On se pitkä!

Meillä on käytetty enää todella harvoin kankaisia ruokalappuja, sillä mielestäni niissä on yksi oleellinen vika: ne ovat liian lyhyitä eivätkä etupuolen pussukasta huolimatta suojaa housuja riittävästi syliin tippuvalta ruualta. Silti mieleeni ei ole tullut etsiskellä pidempiä ruokalappuja (en itse asiassa edes arvannut, että sellaisia on olemassa) ennen kuin sain tämän The Organic Companyn herkullisen punaisen yksilön*.

Ruokalapun koko on 55×28cm ja kaulan ympärysmitta on säädettävissä kätevillä neppareilla. Etupuoli on kalanruotokuvioitua ja takapuolella on sileä vahvikekangas. Koko helahoidon voi pestä 60 asteessa. Itse The Organic Company on puolestaan tanskalainen yritys, joka on erikoistunut luomupuuvillasta valmistettuihin kodintekstiileihin. Tuotannolla on Global Organic Textile Standard (GOTS) ja Soil Association Organic -sertifikaatit ja tuotteet valmistetaan pääosin Pohjois-Intiassa valvotuissa olosuhteissa.

Ruokalappuja (ja muita The Organic Companyn tuotteita) myy ihastuttava Cilla's ja valikoimasta löytyy tummanharmaa, savenvärinen, tummanvihreä, turkoosi sekä tämä punainen ruokalappu. Ehkä tässä olisi tyylikäs lisä luomua ja käytännöllisyyttä arvostavan pikkuherkuttelijan pukinkonttiin?

*Tuote saatu Cilla'sista bloginäkyvyyttä vastaan.

Kommentit (2)

1/2 | 

Päiväkodissa on tuollaiset paksusta froteesta ja lautanen laitetaan siihen päälle niin ei tuu sotku. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla