Kirjoitukset avainsanalla Citymarket

Käytiin pikku pimatsun kanssa polskimassa Flamingon kylpylässä. Fiilisteltiin siellä 32 asteisessa vedessä vähän tulevaa lomaa ja ruokittiin tytön sisäistä vesipetoa. Nimittäin, jos ei mitään muuta tekemistä ole, tyttö on huonolla tuulella tai äidin naama kyllästyttää, niin uiminen toimii aina. Tuloksena on leveä hymy. Ja hyvät yöunet. Kummatkin otan vastaan ihan ilman mutinoita.

Me ollaan nyt muutama kerta käyty tuolla Flamingossa ja onhan se perus-uimahallia hauskempi pulikointipaikka. Mutta koska takapuoli ei ihan kestä maksaa aina noita normihintoja, niin musta on kehkeytynyt oikein tarjoushaukka vainuamaan alennuksia ja tarjouksia. Muutamat 10€-päivät on käytetty hyväksi ja kanta-asiakkaaksi liitytty. Tällä kertaa bongasin Citymarketin Mammuttimarkkinoilla erinäisiäkin tarjouksia, mutta en sitten tarttunutkaan niihin. Tyttö kun ei vielä tarvitse lippua lainkaan (alle 3-v ilmaiseksi) niin on hieman turhaa hankkia jotain perhelippuja. Mutta mikä onkaan halpaa lippua parempi vaihtis? No, ilmainen lippu! Kaupan sisääntulon vieressä tönötti kyltti, jossa luvattiin tarpeeksi ison kärryllisen pöperöä (tarkoittaa 100€) ostaneille ilmaisen sisäänpääsyn vesipuistoon aikuiselle. Kassaneiti ei tästä tosin muistanut ilman kysymistä mainita, mutta infopisteen poika muutti kassakuittini kiltisti pääsylipuksi. Kannatti taas pitää silmät auki.

Otimme lipun kiitollisina vastaan ja suuntasimme vesiliukumäkeen. (No, ei nyt ihan suoriltaan, mutta ei paljoa puuttunut). Siellä tuo hurjapää sitten omaan sanattomaan, mutta sitäkin suuriäänisempään tyyliinsä ilmoitti, että a) kanniskelu sylissä on ihan pikkuvauvaa ja b) liukumäessä äidin sylissä istuminen on ihan 2015. Yritä siinä nyt sitten toiselle selittää, että seinällä lukee "alle 6-vuotiaat vain vanhempien kanssa". Ei kiinnostanut. Pitäisi kuulemma saada juosta minne huvittaa, just niin lujaa kuin huvittaa. Ja ai niin. Se karkas multa pukuhuoneessa. Silmä vältti ehkä sekunniks ja typy oli juossut jo takas pesuhuoneeseen. Oli ihan pokkana matkalla takas uimaan. Että onnea meille vaan kahden viikon lomalle altaan ääreen.

p.s Tänään 8.3. naiset pääsee naistenpäivän kunniaksi Flamingoon 8€:lla sisään. Pitäiskö mennä heti uusiks? 

p.s. Vol. 2. Tyttö nukkui uimisen jälkeen sinne himoittuun aamu seiskaan asti! Tarkoittaako tää sitä, että pitää vaan uida joka päivä? Vähän niinku osana unikoulua? Luvassa siis karmaiseva 4D-dokumentti "Apua! Äitini on rusina!".

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram