Sisältä kuuluu huutoitkua. Morris se siellä itkee tuttinsa perään.

Ensin tutti meni rikki. Pah, se mitään rikki mennyt. Näin omin silmin, kun se rikottiin tahallaan. Morris-parka yritti hädissään laittaa tutin tynkää suuhunsa. Eihän se onnistunut.

Sitten se vietiin oravavauvoille. Muuten hyvä, mutta ei täällä ole oravavauvoja. Ei yksikään orava uskalla jälkikasvuansa täällä kasvattaa, saalistajakissojen tiluksilla.

Seuraavaksi sanottiin tutin olevan kissoilla lainassa. Ihan kuin me muka sitä suukapulaa mihinkään tarvittaisiin. 

Pysykää totuudessa, ihmiset, sillä lapset ei ole tyhmiä! Jos on pakko valehdella, valitkaa yksi valhe ja pysykää siinä.

Tässä kuva eiliseltä, kun minä ihmettelen Morriksen huutokonserttia, joka kantoi ulos asti. Kuinkahan monena iltana tätä täytyy vielä kuunnella?

Kissa

Kommentit (1)

Täti T

Kaikki vanhemmat käyttää jotain tarinaa tutin kadottamiseen. Oman tyttäreni tutti jätettiin lomareissulla Pohjois-Karjalan mökillä olevalle räsynukelle - tuota peitetarinaa toistettiin kotimatkan aikana ja tutin kuvaa katseltiin kuvakirjasta (kun 3 v tytär tuttia kaipaili), samoin kotiuduttua yöllä Muumi-videoita katsottaessa kun se uni ei vaan millään tahtonut tulla ilman tuttia. Mutta jo noin pieni lapsi oli solidaarinen räsynukelle, jonka sanottiin tarvitsevan tuttia kun jäi sinne mökille yksin...  PS. Aikanaan hoitotädit tarhassa sanoivat että lapseni pärjää päivät hyvin ilman tuttia, kun huomasivat että tutti oli hakiessani taskussa ja tytär osasi sitä sieltä päivän päätteeksi pyytää :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat