä ruuasta kohde pitää. Ei siis kannata ostaa sushi-kirjaa kala-allergikolle. Just saying.), kauniista tarjoiluastiasta sekä tarkoin valitun (ei siinä, voisihan myös "sormi sokkona valitulle sivulle"-tyylinenkin lähestymistapa toimia. Paitsi jos siinä reseptissä on esim jäätelöä ja matka tupareihin kestää tunnin) reseptin aineksista. Ja TADAA täydellinen lahja on valmis. Kuppi kainaloon ja ovikelloa pimpottamaan. 

Omassa versiossani oli Italialaisen ruuan ystäville Basta!-kirja, Stockmannin Casa-sarjan kulho sekä ainekset sitruunapestopastaan. Se kuulosti kaikessa yksinkertaisuudessaan niin herkulliselta että saatankin löytää itseni taas pian ystäväni keittiöstä. Ehkä otan pullon italialaista viintä mukaani. Ihan vaan jotta päästävät varmasti sisälle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat