Tittidii! Muistatko, kuinka kesän alussa ylistin koekäyttöön saamaani Philips Avent höyrystin-tehosekoitinyhdistelmää? Sain blogiyhteistyön tiimellyksessä mahdollisuuden arpoa yhden tällaisen vempaimen myös teidän lukijoiden kesken, joten tässäpä on maukkaat ainekset Mini Pumpkinin enimmäiseen lukijakilpailun. Woop woop!

Philips Avent höyrystin-tehosekoitinyhdistelmä (arvo 149€) sopii niin tasaisen pehmeiden vauvan ensisoseiden pyöräyttämiseen kuin isomman lapsen ruokien höyrystämiseen tai vaikka kastikkeiden valmistamiseen. Laitteen käyttö on mutkatonta ja tiskaria säästävää, sillä se muuttuu höyrystimestä tehosekoittimeksi pelkällä kannun käännöllä ja puhdistettavia osia on vähän. Tehokas höyrystin säilyttää ruuan arvokkaat ravinteet ja tehosekoitin jauhaa jopa lihat pienen suun mentäviksi. Laitteen mukana tulee myös 12 ruuan reseptit, joten et jää yksin pohtimaan, mitä kaikkea laitteella voisi valmistaa. Ihan yliveto vekotin siis!

Mukaan tämän huippupalkinnon arvontaan pääset jättämällä tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot vähintään yhden (1) hyvän syyn valmistaa vauvanruuat itse. Keksi myös tunnistettava nimimerkki - diskaan kaikki täysin anonyymit kommentit. Aikaa kilpailuun osallistumiseen on sunnuntaihin 4.8 asti ja voittaja arvotaan ja julkistetaan täällä seuraavana päivänä.

Lycka till!

Ps. Muistathan, että Vauva.fi:ssä on käynnissä toinenkin skaba, jossa voit voittaa Avent -tuotteita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (94)

1/94 | 

Lapsi tottuu moniin erilaisiin makuihin ja makuyhdistelmiin (valmiit maistuu kaikki samalle). Ruoat pysyy värikkäinä ja herkullisen näköisinä, sekä vitamiinit säilyy vihanneksissa..ym.

 

-niipertäjä

2/94 | 

Väri ja koostumus aivan eri kuin valmsiruuissa. 100% tietää mitä ruoka sisältää, varsinkin allergisen lapsen vanhempana, on helpompi pysyä kartalla mikä sopii ja mikä ei. Ja tykkään muutenkin ruuanlaitosta, niin miksi en myös kokkaa lapselleni kun miehelleni <3 . Tykkään että ruoka näyttää kauniilta.

 

Marika

5/94 | 

kun lapsi saa itse kokea sen hyvän ruuan maun tuoreista raaka-aineista. teollisessa ruuassa kun ei ne vitamiinit ja hivenaineet ole sitä oikeeta vaan teollisesti lisätty. Ruuan alkuperä maankin tietää kun itse tekee :D Ja samalla valmistaa koko perheelle hyvää ja ravitseaa ruokaa 

 

 

-Linda-

7/94 | 

Vau, olispa mahtava palkinto kolmen lapsen äidille! :D Yhden "purkkiruokalapsen" ja yhden allergikon jälkeen olisi hienoa löytää ns. kultainen keskitie ja tarjota kolmoselle suoraan maittavaa ja monipuolista ruokaa HELPOSTI. Monipuolisuus ja tuoreet raaka-aineet kunniaan myös pikkupilttien maailmassa :) -Ninnu

8/94 | 

Vauva oppii syömään erilaisia makuja ja tiedän varmasti tuotteiden olevan turvallisia. Siinäpä ne tärkeimmät :)

 

Kaneliinan

9/94 | 

Mahdollisuus tarjota monipuolisia soseyhdistelmiä mitä ei purkkiruuissa aina ole ja onhan se itsetekeminen myös edullisempaa ku saa tehtyä ison satsin kerralla. Samalla tulisi myös itselle tehtyä enemmän kasviksia sisältäviä ruokia, tykkään esim höyrytetyistä porkkanoista ku hullu puurosta mutta aina ei jaksa alkaa väsäilemään kiireessä niin tolla koneella saisi nopeasti ja helposti tehtyä sekä lapselle että itselle :)

 

-Enpula

10/94 | 

en osaa kokata ni olis aivan mahtia saada tälläne vempain jolla varmasti ruoka onnistuis ja maistuis lapselle ku lapselle. tietää tasan tarkkaan mitä lapsi syö ja ruuasta tulee värikäs eikä mitää harmaata mössöö niinku purkkiruoka yleensäkki on vaikka hyviä ovatkin niin kyllä kotiruoka aina parempi, yksi lapsi syönyt paljonki purkkiruokaa ja nyt toinen joka ei saa syyä yhtäkää purkkiruokaa allergioiden takia

 

-Malluska :)

11/94 | 

Lisäaineettomuus ja aidot maut! Purkkiruoissa on vaan valitettavasti kaikissa samanlainen "perusmaku".

 

AnnaP

12/94 | 

Parempaa, herkullisempaa, terveelliseempää, puhtaampaa ruokaa. Ilahduttaa tuo lihan pieneksi pilkkoutuminen laitteen avulla.

 

Minttumaaria

13/94 | 

Ennen kaikkea terveellisyys ja tieto raaka-aineiden alkuperästä, mutta myös käytännöllisyys, kun ei tarvitse kaupasta rahdata kilotolkulla turhia lasipurkkeja (viherpiipertäjä minussa ällöää kaikkea turhaa pakkausmatskua, vaikka olisi kuinka kierrätettävää). Itse tehdessä vauva syö myös paljon monipuolisemmin kuin pelkältä eineshyllyltä shoppaillessa. Edullisemmaksikin tulee. :)

14/94 | 

Se tulee loppupeleissä halvemmaksi. Samalla kertaa voi valmistaa isomman määrän ruokaa. Lisäksi ruoassa ei ole säilöntäaineita tai muita mykkyjä :)

 

-Mirkku

rantanenmirka(at)gmail.com

15/94 | 

Purkkiruokamutsina keksin heti kolme; hinta, ja se että niitä purkkeja on rasittavaa kantaa kotiin sekä vielä rasittavampaa kantaa sitten kierrätykseen.

 

Periaatteen Nainen

18/94 | 

Ruoka on halvempaa, ja ainakin tietää tasantarkkaan, mitä lapselleen syöttää ;) ei pitäisi löytyä yllätyksiä ruuasta, kuten purkkiruuista voi joskus löytyä.

 

 

-Weera-

19/94 | 

Haluan itse vaikuttaa siihen, mitä vauvani syö, säädellä sokerin ja suolan määrää ja ennen kaikkea, ruoka on aina tuoretta! Rakkaudella tehtyä, ei massatuotannon tulos.

 

Untamoinen

21/94 | 

Minulla on ns. soseiden keittopäivä jolloin keitän pakkaseen useampaa lajia, kätevää sitten ottaa lautaselle sulamaan jääpalakuutioista koottu annos :)

 

Vippula

22/94 | 

Olen kokeillut muutaman kerran tehdä itte lapselle ruokaa, mutta kun ei syö niin ei syö. Sauvasekoittimella ja blenderillä ei saa evästä tarpeeksi hienoksi ettei tämän meidän hienokurkun tarvitsisi äidin eväillä oksentaa.

Valmisruoat ei todellakaan  ole mitään herkkua pojan sen enempää kun äidinkään mielestä. Oikeesti puhumattakaan siitä purkkimäärästä jonka saa ensin kantaa selkä vääränä kotiin ja siitä sitten vielä lasin ja metallinkeräykseen.

Olisi hienoa kun lapselle voisi tarjota samaa evästä kun mitä muukin perhe syö.

 

-samaa ruokaa koko perheelle-

24/94 | 

Paljon terveellisenpää ja halvenpaa, hienokurkulle vain ei saa tarpeeksi mössöksi kaikkea ilman hienoja vehkeitä...:)

 

-krista

25/94 | 

Terveellisempää, maku ja vitamiinit pysyy paremmin tallella eikä ole mitään ylimääräistä mukana, mutta joukkoon saa laitettua sitä mitä haluaa. Säästää myös luontoa, kun ei tarvi ostaa lasi- tai pahvipurkkeja. Makeen oloinen laite :)

 

-sinilintu

 

27/94 | 

Ruuan luontaiset hyvät ominaisuudet, kuten vitamiinit ja hivenaineet, säilyvät ja ovat täysin luonnollisia, kun ruuan valmistaa oikealla menetelmällä itse. Lisäksi säilöntäaineettomuus on tärkeää pienelle lapselle, jotta voidaan välttää niiden kertyminen elimistöön vuosien saatossa.

 

-Tintin

28/94 | 

Raaka-aineiden tuoreus, ruoan maku ja väri sekä mukava olo siitä, että lapsi saa kokea ensimakunsa hyvästä ruoasta.

 

Mani

29/94 | 

Halvempi hinta, ei tarvii kanniskella niin hirveesti lasipurkkeja, ja lapsi tottuu alusta asti syömään muutakin kuin supersileää mössöä!

 

- Ulla S.

30/94 | 

Halvempi hinta, ei tarvii kanniskella niin hirveesti lasipurkkeja, ja lapsi tottuu alusta asti syömään muutakin kuin supersileää mössöä!

 

- Ulla S.

32/94 | 

Mun mies jää hoitamaan meidän lasta (silloin 6kk)kotiin  joten olisihan tuo aika kätsy apuväline niille ukkeleille. 
-mimmi-
mimmikakonen ät hotmail.com 

34/94 | 

Tietää tasan tarkkaan mitä ruoka sisältää. Plussana vielä se, että ruoka on tuoreempaa ja ravintoaineet paremmin tallessa.

 

-Lavender

35/94 | 

Kun ruuan valmistaa itse, tietää tarkalleen mitä se sisältää. Näin pystyy välttämään kaikki ikävät lisäaineet ja ruoka on entistäkin terveellisempää.

- tuljaina

37/94 | 

Itse  valmistan 7 kk pojalleni kasvis- ja lihasoseet yleensä itse, koska näin tietää, mitä tuotteet sisältävät ja mistä esimerkiksi liha on peräisin. Voin myös itse valita haluanko käyttää esimerkiksi luomuvihanneksia tai lihaa. 

39/94 | 

Ruoka on näin terveellisempää, maut ovat aitoja, tietää tarkalleen niiden sisällön ja lapsen on helpompi näin siirtyä normaaliruokiin. Ja mikä parasta, ruokaa on kiva tehdä itse koko perheelle :)

 

Nimimerkki Heinässä heiluvassa

heiluvassaheinassa at gmail.com

41/94 | 

Aika monta kertaa se on tullut täällä mainittua: tietää, mitä lapselle syöttää, kun ruuan valmistaa itse.

Siinä saa kivasti omaa aikaa, kun alkaa väsäämään itse soseita ja mies leikittää lapsia sen aikaa ;)

- Bamboo

42/94 | 

Sen lisäksi, että vauvalle saa tarjota erilaisia terveellisiä luomuherkku-kokemuksia ainoana lisäaineena oman äidin ilo ja rakkaus, voi tuo äiti hyödyntää laitetta myös tekemällä itselleen kevyitä ja helposti vatsassa sulavia ruokia, joissa vitamiinit ovat tallessa. Ja äkkiäkös uusi isukki pyöräyttää puolisolleen maukkaat soseet, jos sairaalasta pääsyn jälkeen tuntuu ettei vatsa meinaa toimia :)

 

 

 

Laite näyttää olevan sen verran kätevä, että tekee mielellään pienempiäkin määriä, jotta vauva saa usein vaihtelua makuihin.

 

Nimimerkki: rv39+3

 

 

 

 

 

43/94 | 

Tietää tasan tarkkaan mitä soseet sisältää ja voi itse tehdä ihania yhdistelmiä. Toisekseen itse tehty on aina parempaa kuin kaupan purnukat (hedelmä- ja marjasoseet maistuu myös vanhemmille).

 

-AnnaMaria-

44/94 | 

Apua, ne lasipurkit! Niitä tulee jo muutamassa viikossa ihan hillitön määrä. Itse valmistetut soseet on helppo pakastaa jääpaloiksi ja säilöä pakastepusseihin. Helppoa myös sulatella lapselle sopiva annos, eikä turhaan tarvi säilöä jääkaapissa purkinpohjia, jotka pilaantuvatkin nopeasti.

 

- Helinen

47/94 | 

Rakastan ruoan laittoa tuoreista raaka-aineista. Joten haluan tarjota niitä myös lapselleni :) On ihanaa kun vauva nauttii ruosta, jossa on myös makua! Teen itsellenikin ruoan lähes joka päivä, niin miksen myös lapselleni? Varsinkin nyt kesällä on ihanaa "shoppailla" kaupassa tuoreita kasviksia ja hedelmiä :) Maku, laadukkaat raaka-aineet ja tuoreus on siis minulle tärkeintä ja lapselleni myös!! :)

 

- Linduskainen

48/94 | 

Tietää tasan tarkkaan, että mitä vauvalle syöttää eikä itsetehdyissä soseissa takuulla ole mitään ylimääräistä.:) Säästyy myös rahaa eikä tule lasipurkki- tai muutakaan jätettä. 

- Susanna Korkiatupa 

49/94 | 

Tällainen humoristisempi syy valmistaa vauvanruuat itse olisi ehkäpä se, että pääsisin kiillottelemaan sädekehääni väsyneiden äitien keskuudessa netin keskustelupalstoilla! :) Todellinen syy valmistaa vauvan ruuat itse kuitenkin taitaa olla kuitenkin se, että niitä valmistaessa sitä huomaamattaan valmistaa tuoretta ja laadukasta ruokaa myös muille perheenjäsenille samoista raaka-aineista, eineksien sijaan. Pitkien päivien jälkeen sitä ei nimittäin aina jaksa. -marjaana-

51/94 | 

Parempi maku, edullisempaa, ruoka on juuri sitä itseään eikä lisättyä tärkkelystä. -Pulmu-

54/94 | 

Samoista aineksista saa ruoan kaikille ja siten myös tavaran raahaaminen kaupasta helpottuu, kun lasipurkit voi jättää hyllyyn. Tulee myös mietittyä omat syömiset terveellisemmin, kun vauvalle valmistaa ruokaa samoista raaka-aineista.

- Kotikokki martsa

mari_2_(a)luukku.com

55/94 | 

Itse tehty ruoka on aina itse tehty ruoka, aivan eri asia kuin valmisruuat. Aikuisillekin tehdän ruuat itse, joten miksi lapselle ei? Näin tietää paljon paremmin mitä lapsi syö.

MN mnmnmn@luukku.com

59/94 | 

Ensimmäinen lapseni syntyy pian ja aion valmistaa itse kaikki ruuat jos mahdollista koska säästän selvää rahaa ja ruoka on puhdasta koska tiedän mitä laitan sinne, soseuttajan vaan tarvitsen.

BaByBorkkana25

60/94 | 

Tiedät tasan tarkkaan mitä ruoka pitää sisällään, joten syöt sitä itse. Tuore ja hyvä maku! -Kati R.-

61/94 | 

Aikku10

Saan maukasta ruokaa lapselleni samalla kun teen muullekin perheelle. Rahaa säästyy.

 

62/94 | 

-Peppinen-

Vauva on ansainnut vain kotona tehtyä puhdasta soseruokaa. Palkinto on varmasti hyvä.

63/94 | 

Tiedän mitä vauva syö kun teen itse :) Voi ostaa ja valmistaa esim. pelkkää luomua jota muuten käytetään lasten ruoissa yllättävän vähän. 

-Margela-

64/94 | 

Esikoisen atopia pyöräytti koko talouden ajattelumaailman uusiksi mm. ruoan suhteen. Lapsen krokotiilinnahkaa muistuttava selkä silisi muutamassa kuukaudessa putsaamalla "kemikaalit" pois ruokavaliosta, ihonhoidosta ja kodinhoitotuotteista. Tekemällä itse ottaa myös kaiken vastuun itselleen. Minusta se on vapautta :D

Parsakaali

65/94 | 

Miksi syöttäisin lapselleni eineksiä kun en niitä itsekään halua syödä? Lisäksi ajatus vauvaruuasta joka säilyy kuukausia (vuosia?!) lasipurkissa on, noh, hieman karmiva.. Samaa tasoa näiden ikuisuuskääretorttujen kanssa. Kyllä vauvankin pitää saada ruokaa tuoreista raaka-aineista.. :) 

 

Jenniss

67/94 | 

Jotta jatkaisin samaa linjaa kuin tähänkin asti. Kasvatan jo nyt pikkuisellemme kartanon kokoista mahaa ja syntymän jälkeenkin vain paras olkoon kylliksi hyvää.. ;) Tavoitteenani on oikeasti kokeilla, jos jaksaisin ainakin osan soseista valmistaa itse, jotta tietäisin mitä lapsemme syö.

 

Toiveikas

onnista@gmail.com

68/94 | 

Mua myös ärsyttää se lasipurkkien kokoajan kerääntyvä vuori purkkiruokia syöttäessä! Itse tehdessä voi myös itse päättää, mitä tarjoaa ja millaisia yhdistelmiä tekee. Lapsi myös tottuu pikkuhiljaa niihin makuihin, mitä perheessä tullaan jatkossakin syömään.

 

Tuollaista laitetta voisi olla kiva testata, kun ei sitä muuten itse raskisi ostaa.

 

Ansara

69/94 | 

Vauvalle valmistaa itse ruoat lähes samalla vaivalla kuin muulle perheelle. Purkkeja voi käyttää sitten hätävarana..

Minttuliisa

70/94 | 

-Armiidatar-

Kotona tehty on terveellistä ja edullista, parasta siis pienokaiselle, palkinto tulisi oikeaan osoitteeseen sillä en omista vielä tälläistä ja vauva syntyy pian.

71/94 | 

HennaH25v

Purkit vain hädässä muuten kotiruokaa kannattaa suosia ja tehdä isoja satseja pakkaseen, halpaa ja hyvää.

72/94 | 

Mielestäni raaka-aineiden laatu, mahdollisuus käyttää vaikka pelkkää luomua ja lisäaineettomuus sekä hinta ovat hyviä syitä. Lisäksi toivoisin, että näin lapsi tottuu pienestä pitäen samoihin makuihin kuin mitä meillä syödään muutenkin ja tottuu siihen, että ruoka maistuu oikeille raaka-aineille, eikä einekselle.

 

-Carolina

73/94 | 

Hinta! Eipä tule vauvansoseille ihmeesti kustannuksia itse tehden. Varsinkin jos tekee isommissa erissä pakastaen.

75/94 | 

Pääsee itsekin maistelemaan omasta ruokavaliosta unohtuneita kasviksia, kuten kukkakaalia.

 

-setsuuri

76/94 | 

Kuten näköjään moni muukin, minäkin olen sillä kannalla että se on terveellisempää ja edullisempaa. Samalla sitä tekee kuin muillekin!

millamagia30(a)gmail.com

77/94 | 

Mulla on semmonen mielikuva että jos tottuu jo vauvana einesten makuun, niin kotiruoka maistuu lapsesta oudolta vanhenpanakin, ja kappas; tomeralle leikki-ikäiselle kelpaakin vain kaupan eines-makarooniloota. Tuoreet, hyvät, kotimaiset raaka-aineet kunniaan siis jo vauva-aikana!

 

Leipuri Hiiva

78/94 | 

Mukavempi on tehdä vauvan ruuat itse kun tietää mitä ruokaan laittaa. Ja sitä purkkien määrää! Kaupan maissi soseen ansiosta tämä äiti ei ole voinut itse syödä maissia enää, kun se sose haisi niin kuvottavalle ja näyttää niin 'kumimaiselta'! Jos tuote on vielä niin helppo käyttöinen ja puhdistaa niin vielä enemmän se innostaa tekemään ruuan itse.

--marika_86--

80/94 | 

Purkkiruoka on kallista käyttää jatkuvaste ja kotiruokaa saa vauvalle siinä samassa kun tekee koko perheellekin, suolattomana ja mausteettomana tietenkin. - PeteHoo-

82/94 | 

Tietää ainakin tasan mitä lapselle syöttää! Saa helposti kokeiltua erilaisia uusia makuyhdistelmiä, ettei sekoitukset olisi aina sitä samaa peruna-lihasrsseliä :)
-Kinkku-

83/94 | 

Lapsi saa puhdasta luomuruokaa ilman mitään turhia (lisä)aineita. Enhän itsekään syö eineksiä!

-annikaO

84/94 | 

Kotona tehty ruoka on halpaa ja maukasta ja vauva opii samalla kun syödään perheen ruokailutavat. -Airi-Inkeri-

85/94 | 

Ei ole ehkä tärkein syy mutta mielestäni vauvojen valmisruuat maistuvat hirveiltä (vallankin ns. ruokaiset ruuat, hedelmä-marjasoseet ja puurot ovat ok). En halua antaa vauvalle sellaista, mitä en itsekään pystyisi syömään.

 

Pitsiliina

86/94 | 

Halvempaa. Allergisoivat ruuat helppo jättää pois. Maukkaampaa. Helpompi sitten aikanaan siirtyä isompien kanssa samoihin ruokiin ja siirtyminen onnistuu tehdä aiemmin, kun on muutenkin tottunut syömään samoja pöperöitä. 

-aGnu, aninpo(miukumauku)hotmail.com

87/94 | 

Syitä on monia ja varmaan tässä ketjussa on jo suurin osa mainittu. Itselleni aika oleellinen asia on se, etten halua vauvalle tarjota sellaista, mitä en itse pystyisi syömään. Puurot ja makeat hedelmä- ja marjasoseet ovat mielestäni ihan ok kaupassa mutta ns. ruokaisammat ruuat maistuvat niin pahalta, etten itse pysty syömään niitä.

88/94 | 

Kotiruoka on maukasta ja edullista, ei suolaa eikä mausteita vauvalle mutta muuten samaa kylläkin soseutettuna vauveliinille, kohta meille posahtaa maailmaan potra poika.

-HennaJenniina-

89/94 | 

Parempi maku ja varhainen tottuminen `rouheampaan` ruokaan.

-lentoemo-

flight(at)luukku(piste)com

90/94 | 

Tiedät, mitä vauvasi syö. Itse tehdyt vauvanruuat ovat terveellisiä, lisäaineettomia, ja niistä on helppo jalostaa ruokaa myös muulle perheelle, eikä tarvitse kassikaupalla roudata kierrätykseen niitä kaupan soseiden purkkeja!

 

- kulkuri_77

91/94 | 

Haluan valmistaa vauvan ruoat itse, koska en itsekkään syö valmisruokaa ja vauva saa näin vähän ennakkoon makua siitä, mitä tulevaisuus tuo ruokapöytään.

93/94 | 

Lapsemme ei syönyt kunnolla kaupan soseita niin päätimme kokeillä miten itsetekemät ruuat uppoaa :) Paremmin ainakin toistaiseksi! Ja sekin syy miksi aloin tekemään itse ruuat on se, että ne kaupan ruokien koostumukset oli niin vaihtelevia! Välillä ihan tosi vetistä ja välillä tosi paksua! Nyt saa juuri sellasta kuin haluaa! Ja onhan se myös edullisempaa tehdä ne ruuat itse! 

-Hilla-

94/94 | 

No jos kerran on noin hieno ja näppärä laite, niin ei kait sitä voi tyhjänpanttina pitää :), muuten oon, myönnettäköön kyllä, ollu toosi laiska tekemään itse ruokia. Tolla sais kyllä tehtyä isommallekin smoothieita..

 

-Lisää helppoutta arkeen-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013