Toinen viikko lihatonta lokakuuta sujui melkeinpä kepeämmin kuin edeltäjänsä. Kasvisruokien keksiminen on ollut ihanan helppoa, sillä tämä vegehaaste on salakavalasti elvyttänyt myös siskonmakkarasoppaan aiemmin urautuneen motivaationi uusien reseptien kokeiluun. Eivätkä pavutkaan vielä kyllästytä. Päinvastoin!

Yllä olevan hampurilaisen ahmin perjantaina (kotitekoiset sämpylät + punakaalicoleslaw + cheddarilla kuorrutettu soijapihvi (pakaste)) ja tältä näytti muut viikon ruoat:

Suppilovahveropihvien, paahdettujen porkkanoiden ja yrttiraejuuston ohjeen bloggasinkin jo ja se löytyy täältä.

Nämä cannellonit täytin paahdetulla myskikurpitsalla ja pinaatilla ja kuorrutin savufetalla. Reseptipostaus on tekeillä!

Kaalikääryleet puolukkasurvoksella on oma kaaliruokalempparini. Hyvä sienitäyte näille löytyy Pumpkin Jamin puolelta.

Lounaan virkaa hoiti muutamana päivänä jääkaapin jämistä jalostettu kolmen munan munakas. Yllä olevan tuunasin keitetyllä potulla, spulilla ja ruusukaaleilla.

Viikonloppuna herkuttelin myös miehen tekemällä suppilovahverokeitolla ja tomaatti-mozzarellacrostineilla, sekä paputäytteisillä tortilloilla, joihin tehtiin tällä kertaa ihan itse sekä tortillaletut, salsa että guacamole. Oi nam ♥.

Tämän kolmannen vegeviikon ajattelin käynnistää kvinoalla höystetyllä tomaattilinssikeitolla. Herkkua viikon alkua kaikille!

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013