Miten voi olla ettei aikuinen nainen (siis 25, ihan vaan jos jollekin oli epäselvää) ei vieläkään ole oppinut syömään kohtuudella? Ihan niinku sitä ruokaa ei sais taas seuraavana ja sitä seuraavana päivänä. Sama ilmiö toistuu myös juhannuksena. Siis #ähky.

Lautaselle eksyy kaikkea ja paljon: kermalla ja voilla terästettyä laatikkoa (joka muuten jämähtää vatsan pohjalle aina salakavalasti vasta noin puoli tuntia nauttimisestaan), rosollia kermavaahtokastikkeella (täysrasvaista kuohukermaa tietenkin), kinkkua noin sata siivua (vaikka ne olis kuinka ohuita niin ei auta), graavilohta ja smetanaa, erilaisia salaatteja joissa vihreä osuus on lähinnä logon kulmassa häivähdyksenä. Ja sitten kun pääruokaa on ahdettu viikon kilokalorien verran niin perään laitetaan vielä jälkkärit: glögijuustokakkua, joulutorttua, suklaata, glögiä. Huh.

Ei mikään ihme siis, että viimeistään tammikuun alkupäivinä kuntosalien pukkarit täyttyvät uuden vuoden lupauksen tehneistä omasta olotilastaan ja housujen kiristämisestä ahdistuneista naikkosista. (Miehet ostaa vaan isommat housut. Ne on niin käytännöllisiä.) Ne samat misukat unohtavat lupauksensa viimeistään helmikuun aikana ja rauha palaa salien käytäville ja vatsalihaslaitteille.

Mutta just nyt hinku salille on kova. Taidan itsekin yrittää taas lämmitellä salikäynnit osaksi ohjelmaa. Mutta vasta sitten kun ne löysimmän itsekurin omaavat ovat jo luovuttaneet. Sitä ennen on ihan pari muuta juttua suunnitelmissa. Niihin liittyy vähän aurinkoa, hiekkaa, meri... Ja aika paljon ruokaa. Ai kauheeta!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Seuraavaksi helteinen postaussarja Kroatian saarilta. Tulossa myös Torrevieja ja Kööpenhamina. Stay tuned!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram