Mietin koko viime viikon haluavani blogata tänne reseptin onnistuneeseen äitienpäiväbrunssiin, kunnes eräänä aamuna sitten heräsin ja totesin päivän olevankin jo sunnuntai. Eli se siitä sitten. Myöhästyin! Toivottavasti teidän äitienpäivä oli silti onnistunut, lämminhenkinen ja maukas.

Omaa ensimmäistä äitenpäivääni kilisteltiin Pohjois-Espalla Ravintola  Strindbergissä, josta myös yllä olevat kuvat. Raflalla oli tarjota oma äitienpäivämenu, josta valitsin alkuruoaksi parsaa vuohenjuustomoussella, pääruuaksi karitsaa ja jälkiruuaksi passionmoussea.Annokset sulivat suuhun, vauva pyöri mukana ja palvelu oli (vauvasta huolimatta!) ystävällistä. Vain alkuruokien ja pääruokien väliin jäi kiusallisen pitkä tauko, minkä tarjoilija paikkasi tarjoamalla ilmaiset kahvit jälkiruokien yhteydessä. Hyvä hyvä. Voin siis vain suositella ravintolaa - ainakin äitienpäivänä.

Kävittekö muuten te äitienpäivälounaalla? Jos niin missä? Mieheni perheellä on ollut jo pitkään traditio käydä syömässä äitienpäivänä, mutta hyvän, juhlapyhänä ovensa auki pitävän ravintolan keksimisessä on aina ollut oma työnsä. Pannaan siis vinkit jakoon, jookos? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

2/2 | 

Suosittelen Helsingissä usein unohdettuja saaristossa sijaitsevia ravintoloita! Mielestäni parasta Helsinkiä meren äärellä :) Itse vietimme ensimmäistä äitienpäivääni ravintola Saaressa kivenheiton päässä kahvila Caruselista Kaivarissa. Aivan ihana menu ja erinomainen palvelu :) Viime kesänä kävimme ravintola Saaristossa, entisessä Klippanissa joka on myös loistava, varsinkin sunnuntaibrunssi on ihana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013