Matkapahoinvointi, tuo jokaisen Reissu Reetan ja Roopen pahin painajainen. Se, joka voi iskeä ihan yllättäen. Se, jonka vuoksi niin moni perhe jättää kaikki kauppareissua pidemmät siirtymiset tekemättä. Mitä sille voi tehdä?

Pahoinvointiranneke

Omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että paras ja lääkkeetön vaihtoehto on Sea Band pahoinvointirannekkeet. Nämä akupisteisiin perustuvat rannekkeet pelastivat kummityttöni (ja koko perheen) monet mökkimatkat. Kaiken lisäksi, niitä saa pinkkinä <3

Tohtorisedät ovat tätä kikkaa tutkineetkin ja parasta tässä on sen helppous sekä sivuvaikutuksien puuttuminen. Lapselle voi asian myydä hienoina rannerenkaina tai Hämähäkkimiehen seittien ampumisvälineenä. Mikä sitten innostaakin. Meillä varmaan nukuttaisiinkin renkaiden kanssa, jos sanois että ne liittyy jotenkin Ryhmä Hau-juttuihin. Voi tsiisus...

Ja nämä auttavat kuulemma myös raskauspahoinvointiin!

Ohjeita isomahaisille yökkääjille kirjoitti aikanaan myös But I'm a human, not a sandwichin Iina

Jonkun mielestä nämä rinkulat ovat pelkkää humpuukia ja lumelääkettä, mutta mitäs sen väliä, jos kerran toimii. Mieluummin annan lapselleni lumetta, kuin siivoan takapenkiltä kerran syötyjä eväitä.

Kommentit (4)

Vierailija

Valitettavasti nuo rannekkeet ovat meillä yhtä tyhjän kanssa. Sen sijaan teippi navan yli ehkä vähän auttaa.

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Voi kurjuus 😖 Mutta jotain muuta olette keksineet. Siis tuleeko teippi kokonaan mahan ympäri vai vaan navan kohdalle? Onko siinä myös kyse akupisteistä vai mihin perustuu?

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Kokeile ihmeessä ja palaa kertomaan auttoiko teillä. Mun kummitytön äiti voi myös herkästi pahoin autossa eikä voi esim lukea. Eli sielläkin vaikuttaisi perinnölliseltä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram