Viimeisin kokemukseni messuista on 90-luvun lopun SkiExposta, jolloin ryysis, kuumuus ja sata Marianne-karkkia eri logoilla koristelluissa käärepapereissa eivät vakuuttaneet niin paljon, että olisin vaivautunut vastaavanlaisiin tapahtumiin sen koomin. Paitsi tänään. Onneksi saldo ei ollut kuitenkaan pelkkä taskullinen ilmaiskyniä ja -heijastimia ja fiiliskin jäi paremmaksi kuin edelliskerralla.

Tarkoituksenihan oli käväistä messuilla vain nuuskimassa sose- ja valmispuurotarjontaa sekä etsimässä ruokailuvälineitä Viljan edessä häämöttäviä sosekokeiluja varten, mutta kuinkas sitten kävikään? Ensimmäinen ostokseni oli uudet Philips AVENT -perheen  Natural-pullot  joihin olen jo jonkin aikaa halunnut päivittää aikansa eläneet tuttipullomme, ja seuraavaksi olinkin jo valinnut Viljalle päheet vauvojen aurinkolasit. Sen jälkeen löysin kirjan kaverin muksulle ja jossain vaiheesa eksyin petollisille vaaterekeillekin. Mutta missä vaiheessa kassini on täyttynyt mm. muffinssivuuilla ja pinkki-valkoisilla paperipilleillä? Hmm?

Huolestuttavan hyvistä shoppailumahdollisuuksista huolimatta ihan parasta Lapsimessuilla olivat kuitenkin järjestelyt. Oli imetyspistettä, vaippavarikkoa ja vaunuparkkia, joskin niillä vaunuillakin mahtui liikkumaan vielä aamupäivällä kaikkialla muualla paitsi Me&I:n ständin lähettyvillä (jännä juttu..). Myös taaperoille ja leikki-ikäisille tuntui olleen hurjasti ohjelmaa ja tekemistä. Oma suosikkini oli 5-6 vuotiaille tarkoitettu Pikkukokkikoulu (ylin kuva), jossa naperot pääsevät kokkaamaan Aki Wahlmanin opastuksella. Harmi, että Vilja oli touhuun viisi vuotta liian nuori.

Kaiken kaikkiaan aika mainiot messut. En olisi uskonut. T: entinen(kö?) messuvihaaja.

No miten on, onko muita paikan päälle meneviä tai siellä jo käyneitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2013