Kirjoitukset avainsanalla askartelu

Oli aika kun istuin tuntitolkulla pöydän ääressä ja väkertelin mitä kummallisempia kortteja (joo, olin todellakin se kaupungin tavotelluin sinkku. hah) vastaanottajille, jotka joko aidosti tai väkinäisen hymyn saattelemana vuolaasti kiittelivät saamistaan "persoonallisista" onnentoivotuksista. Sitten tuli lapsi. Ei oo kuule kauheesti ehtinyt istuun.

No, hyvä tekosyy kaivaa vähän välineitä (ja niitä on kuule paljon, voin sanoa. Aivan liian paljon) on kun kummityttö täyttää vuosia ja tulee kutsu synttäreille. Heillä kun vielä on kaikki tekemäni kortit jääkaapin ovessa esillä. Pakkohan se oli taas keksiä jotain uutta.

Pieni tauko on kai tehnyt hyvää, kun kortin näpertäminen tuntuikin ihan kivalta. Edellinen kunnon rupeama kun oli hääkutsujen puuhastelu, niin alkoi siinä miljoonannen kohdalla hieman maistumaan puulta. Muistan miettineeni, että oliko ihan pakko tehdä niin monivaiheinen kutsu. Oli. 

Varoitus: tästä eteenpäin ei välttämättä kannata lukea ellei ole kiinnostunut askartelusta. Sisältää paljon kaikkea tylsää yksityiskohtaa ja yhdentekevää huomiota. Teille on sitten noi kuvat. Kattokaa niitä vaan.

Tämä synttäriversio yhdisteli jotain vanhaa ja jotain uutta. Mun perustyyliin kuuluu paljon vanhennuksia ja distressausta (tarkoittaa paperin reunan vanhentamista. Mähän sanoin ettei kannata lukee eteenpäin) sekä musteella että raudalla. Lisäksi laitoin ystäväni Big Shot-stanssikoneen laulamaan ja stanssailin menemään kasan sydämiä ja love-tagin (stanssit Tim Holzin ja Magnolian). Se uusi juttu (siis mulle, tuskin kenellekään muulle) oli tehdä noista sydämistä ketju. Vähän rautalankaa kehiin ja homma oli paketissa. Ei mikään kirjekuoressa lähetettävä versio.

Tuli kyllä aika kiva, vaikka ite sanonkin. Onko täällä muita askarteluun tai käsitöihin hurahtaneita? Millaisia lahjoja te olette ystävillenne tehneet? 


Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat