Äidin oma aika. Tiedättekö sen? Sen ajan kun äiti saa tehdä ihan omia juttuja. Nauttia rauhassa siitä, että on jotain muutakin kuin äiti. No myönnetään, ei ole tämä aika ihan sitä mitä mainostettiin. Mutta koska haluan olla kuin Peltsi, niin en jaksa valittaa turhista asioista vaan otan ilon irti. Siitä omasta ajasta. Siellä missä pystyn.

Töissä. Kahvi, jonka saattaa pystyä juomaan kuumana ja sitä rataa. Keskusteluja, jotka on pääsääntöisesti mielekkäitä. Joku välillä kysyy sultakin jotain tyyliin: "hei mitä kuuluu?" ja ehkä jopa odottaa vastausta. vaikka ei silläkään nyt niin väliä. Kysyi kuitenkin.

Autossa. Ruuhkassa. Voi purkaa patoumat muille autoilijoille eikä tarvii miettii oppiiko se papukaija niitä vääriä sanoja, joista joutuu päiväkodissa valehteleen, että "mistäköhän se on tuon kuullut, kun ei meillä koskaan...". Kannattaa tosin tarkistaa, ettei se huonojen tapojen ihmesieni istukin siellä takapenkillä. Jos vaikka unohdit että haitkin sen jo hoidosta. Koska sittenhän tää ei olekaan enää omaa aikaa.

Ruokakaupassa. "Kulta, saat mennä ihan yksin kauppaan". Voi kiitos. Vähän niinku palkintona hyvästä työstä. Ihan yksin saa haahuilla epämääräisessä järjestyksessä ja pohtia rauhassa että mitäs sieltä kuiva-ainekaapista taas puuttuikaan. Ei tarvii mennä karusellin kautta. Mutta jos haluis mennä moikkaan mainoslehmää niin se on ehkä hieman outoa. 

Vessassa. Jos vaan muistaa laittaa oven lukkoon. Ei tosin välttämätää oo kovin rentouttavaa huudella oven läpi, että äiti tulee ihan kohta. Sata kertaa. Ja jotenkin se myös stressaa katsella jatkuvasti liikkuvaa oven kahvaa.

Illalla ennen nukkumaan menoa. Se 20 minuuttia minkä jaksaa olla hereillä. Tuijottaa zombiemaisesti kaukaisuuteen ilman ymmärryksen muodostumista tai tiedon vastaanottamista. Ja sitten voi aamulla kiroilla, että koska sitä oppii menemään nukkumaan ajoissa.

Ei mulla muuta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat